Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rybcia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 4:35 pm Temat postu: Jeszcze nigdy nie mialam orgazmu |
|
|
mialam stosunek juz z kilkoma facetami... i nie mialam orgazmu... teraz mam chlopaka juz rok kochalam sie juz z nim kilka razy....i tez nie dostalam orgazmu....czy to moze zalezec od rozmiaru czlonka?? pomozcie mi bo niewiem co o tym myslec.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 5:07 pm Temat postu: |
|
|
ja myśle że rozmiar członka niema tu dużego znaczenia lecz technika. Nio ale niemiałaś orgazmu nigdy w życi wogóle ???? Czy niemiałaś tylko orgazmu pochwowego ??? Bo jeśli tak to niejest to nic takiego niewszystkie kobiety dochodzą podczas penetracji to zależy głównie od tego jak dobrze potrafi cię zaspokoić twój partner... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martusia;)
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:08 pm Temat postu: |
|
|
witaj..
powiem ci ze rozmiar czlonka ma male znaczenie
ja mam szczerze orgzm za kazdym razem..poprostu musicie znalezc te pozycje.musisz byc totalnie zrelaksowana,rozluzniona i nie boj sie mowic co ci sie podba a co nie.zycze powodzenia;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:18 pm Temat postu: |
|
|
męszczyźni rodzą sie z umiejętnością osiągania orgazmu a kobiety musza sie tego nauczyć powidzenia pare razy to torche mało ważne jest tez doświadczenie partnera Twojego;) daj sobie troche czasu;) i mów co CI sie podoba bo w ten sposób i sobie i Twojemu facetowi ułatwiasz życie;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandrusia1989
|
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 2:47 pm Temat postu: Orgazm |
|
|
Witajcie kochani mam pewien problem chodzi o orgazm mam wspanialego faceta ktory potrafi mnie pobudzic do dzialania ale niestety nie odczowam tego najwazniejszego czyli orgazmu kochamy sie czasem 3, 4 razy dziennie on dochodzi a ja niestety nie jedynie mam takie dziwne elektryzowanie w dloniach i to wszytsko,jestem rozluzniona zrelaksowana ale nic innego nie odczowam powiedzcie mi co ma robic abym poczola sie tak wspaniale
----edited by emilka----
temat przyłączyłam do pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 11:36 am Temat postu: |
|
|
hm..na pocieszenie moge Ci powiedziec ze ja kocham sie od roku czasu a orgazmu doswiadczylam tylko 2 razy i sama nie wiem jak sie go nauczyc..ale wiem ze kobieta z czasem dopiero poznaje swoje cialo i wie co jest dla niej dobre w seksie i co ja doprowadza do rozkoszy ale poczekajmy na wypowiedz osoby ktora sie zna lepiej w tych sprawach, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 2:06 pm Temat postu: |
|
|
wiem ze moze to dziwnie zabrzmiec ale czy probowalas sama doporowadzic sie do orgazmu?? moim zdaniem to najlepsza metoda sama nauczysz sie miec orgazm, wyprubujesz techniki, pozycje i wtedy mozesz poinstruowac swojego partnera
kobieta musi sie dobrze poznac bo orgazm nie da sie miec odrazu i na zawolanie ja tez mialam tak ze z moim pierwszy mezczyzna "waliczylismy" o moj orgazm, mialam go dopiero po ponad roku uprawianiasexu dopiero jak sama zdecydowalam sie na male eksperymenty a z obecnym partnerem mamy tak wszystko obcykane co i jak, ze potrafie miec orgazm nawet kilka razy podczas jednego razu
wiec do dziela!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 4:02 am Temat postu: |
|
|
Pituszka mam do ciebie proźbę jeśli możesz to opisz jak do tego udało ci się dojść dokładniej. Dziękuję pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 8:16 pm Temat postu: |
|
|
Magdzia87 napisał: | Pituszka mam do ciebie proźbę jeśli możesz to opisz jak do tego udało ci się dojść dokładniej. Dziękuję pozdrawiam |
hmm... no to bylo tak... zrobilam sobie relaksujaca kompiel... weszlam do wanny i zaczelam sie dotykac, miziac, glaskac, w roznych miejsach ciala a szczegolnie wiadomo gdzie rozluznilam sie i sparwdzalam jaki dotyk i gdzie mi sprawia najwieksza przyjemnosc... kilka razy tak bylo za nim znalazlam to miejsce ktore jest najlepsze, ta technike i natezenie i sile dotyku wiec to trzeba troche poprubowac powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 8:31 pm Temat postu: |
|
|
ja probowalam ostatnio ale cos srednio mi to wychodzilo.. ale sprobuje jeszcze raz to moze sie uda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|