Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Co z tym orgazmem?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Wrz 27, 2006 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fasolka napisał:
To do mnie czy do Ka? Very Happy

P.S.
To wcale nie jest glupie poniewaz dzieki temu uczysz sie samemu co dla Ciebie jest najlepsze Smile Prawie kazdy to robi, a kobiety prawie sie do tego nie przyznaja...bo sie wstydza o tym mowic.
Ja sie nauczylam sprawiac sobie sama przyjemnosc, ale nigdy to nie jest tak przyjemne jak przyjemnosc dawana mi przez mojego faceta, obojetnie jaka metoda, jest zawsze lepsza od mojej i najlepsza Wink

Pozdrawiam Wink

hej:) to bylo do ka:)
no ja tez tak uwazam, ze przyjemnosc dawan przez partnera jest o 1000 razy lepsza niz ta ktora sobie sama dajesz:) pozdrowki Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Karina

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 27, 2006 7:31 pm    Temat postu: Re: Co z tym orgazmem? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anitaaa napisał:
Witam wszystkich serdecznie. niech ktos mi powie jak to jest z tym orgazmem Rolling Eyes bardzo kocham mojego chlopaka, stara sie on ze wszystkich sil ale nic z tego,orgazm lechtaczkowy mam bez problemu ale gorzej jest z pochwowym.Dlaczego tak jest, wiem ze to wymaga czasu i cierpliwosci ale ja mam juz 22 lata wiec mysle ze cos jest ze mna nie tak:(

Orgazm z partnerem to nie jest taka łatwa sprawa:) trening czyni mistrza, bardzo przydają się cwiczenia miesni Kegla,ktore tez w pewnym stopniu sa odpowiedzialne za intensywnośc orgazmu Smile
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 1:42 am    Temat postu: To mnie nie rusza! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radzę jednak sięgnąć do klasyki - Wisłocka "Sztuka kochania" i odrobinę się wyluzować. Bo podejście do seksu, jak do egzaminu nie wpływa na jego jakość, a poszukiwanie orgazmu za wszelką cenę daje odmienne rezultaty. Trochę pieszczot bez seksu przez kilka dni, wywoła przy zbliżeniu pożądany rezultat
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam ta ksiazke i mnie po jakims czasie znudzila chociaz babka w niej madrze gada. Ale jedyne co mnie zdziwilo to to,ze mozna wsadzic sobie do pochwy watke nasaczona roztworem z octu i uzyc jako antykoncepcji bo odczyn kwasny zabija plemniki....no coz nie radze tego robic samemu....
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiesz kiedyś prezerwatywy robiono z owczych jelit, teraz to chyba w obu przypadkach iść do apteki i kupić albo prezerwatywy latex'owe albo globulki dopochwowe Wink
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 1:08 am    Temat postu: Mnie też, ale Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fasolka napisał:
Mam ta ksiazke i mnie po jakims czasie znudzila chociaz babka w niej madrze gada. Ale jedyne co mnie zdziwilo to to,ze mozna wsadzic sobie do pochwy watke nasaczona roztworem z octu i uzyc jako antykoncepcji bo odczyn kwasny zabija plemniki....no coz nie radze tego robic samemu....

Mnie też, ale wiadomości tam zawarte są nadal aktualne.
Dobrze wiedzieć jak pobudzić partnera. Co jest dobre, a co złe?
I jak postąpić w sytuacjach awaryjnych (z tym octem to prawda).
Powrót do góry
kuna1005

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 12:42 am    Temat postu: hmmm .. orgazm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam 21 lat i jeszcze ani razu nie przeżyłam oragazu, ( nie doba raz we śnie) i co ja mam teraz z tym fanetm zrobić?? a nnie chce zmieniać partnera... Mozecie jakoś doradzić??
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 9:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jest powiedziane ze każda kobieta go odczuwa Smile

na to potrzeba czasu i cierpliwości,starań i dobrego doboru partnera - to od niego dużo zalerzy.

poprubujcie różnych pozycji i porozmawiajcie co wam odpowiada i sprawia przyjemność Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 12:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak...zgadzam sie z tym co mowi aga:)
ale tez zaproponuje inny sposob:) sprobuj sama sie piescic...sama sprobuj zrobic sobie dobrze:) w ten sposob zobaczysz dokladnie gdzie dotyk sprawia ci przyjemnosc i predzej czy pozniej bedziesz miala orgazm..najpierw sama sie naucz go miec a potem naprowadz partnera na te miejsca Smile oczywiscie delikatnie pokaz mu to Smile pozdrawiam
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I fantazjuj przy tym ile dusza zapragnie.U kobiety najwazniejsza strefa erogenna jest mozg Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5