Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 11:39 pm Temat postu: |
|
|
z przerywanego ciazy nie bedzie. potwierdzam własnym przykladem ;]. trzeba ufac facetowi i znac swoj organizm
Dodano po 36 sekundach:
dlaczego przez Ciebie powpadaja>? ludzie maja swoj rozum, nic nikomu nie kazesz a jak on zrobi to juz jego sprawa i jego konsekwencje nawet sie tym nie przejmuj _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
artur26231
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 12:47 am Temat postu: Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2 |
|
|
Witam!
Mam kilka pytan. Kochalem sie z dziewczyna.
Chcialbym sie zapytac czy jest to mozliwa ze mogla zajsc w ciaze jezeli ja mialem nalozona prezerwatywe, ona nie miala dni plodnych (2 dni po okresie byla), i moj czlonek nie wytrysl w srodku dziewczyny.
Prosze o odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 12:52 am Temat postu: |
|
|
Po okresie zapewne już miała dni płodne. Ale o ciaży nie ma mowy. Nie dość że prezerwatywa to jeszcze brak wytrysku. Nie ma szans na ciążę _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 12:53 am Temat postu: |
|
|
artur26231 jesli byla prezerwatywa, ktora niepekla to mozna wykluczyc ciaze tak czy siak. Jednak z kochaniem sie po okresie radze uwazac, bo wlasnie po okresie zwykle sa dni plodne (zalezy od dlugosci cyklu, i jego regularnosci).
Ale w tym wypadku ciazy napewno nie bedzie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
artur26231
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 1:04 am Temat postu: |
|
|
aha. ok dziekuje ze odpowiedz.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gory
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 6:04 pm Temat postu: re |
|
|
Witam. normalnie przeczytalem pelne 40 stron tego tematu. i mimo ze chyba znam odpowiedz na moje pytanie zawsze lepiej je zadac opierajac na konkretnym przykladzie.
Uprawialismy petting z dziewczyna, do niczego w sumie nie doszlo.
Ale : Dziewczyna miala dni plodne, byla bez bielizny a ja mialem na sobie bokserki, do wtrysku nie doszlo ani w trakcie ani po, byl tylko sluz wyczuwalny na moich bokserkach, ona usiadla na tych bokserkach (na sluzie analogicznie tez).
potem ja piescilem ja rekoma ( mialem je czyste).
Pytanie oczywiscie znacie jakie mam. Czy jest szansa ciazy skoro dotknela sluzu a potem piescilem ja rekoma ? Sluz ktory byl na zewnatrz moglem przez to "wepchnac" do wewnatrz.
Niewiem sam po tym co mowicie w tym sluzie niema plemnikow. A sa tylko przed wytryskiem, ale co znaczy przed wytryskiem ? kilka minut czy sekund ?.
I tak na marginesie, na czym opieracie swoja wiedze ? czy to co mowicie jest pewne na 100% ? nie mowie ze watpie w wasza wiedze. ale jest multum for na ktorych sa rozbierzne informacje a na tym wasze odpowiedzi wydaja sie byc wiarygodne .
przepraszam za forme postu i za liczne bledy ale szwankuje mi klawiaturka a pisze z komorki i troszke niewygodnie .
pozdrawiam i czekam na odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 7:09 pm Temat postu: |
|
|
gory kilka - kilkadziesiat sekund przed wytryskiem. Krotki czas... tak jak by bylo wiadomo ze wytrysku juz sie nie da cofnac.
Jesli wytrysku nie bylo to mozna spokojnie wykluczyc ciaze. Bez paniki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 7:15 pm Temat postu: |
|
|
śluz z penisa, który zawiera plemniki nawet na bokerkach staje się niemozliwy do zaplodnienia gdyz jest plemnikom juz za sucho i giną. Po drugie jak sam powiedziales to byl tylko śluz i nie ma mozliwosci zajcia w ciąze bez wytrysku.
Kropelkowanie nastepuje zazwyczaj na kilka sekund przed wytryskiem.
A wiedza to własne doswiadczenia, wyczytana, no i na forum są ludzie którzy są połoznikami/studiuja medycyne _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gory
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 8:03 pm Temat postu: re |
|
|
aha. Widzicie, paniki niema. Ale gdy dziewczyna panikuje nonstop to jak w tym zdanie : "klamstwo powtarzane 1000 razy staje sie prawda" to i ja zaczalem powatpiewac. W sumie normalna sprawa .
Tak czy owak niedlugo okres, ale pewnie z tych nerwow sie opozni wiec pewnosc bedzie za 2tygodnie lub co
Dzieki za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kostantynka30
|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 12:16 pm Temat postu: ciąża bez wytrysku |
|
|
Czy istnieje możliwość zajścia w ciąże jeśli, uprawiało się petting, i w pewnym momencie przypadkowo członek na niewielką odległość wszedł do pochwy, wytrysku nie było, dodam , że jestem dziewicą, ale najprawdopodobniej mam dni płodne... Do tego członek był nie miał `zdjętej skóry` a płyn przedejakulacyjny został wytarty przed tym zajściem... nie wiem tylko czy dokładnie.
Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne! PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM!!!Czytanie nie boli.
Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|