Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 12:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kostantynka30 nawet dziewice zachodza w ciaze wiec nie sugeruj sie zbytnio tym.
jesli nie doszlo do wytrysku wczesniej lub pozniej to szanse sa zerowe. dni płodne to nie zabawa..
wystarczy ze niedokładnie wytrze członka na ktorym została sperma i niespodzianka gotowa. takze nalezy uwazac.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kostantynka30

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co jeśli chodzi o tą `skórę`? Czy jest możliwość żeby zajść w ciąże kiedy nie jest zdjęta.?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest mozliwosc, bo napletek nie zaslania cewki moczowej jak jakis skafander..
przeciez jak mezczyzna sika to nie sciaga napletka
londynczyk

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam takie pytania. Kochałem się wczoraj z dziewczyną, bylismy zabezpieczeni, ale prezerwatywa pękła. Nie zorientowalismy się od razu i kochalismy się dalej. Dopiero po chwili zobaczyłem, że prezerwatywa jest dziurawa. Do wytrysku było daleko. Dziewczyna spodziewa się okresu ok 18 stycznia (jej cykle między 28-30 dni). Dzień wcześniej również mieliśmy stosunek, ale bez zabezpieczenia. Do wytrysku również było daleko. Mogła zajść w ciążę? Proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam.
Powrót do góry
kostantynka30

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No a czy połączenie tego wszystkiego, w sensie nie zdjęcie tego, brak wytrysku, bycie dziewica i wytarcie przynajmniej częściowo, może mimo wszystko spowodować ciążę.?
Bo wiem, że jak pojednczo się tez rzeczy zdarzą to jest taka możliwość, ale mi chodzi o wszystko razem...
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

londynczyk mysle ze to dni nieplodne, a skoro bylo daleko do wytrysku to chyba nie musicie sie martwic.
nie lepiej zainwestowac w tabletki i sie nie martwic o pekajace gumki, albo o seks bez zabezpieczenia ze byl tym "pechowym" ?
londynczyk

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie, ze byłoby lepiej i z pewnością się do tego zastosujemy Smile tylko chodzi o to, ze była to w sumie nasza inicjacja seksualna...
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kostantynka po co laczyc bycie dziewicą i nie zdejmowanie napletka z wytryskiem skoro to nie ma NIC, ZUPELNIE NIC wspolnego ze soba?
jak juz bylo mowione, czy ma sie blone dziewicza czy nie - mozna zajsc w ciaze
czy ma sie zsuniety napletek czy nie - sperma moze sie normalnie wydostac!!
tak to jest jak sie biora za seks-nie seks ludzie, ktorzy nie maja o niczym pojecia a pozniej placz i panika ;/

po pierwsze to zalezy czy doszlo w koncu do tego wytrysku na zewnatrz, bo jesli na krotko przed wytryskiem byl w tobie to szanse na ciaze są.

jesli dokladnie wytarl penisa i wszedl a wytrysku w ogole nie bylo albo byl dopiero po dluzsyzm czasie to nie macie sie o co martwic.
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

londynczyk Nie ma szans skoro nie było wytrysku. Ale po tabletki proponuje się udać.

kostantynka Ani dziewictwo, ani napletek nie chronią przed ciążą. Zamiast brać się za seks czy petting najpierw zajrzyj do książki od biologii.

Przed ciążą zabezpiecza tylko i wyłącznie:
a) brak aktywności seksualnej
b) prezerwatywa, globulki antykoncepcyjne, tabletki antykoncepcyjne, plastry antykoncepcyjne, krążek lub spirala.

Nie ma żadnych innych metod antykoncepcyjnych.Są jedynie metody które ograniczają możliwość zajścia w ciążę, takie jak kalendarzyk małżeński, metoda termiczna, obserwacji śluzu.

Poczytaj trochę najpierw a potem się bierz za cokolwiek...
falllen

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej jestem tu pierwszyraz mam 20 lat i mam pewien problem kochałm sie ze swoim chłopakiem jednak na poczatku on wszedł we mnie bez zabezpieczenia trwało to chwile z 5 minut moze nie dosżło do niczego bo stwierdzilam ze nie moge tak i powidizłam aby załozył gumke mimo to on nie doszedł bo przerwalismy to . był to 14 dzien mojego cyklu potem kilka dni po tym tez dosżło do takiej sytuacji ale on wszedł tylko na chwile we mnie. mam pytanie jak jest mozliwosc ze mimo ze on nie doszedł to mogłam zajsc w ciaze juz 1 dzien spuznia mi sie okres i zaczynam popadac w paranoje . wiem ze istneje mozliwosc ze nawet jak nie dojdzie do wytrysku nasienie moze sie przedstac w minimalnej postaci. czy mam powody do obaw. mysle juz o ginekologu. pisze co o tym myslicie tylko prosze o odp dziewczyn w odpowiednim wieku . bo opinie 15 i 16 mnie nie pocieszaja
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 15 z 41