Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro nie było wytrysku to w ciąży nie będzie.
donwojtassso

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 24, 2010 12:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak się człowiek stresuje, to różne myśli chodzą po głowie. Zawsze się jakiś ogoniasty może zawieruszyć w środku bądź na zewnątrz.. Nie będę się jednak martwił, że nie pamiętam czy oddawałem mocz przez noc czy nie bo jeszcze nie zwariowałem i myślę, że dzięki Twojej odpowiedzi się to w najbliższym czasie nie stanie Wink Dzięki Tobie dwie osoby są spokojniejsze... Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Melzar

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lip 02, 2010 7:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odświeżam nieco wątek

Sytuacja wygląda następująco: bylo wejście na chwile kilkanascie sekund, poźniej prezerwatywa i oczywiście bez wytrysku. Wcześniej nic się nie działo, żadnej masturbacji itd. Niestety dziewczyna nie liczyła w ogole swoich dni toteż ja zrobilem to za nią i wyszedł sam środek cyklu. Czy skoro byl moment zaledwie bez zabezpieczenia to prawdopodobienstwo zajscia w ciąże jest na tyle wysokie aby się przejmowac? Pozdrawiam Andrzej
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 02, 2010 10:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

melzar jesli nie doszlo do wytrysku to nei ma mowy o ciazy.
fakt ze sam srodek cyklu jest najbardziej niebezpiecznym (dla tych ktorzy nie planuja miec narazie dziecka) ale przy odp. ostroznosci nie ma czym sie przejmowac Smile
na moje oko jest OK Smile

Powrót do góry
Melzar

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pią Lip 02, 2010 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro ok to ok, miejmy nadzieje ze tak będzie Smile dzieki za odp pozdrawiam
Powrót do góry
goxito

PostWysłany: Nie Lip 04, 2010 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WItam mam pytanie czy jesli moja dziewczyna zrobila test plytkowy okolo 16 i 19 dnia po stosunku, ktory przezywam ze moglo dojsc do zaplodnienia. I testy robila popoludniu Byle on firmy PINK Test, dodam ze oba wyszly negatywnie to czy sa one wiarygodne?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lip 04, 2010 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

goxito mysle ze tak.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej robic je rano... a nie po południu...chyba ze na ulotce jest napisane ze obojetnie o ktorej mozna wykonac.

Powrót do góry
goxito

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na ulotce bylo napisane ze mozna o kazdej porze ale najlepiej rano.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lip 05, 2010 8:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sa wiarygodne - a na przyszlosc zamiast robic dwa testy - zrobcie jeden z krwi bhcg - minimum 14 dni od stosunku - daje 100% pewnosc
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41