Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 4:28 pm Temat postu: |
|
|
jesli sie nie wysikałes to plemniki z cewki moczowej mogly się dostac do pochwy _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kameleont
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Ale czy jest duza szansa i czy jest o co robić panike czy raczej bedzie ok ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 7:07 pm Temat postu: |
|
|
kameleont jesli dziewczyna miala dni nieplodne to nie ma co panikowac, jesli jednak miala dni plodne to ryzyko istnieje.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kameleont
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 7:14 pm Temat postu: |
|
|
Rozumiem, ale czy jest duze ryzyko ? Czlonka umylem woda i osuszylem papierem i wprowadzilem go plytko i na krotko bez wykonywania zadnych ruchow frykcyjnych ze tak powiem. Bo nie wiem czy jest czym sie denerwowac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 7:18 pm Temat postu: |
|
|
kameleont ryzyko zawsze istnieje... ile procent tego ci nikt nie powie. Jesli nie oddales moczu plemniki znajdujace sie w cewce moczowej tam zostaly... pod wplywem podniecenia zmieszaly sie zapewne z preejakulatem i zostaly wprowadzone do pochwy. Zatem tak jak byscie odbyli stosunek, nie wazne czy byly ruchy czy nie... a jak sie juz dostaly do pochwy to hulaj dusza piekla nie ma... a jak sie trafilo jajeczko to hmmm....
Nikt nie powie ci tak bedziesz tatusiem, al enie mozna tego wykluczyc. Radze czekac na miesiaczke, jesli sie nie pojawi to zrobcie test... bo to czasem jest jak z graniem w totolotka... nawet nie wiesz kiedy trafisz "6". Inni graja cale zycie i im sie nie udaje... a jeszcze inni raz sproboja i akurat.... no tylko w tym wypadku chyba taka "wygrana" was by nie cieszyla....
Kolego do ciazy czasem niewiele trzeba... wystarczy zbieg "nieszczesliwych" przypadkow. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kameleont
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Rozumiem dzieki Robilismy to np w nocy z 25 na 26 a jej dni nieplodne zaczynaja sie 26 to jest ok ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 12:03 am Temat postu: |
|
|
No ryzykownie dość. Najlepiej oddać jeszcze mocz. Jak oddasz mocz to już na pewno nie ma plemników. A tak mogły zostaćw cewce, i wydostać się przy Twoim podnieceniu. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kameleont
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 12:30 am Temat postu: |
|
|
Nie bylem bardzo podniecony, czlonek byl jeszcze 'miekki' i przed wlozeniem ocieral sie o jej cialo, o lozko. Sam nie wiem czy jest az taki powod do paniki i nerwów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 1:04 pm Temat postu: |
|
|
jesli miała dni nieplodne to nawet gdyby wytrysk nastapił w srodku to nie ma powodu do obaw. chyba ze cykle sa nieregularne i krotkie?!
wg mnie nie ma sie czym przejmowac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaczor1994
|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Witam.Mam pytanie. 25 kwietnia wspolzylem z moja partnerka , byla to doslownie minuta (byl to nasz 1 raz) . W ten dzien miala dni plodne . Nie doszlo do wytrysku . Teraz ma bole w dolnych partiach brzucha i jednej nocy dostala krwawienia. Co jej jest ? Jest ryzyko ciąży ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|