Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Co z tym orgazmem?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rybcia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 4:35 pm    Temat postu: Jeszcze nigdy nie mialam orgazmu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mialam stosunek juz z kilkoma facetami... i nie mialam orgazmu... teraz mam chlopaka juz rok kochalam sie juz z nim kilka razy....i tez nie dostalam orgazmu....czy to moze zalezec od rozmiaru czlonka?? pomozcie mi bo niewiem co o tym myslec....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja myśle że rozmiar członka niema tu dużego znaczenia lecz technika. Nio ale niemiałaś orgazmu nigdy w życi wogóle ???? Czy niemiałaś tylko orgazmu pochwowego ??? Bo jeśli tak to niejest to nic takiego niewszystkie kobiety dochodzą podczas penetracji to zależy głównie od tego jak dobrze potrafi cię zaspokoić twój partner...
Powrót do góry
Martusia;)

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witaj..

powiem ci ze rozmiar czlonka ma male znaczenie
ja mam szczerze orgzm za kazdym razem..poprostu musicie znalezc te pozycje.musisz byc totalnie zrelaksowana,rozluzniona i nie boj sie mowic co ci sie podba a co nie.zycze powodzenia;)
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

męszczyźni rodzą sie z umiejętnością osiągania orgazmu a kobiety musza sie tego nauczyćWink powidzenia pare razy to torche mało Wink ważne jest tez doświadczenie partnera Twojego;) daj sobie troche czasu;) i mów co CI sie podoba bo w ten sposób i sobie i Twojemu facetowi ułatwiasz życie;)
Powrót do góry
Sandrusia1989

PostWysłany: Pią Gru 14, 2007 2:47 pm    Temat postu: Orgazm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie kochani mam pewien problem chodzi o orgazm mam wspanialego faceta ktory potrafi mnie pobudzic do dzialania ale niestety nie odczowam tego najwazniejszego czyli orgazmu kochamy sie czasem 3, 4 razy dziennie on dochodzi a ja niestety nie jedynie mam takie dziwne elektryzowanie w dloniach i to wszytsko,jestem rozluzniona zrelaksowana ale nic innego nie odczowam powiedzcie mi co ma robic abym poczola sie tak wspaniale

----edited by emilka----
temat przyłączyłam do pokrewnego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm..na pocieszenie moge Ci powiedziec ze ja kocham sie od roku czasu a orgazmu doswiadczylam tylko 2 razy Rolling Eyes i sama nie wiem jak sie go nauczyc..ale wiem ze kobieta z czasem dopiero poznaje swoje cialo i wie co jest dla niej dobre w seksie i co ja doprowadza do rozkoszy Smile ale poczekajmy na wypowiedz osoby ktora sie zna lepiej w tych sprawach, pozdrawiam Wink
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 2:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze moze to dziwnie zabrzmiec ale czy probowalas sama doporowadzic sie do orgazmu?? moim zdaniem to najlepsza metoda Smile sama nauczysz sie miec orgazm, wyprubujesz techniki, pozycje i wtedy mozesz poinstruowac swojego partnera Smile
kobieta musi sie dobrze poznac bo orgazm nie da sie miec odrazu i na zawolanie Smile ja tez mialam tak ze z moim pierwszy mezczyzna "waliczylismy" o moj orgazm, mialam go dopiero po ponad roku uprawianiasexu dopiero jak sama zdecydowalam sie na male eksperymenty Wink a z obecnym partnerem mamy tak wszystko obcykane co i jak, ze potrafie miec orgazm nawet kilka razy podczas jednego razu Smile
wiec do dziela!! Smile
Powrót do góry
Magdzia87

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 4:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka mam do ciebie proźbę jeśli możesz to opisz jak do tego udało ci się dojść dokładniej. Dziękuję pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magdzia87 napisał:
Pituszka mam do ciebie proźbę jeśli możesz to opisz jak do tego udało ci się dojść dokładniej. Dziękuję pozdrawiam

hmm... no to bylo tak... zrobilam sobie relaksujaca kompiel... weszlam do wanny i zaczelam sie dotykac, miziac, glaskac, w roznych miejsach ciala a szczegolnie wiadomo gdzie Wink rozluznilam sie i sparwdzalam jaki dotyk i gdzie mi sprawia najwieksza przyjemnosc... kilka razy tak bylo za nim znalazlam to miejsce ktore jest najlepsze, ta technike i natezenie i sile dotyku wiec to trzeba troche poprubowac Smile powodzenia
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Lut 22, 2008 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja probowalam ostatnio ale cos srednio mi to wychodzilo.. Rolling Eyes ale sprobuje jeszcze raz to moze sie uda Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5