Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bojazliwa
Wysłał podziekowań: 6 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 12:59 pm Temat postu: |
|
|
juz wczesniej pisalam ze tydzien temu odbylam pierwszy stosunek z prezerwatywa..ona nie pekla a przy dochodzeniu chlopak wychodzil ze mnie..teraz pojawil sie pomaranczowy sluz ..niektore dziewczyny pisza ze to ciaza..ale ja mysle ze to byloby nie mozliwe.przeciez nie mial wytrysku we mnie pozatym byl zabezpieczony.okresu raczej nie powinnam dostac..a ten sluz mialam wczoraj wieczorem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:06 pm Temat postu: |
|
|
bojazliwa, z mojego punktu widzenia nie ma żadnych szans na ciążę .. jak dziewczyny mogą sądzic, że to ciąża skoro było zabezpieczenie, a na dodatek nie było wytrysku w Tobie, no jak .. ?
z tym śluzem udaj się koniecznie do ginekologa . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:10 pm Temat postu: |
|
|
bojazliwa nie ma pomaranczowego sluzu..w ktorym dniu cyklu jestes? moze to owulacja..nastapilo pekniecie pecherzyka i czasem pojawia sie brunatne plamienie,ale nie po0maranczowe . w ciazy nie jestes. nie sluchaj kolezanek. ! ! !
Dodano po 2 minutach:
stryg napisał: | A tak w kwestii upewnienia sie, czy jesli np. by byl wytrysk w tych majtkach w srodku i bysmy mieli rozpiete rozporki i bysmy sie pocierali to jest szansa? |
przez samo pocieranie sie w ciaze nie zajdzie. musiałbys wprowadzic nasienie do pochwy + dni płodne + owulacja. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bojazliwa
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:13 pm Temat postu: |
|
|
wyszlo mi ze wczoraj mialam owulacje.czylam wlasnie kucie w rogu brzucha tak jak zazwyczaj czuje.ale trwalo chwile.no kolor jest brunatny..mam dopiero 18 lat i studia przed soba dlatego sie martwie..a wyczytuje informacje na innym forach ze kobieta miala pomaranczowy sluz i jest w ciazy.nie jestem doswiadczona i nikt mi o takich przezyciach nie opowiadal dlatego wole sie dowiedziec tego w pelni od was zebym nie miala znowu pozniej znowu stresow..dlatego prosze tez o pouczajace wypowiedzi i nie chce by ktos pisal mi ze powinnam dojrzec..bo wiem jaka jestem osoba i teraz to przezywam tak samo przezywalabym to za 2 lata... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:20 pm Temat postu: |
|
|
bojazliwa, dziewczyno, nie chodź po innych stronach czy forach, bo sobie jeszcze bardziej zresetujesz mózg, wpoisz sobie coś czego nie ma - tylko dlatego, że jakieś dziewczyny to napisały ..
tak jak pisze wind - Twój śluz nie jest pomarańczowy, tylko lekko zabarwiony krwią, ponieważ jesteś w środku owulacji ..
ale jeśli Cię on martwi to udaj się do ginekologa i już . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bojazliwa
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:22 pm Temat postu: |
|
|
ja wiem ze przesadzam..tylko po prostu chce sie upewnic dlatego pisze tu bo widze ze duzo wiecie a przez to co czytalam na innych forach zaczelam sie obawiac..jestem okropna histeryczka i z byle powodu robie wielki klopot.potrzebowalam tylko upewnienia sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:30 pm Temat postu: |
|
|
bojazliwa, ja miałam to samo co Ty, też histeryzowałam, bo coś mnie zabolało albo okres się spóźniał .. ale dzięki wszelkim odpowiedziom nauczyłam się obserwowac swój organizm i starac się odpowiedzialnie podchodzic do tego .. także mogę Ci z pełną świadomością odpowiedziec - ciąży nie ma i nie było .. śpij spokojnie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bojazliwa
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 1:32 pm Temat postu: |
|
|
odrazu zrobilo mi sie lzej..pewnie przez stres okres mi sie opozni wiec i tak strach mnie nie opusci.dziekuje za upewnienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stryg
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Reasumujac przez zadne ubranie itd w ciaze sie nie zajdzie tylko poprzez stosunek w wytryskiem w srodku tak, lub poprzez nieostrozny peeting i wprowadzeniem na palcu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Tak...Piszemy to przez dobrych ponad 100 stron wszystkich części tego wątku... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|