Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
praktycznienie

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez myślę że to niemożliwe, ale trochę sie boje zrobić test. Czy to możliwe ze te bóle to od ciąży? czy po prostu stres, pogoda itp.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Cze 14, 2010 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli byliście zabezpieczeni i wcześniej Twój partner nie miał wytrysku to nie ma możliwości zajścia w ciążę. Zbliża Ci się okres i tyle.
goxito

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Wczoraj uprawialem sex z moja dziewczyna w prezerwatywach.
Za pierwszym razem przed wytryskiem wyciagnalem go na zewnatrz i tam mi wytryslo nasienie w srodku prezerwatywy. Odczekalismy chwile oddalem mocz i znow sie kochalismy, oczywiscie znow w prezerwatywach.

Wytrysk takze nastapil na zewnatrz.

Wiec moje pytanie brzmi czy moglo dojsc do zaplodnienia

Dodano po 1 godzinach 54 minutach:

MAm jeszcze jedno pytanie.

Mojej dziewczynie spoznil sie okres 3 dni. Dzis dostala. Ona mowi ze to normalne ze jej sie spoznia.
Ale dostala bardzo skapy i wg wiec martwie sie czy to nie plamienie ciazowe

prosze o odp
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy zabezpieczonym stosunku,jeśli nie pękła prezerwatywa nie ma szans na ciążę. Jeśli umyłeś członek po poprzednim stosunku to tym bardziej nie ma szans. Jeśli nie, jakaś szansa że przeniosłeś plemniki na zewnętrzną stronę prezerwatywy istnieje.

3 dni to nie spóźnienie...Nie panikuj.
goxito

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja go przetarlem tylko, odczekalismy z 10-15 min. Ale mysle ze po tym czasie one juz mogly wyschnac.

Ale ona dostala skapy okres i sie boje czy to nie plamienie ciazowe
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Wto Cze 15, 2010 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To tez nie ma szans żeby cokolwiek udało się Wam "zmajstrować" Smile W ciąży na pewno nie jest. A organizm to nie maszyna:) i pamiętaj o tym Smile Czasami okres się "rozkręca". Także daj dziewczynie spokój i sam nie panikuj:) Plamienie ciążowe to jest na prawdę plamienie. A nie nieco bardziej skąpe krwawienie.
goxito

PostWysłany: Pią Cze 18, 2010 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam to znow ja.

Jak z dziewczyna uprawialem sex w poniedzialek w gumkach, nie zsunela sie ani nie pekla tylko robilismy go 2x w ten sposob jak wczesniej opisalem. Ze po 1 razie odczekalismy chwile umylem rece przetarlem czlonka papierem i znowu to robilismy po jakis 10-15 min. a na drugi dzien dostala okres to czy jest szansa na zaplodnienie
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Cze 18, 2010 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

goxito nie ma szans.

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochaliśmy się z partnerką bez zabezpieczenia i bez wytrysku. Wszystko byłoby ok, ale są objawy po kilku tygodniach, świadczące o prawdopodobieństwie ciąży. Zastanawiając się czy jest jakiekolwiek logiczne uzasadnienie ciąży, jedyna opcja jest taka, że dnia poprzedniego miałem wytrysk i plemniki mogły pozostać na członku. Tutaj mam do Was pytanie: czy jest możliwe zapłodnienie w opisanym powyżej przypadku i jakie jest jego prawdopodobieństwo w sensie czy plemniki z dnia poprzedniego mogą przetrwać na członku i być aktywne następnego dnia?. Proszę o odpowiedź tych co się znają a nie tych co się wymądrzają. Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji..
ale mam pytanie.. to nie umyłes sie po stosunku ani przez cała noc? Shocked

plemniki gina w srod zewn. po 2minutach, do tego jak oddasz mocz to zgina te ktore "ukryły" sie w cewce moczowej Smile takze na moje oko powinno byc ok. jednak higiena jest jak najbardziej wskazana.

ciazy nie bedzie o ile nie miala owulacji a TY napewno nie doszedłes w srodku Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41