Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
goxito

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 12, 2010 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojj wielkie dzieki;]

A na pewno tym plynem nie. Bo ja bylem troszke podniecony bo ona go dotykala.

A slyszalem ze jak sie jest to juz mozna zaplodnic tym plynem.?? ;>
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 13, 2010 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tym płynie nie ma plemnikow. pojawiaja sie przed samym wytryskiem. wiec jesli byłes tuz przed finałem to sa szanse ze moze dojsc do zapłodnienia..a tak... to zwykłe podniecenie.. Smile
nie mniej jednak radze nie szalec bez gumek.. no chyba ze "czujesz" ten moment i na czas zdazysz wyjsc Razz

Powrót do góry
goxito

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Cze 13, 2010 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe nie nie bylem ;] to byla tylko proba Wink

Wiemy wiemy juz sie w nie zaopatrzylismy ;]

Jeszcze az wielkie dzieki ;p
Powrót do góry
onaniespokojna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 3:35 pm    Temat postu: brak wytrysku-okres sie spoznia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pewien problem...mam 17 lat ostatnio podjelam probe wspolzycia z moim chlopakiem,jednak po ok. 30sekundach zrezygnowalam z powodu bolu. Uzylismy prezerwatywy i wedlug moich obliczen mialam dni nie plodne. Teraz okres spoznia mi sie 5 dni...troszke sie stresuje poniewaz przewaznie okres mam dosc regularny. Jakis czas bralam tabletki hormonalne jednak krotko bo zle sie po nich czulam a gdy zaprzestalam ich brac okres troszke mi sie rozregulowal i przez jakis czas spoznial sie nawet do 2 tyg. Mysle ze w ciazy byc nie moge poniewaz to raczej nie mozliwe,zawsze mysle co robie. Pobolewaja mnie jajniki i mam bialy lepki zadki sluz. Ostatnio miewalam troche stresow. Co moze mi dolegac? Dlaczego okres sie spoznia? Bardzo sie martwie,jestem przewrazliwiona i mam na tym punkcie obsesje...ciagle sprawdzam czy nie rosnie mi brzuch itp frown

Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne. Zapoznaj się z REGULAMINEM Forum.

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
agne8190

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sama sobię odpowiedziałaś Smile "Ostatnio miewałam trochę stresów" W dodatku leki też opóźniają Wink
onaniespokojna

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mimo wszystko ktos mnie jednak musi zapewnic,dlatego ze ja sama strasznie panikuje odrazu...ale to az 5 dni przez stres?
Powrót do góry
agne8190

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu mogą się złożyć wiele czynników, leki także. Mnie się spóźniał 2 tygodnie jak przechodziłam sesje egzaminacyjną Very Happy
onaniespokojna

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uf dziekuje;DSmile
Powrót do góry
praktycznienie

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam taki mały problem. kochałam sie ze swoim chłopakiem.tyle ze zanim on założył gumkę był we mnie chwile (nawet nie minute) potem założył gumkę i sie kochaliśmy, mimo gumki wytrysk nastąpił poza pochwą.Tyle ze okres spóźnia mi sie 10 dni. Mam tak jakby bóle okresowe i plamienia...czy możliwe ze jestem w ciąży?
Powrót do góry
agne8190

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myśle, że to nie jest możliwe skoro się zabezpieczyliście. Zawsze możesz zrobić test.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41