Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bojazliwa

Wysłał podziekowań: 6
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz wczesniej pisalam ze tydzien temu odbylam pierwszy stosunek z prezerwatywa..ona nie pekla a przy dochodzeniu chlopak wychodzil ze mnie..teraz pojawil sie pomaranczowy sluz ..niektore dziewczyny pisza ze to ciaza..ale ja mysle ze to byloby nie mozliwe.przeciez nie mial wytrysku we mnie pozatym byl zabezpieczony.okresu raczej nie powinnam dostac..a ten sluz mialam wczoraj wieczorem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bojazliwa, z mojego punktu widzenia nie ma żadnych szans na ciążę .. jak dziewczyny mogą sądzic, że to ciąża skoro było zabezpieczenie, a na dodatek nie było wytrysku w Tobie, no jak .. ?

z tym śluzem udaj się koniecznie do ginekologa .
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bojazliwa nie ma pomaranczowego sluzu..w ktorym dniu cyklu jestes? moze to owulacja..nastapilo pekniecie pecherzyka i czasem pojawia sie brunatne plamienie,ale nie po0maranczowe Shocked Confused . w ciazy nie jestes. nie sluchaj kolezanek. ! ! !

Dodano po 2 minutach:

stryg napisał:
A tak w kwestii upewnienia sie, czy jesli np. by byl wytrysk w tych majtkach w srodku i bysmy mieli rozpiete rozporki i bysmy sie pocierali to jest szansa?

przez samo pocieranie sie w ciaze nie zajdzie. musiałbys wprowadzic nasienie do pochwy + dni płodne + owulacja.

Powrót do góry
bojazliwa

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyszlo mi ze wczoraj mialam owulacje.czylam wlasnie kucie w rogu brzucha tak jak zazwyczaj czuje.ale trwalo chwile.no kolor jest brunatny..mam dopiero 18 lat i studia przed soba dlatego sie martwie..a wyczytuje informacje na innym forach ze kobieta miala pomaranczowy sluz i jest w ciazy.nie jestem doswiadczona i nikt mi o takich przezyciach nie opowiadal dlatego wole sie dowiedziec tego w pelni od was zebym nie miala znowu pozniej znowu stresow..dlatego prosze tez o pouczajace wypowiedzi i nie chce by ktos pisal mi ze powinnam dojrzec..bo wiem jaka jestem osoba i teraz to przezywam tak samo przezywalabym to za 2 lata...
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bojazliwa, dziewczyno, nie chodź po innych stronach czy forach, bo sobie jeszcze bardziej zresetujesz mózg, wpoisz sobie coś czego nie ma - tylko dlatego, że jakieś dziewczyny to napisały ..
tak jak pisze wind - Twój śluz nie jest pomarańczowy, tylko lekko zabarwiony krwią, ponieważ jesteś w środku owulacji ..

ale jeśli Cię on martwi to udaj się do ginekologa i już .
bojazliwa

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wiem ze przesadzam..tylko po prostu chce sie upewnic dlatego pisze tu bo widze ze duzo wiecie a przez to co czytalam na innych forach zaczelam sie obawiac..jestem okropna histeryczka i z byle powodu robie wielki klopot.potrzebowalam tylko upewnienia sie
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bojazliwa, ja miałam to samo co Ty, też histeryzowałam, bo coś mnie zabolało albo okres się spóźniał .. ale dzięki wszelkim odpowiedziom nauczyłam się obserwowac swój organizm i starac się odpowiedzialnie podchodzic do tego .. także mogę Ci z pełną świadomością odpowiedziec - ciąży nie ma i nie było .. śpij spokojnie Wink
bojazliwa

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odrazu zrobilo mi sie lzej..pewnie przez stres okres mi sie opozni wiec i tak strach mnie nie opusci.dziekuje za upewnienie.
Powrót do góry
stryg

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Reasumujac przez zadne ubranie itd w ciaze sie nie zajdzie tylko poprzez stosunek w wytryskiem w srodku tak, lub poprzez nieostrozny peeting i wprowadzeniem na palcu?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lis 06, 2010 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak...Piszemy to przez dobrych ponad 100 stron wszystkich części tego wątku...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 24 z 40