Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 02, 2009 11:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z przerywanego ciazy nie bedzie. potwierdzam własnym przykladem ;]. trzeba ufac facetowi i znac swoj organizm Smile

Dodano po 36 sekundach:

dlaczego przez Ciebie powpadaja>? ludzie maja swoj rozum, nic nikomu nie kazesz a jak on zrobi to juz jego sprawa i jego konsekwencje Smile nawet sie tym nie przejmuj Laughing

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
artur26231

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 12:47 am    Temat postu: Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam kilka pytan. Kochalem sie z dziewczyna.
Chcialbym sie zapytac czy jest to mozliwa ze mogla zajsc w ciaze jezeli ja mialem nalozona prezerwatywe, ona nie miala dni plodnych (2 dni po okresie byla), i moj czlonek nie wytrysl w srodku dziewczyny.
Prosze o odp.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 12:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po okresie zapewne już miała dni płodne. Ale o ciaży nie ma mowy. Nie dość że prezerwatywa to jeszcze brak wytrysku. Nie ma szans na ciążę Smile
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 12:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

artur26231 jesli byla prezerwatywa, ktora niepekla to mozna wykluczyc ciaze tak czy siak. Jednak z kochaniem sie po okresie radze uwazac, bo wlasnie po okresie zwykle sa dni plodne (zalezy od dlugosci cyklu, i jego regularnosci).

Ale w tym wypadku ciazy napewno nie bedzie.

PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 1:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha. ok dziekuje ze odpowiedz....
Powrót do góry
gory

PostWysłany: Sob Sty 09, 2010 6:04 pm    Temat postu: re Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. normalnie przeczytalem pelne 40 stron tego tematu. i mimo ze chyba znam odpowiedz na moje pytanie zawsze lepiej je zadac opierajac na konkretnym przykladzie.

Uprawialismy petting z dziewczyna, do niczego w sumie nie doszlo.
Ale : Dziewczyna miala dni plodne, byla bez bielizny a ja mialem na sobie bokserki, do wtrysku nie doszlo ani w trakcie ani po, byl tylko sluz wyczuwalny na moich bokserkach, ona usiadla na tych bokserkach (na sluzie analogicznie tez).
potem ja piescilem ja rekoma ( mialem je czyste).

Pytanie oczywiscie znacie jakie mam. Czy jest szansa ciazy skoro dotknela sluzu a potem piescilem ja rekoma ? Sluz ktory byl na zewnatrz moglem przez to "wepchnac" do wewnatrz.

Niewiem sam po tym co mowicie w tym sluzie niema plemnikow. A sa tylko przed wytryskiem, ale co znaczy przed wytryskiem ? kilka minut czy sekund ?.

I tak na marginesie, na czym opieracie swoja wiedze ? czy to co mowicie jest pewne na 100% ? nie mowie ze watpie w wasza wiedze. ale jest multum for na ktorych sa rozbierzne informacje a na tym wasze odpowiedzi wydaja sie byc wiarygodne Wink.

przepraszam za forme postu i za liczne bledy ale szwankuje mi klawiaturka a pisze z komorki i troszke niewygodnie Smile.

pozdrawiam i czekam na odpowiedz Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 09, 2010 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gory kilka - kilkadziesiat sekund przed wytryskiem. Krotki czas... tak jak by bylo wiadomo ze wytrysku juz sie nie da cofnac.
Jesli wytrysku nie bylo to mozna spokojnie wykluczyc ciaze. Bez paniki.
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sob Sty 09, 2010 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śluz z penisa, który zawiera plemniki nawet na bokerkach staje się niemozliwy do zaplodnienia gdyz jest plemnikom juz za sucho i giną. Po drugie jak sam powiedziales to byl tylko śluz i nie ma mozliwosci zajcia w ciąze bez wytrysku.
Kropelkowanie nastepuje zazwyczaj na kilka sekund przed wytryskiem.
A wiedza to własne doswiadczenia, wyczytana, no i na forum są ludzie którzy są połoznikami/studiuja medycyne Smile
gory

PostWysłany: Sob Sty 09, 2010 8:03 pm    Temat postu: re Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha. Widzicie, paniki niema. Ale gdy dziewczyna panikuje nonstop to jak w tym zdanie : "klamstwo powtarzane 1000 razy staje sie prawda" to i ja zaczalem powatpiewac. W sumie normalna sprawa Smile.

Tak czy owak niedlugo okres, ale pewnie z tych nerwow sie opozni wiec pewnosc bedzie za 2tygodnie lub co Smile

Dzieki za pomoc Smile
Powrót do góry
kostantynka30

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 12:16 pm    Temat postu: ciąża bez wytrysku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy istnieje możliwość zajścia w ciąże jeśli, uprawiało się petting, i w pewnym momencie przypadkowo członek na niewielką odległość wszedł do pochwy, wytrysku nie było, dodam , że jestem dziewicą, ale najprawdopodobniej mam dni płodne... Do tego członek był nie miał `zdjętej skóry` a płyn przedejakulacyjny został wytarty przed tym zajściem... nie wiem tylko czy dokładnie.

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne! PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM!!!Czytanie nie boli.

Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41