Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 11:36 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka napisał: | Tak...Piszemy to przez dobrych ponad 100 stron wszystkich części tego wątku... |
hehe dobre podsumowanie ale do nich i tak nie dotrze! trzeba chyba łopata i kijem nawrzucac
bojazliwa te plamienie to napewno ma zwiazek z owulka uwierz i przestan panikowac ! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
odiplastik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 10:20 pm Temat postu: |
|
|
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość zapłodnienia, jeżeli wytrysk był na rękę, a ręka była wytarta ręcznikiem na sucho plus jeszcze o chusteczkę, ale palce znajdowały się na pochwie w stringach,które były mokre od podniecenia. czy jest możliwość ciąży? Proszę o wyrozumiałość, z góry dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
poziommkaxxx
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 4:47 am Temat postu: |
|
|
witam wszstkich ,mam pytanie ktore mnie dreczy mianowicie kochalam sie z partnerem w prezerwatywie po czym parter wyszedl do wc nastepnie za jais czas zalozyl nowa gumke . moje pytanie brzmi czy jesli przypuscmy nie umyl rak po 1 razie mial styczosc ze sperma i zakladal gumke 2 to jest szansa na zajscie? a wedlug kalendarzyka nie mialam dni plodnych. mimi zew nie jestem malolata dreczy mnie to pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 10:39 am Temat postu: |
|
|
odiplastik w ktorym dniu cyklu byłas? jesli na rece pozostała sperma a Ty ja wprowadziłas do pochwy, mało tego miałas dni płodne to jest szansa na zapłodnienie bo sluz to jedyne miejsce w ktorym plemniki potrafia przezyc nawet do 4dni.jesli reka była na 100% sucha to ciazy nie bedzie.
poziommkaxxxpowinien umyc rece mydłem..a co on mial sperme na nich? podczas zakładania 2giej gumki? tak czy siak mialas dni niepłodne wiec ciazy nie bedzie. na przyszlosc bardziej niech dba o higiene.. to tak jakby wrocił w zabłoconych butach i kładł sie w nich do lozka..chyba logiczne ze trzeba sie umyc.. tym bardziej po stosunku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
odiplastik
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Miałam tampon, dni płodnych nie było. I palec nie był w pochwie tylko po prostu poprawiłam sobie majtki wyciągając ich część trochę na wierzch bo mnie uwierało.
Dodano po 11 minutach:
+ pytanie jeszcze jedno pytanie. jeżeli byłby brak tamponu a poprawiłabym sobie te majtki i dokładnie nie umiałabym określić dnia cyklu to mogło by do czegość dojść ja ręka była wytarta o ręcznik na sucho raczej dokładnie i jeszcze potem była wycierana ruchami automatycznymi o ubranie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 9:43 pm Temat postu: niby wiadomo.... |
|
|
hej, tak czytam i niby wszystko jest jasne i mi sie wydaje, że nie ma co panikować, ale moja partnerka myśli inaczej...
nie współżyliśmy a jedynie dochodziło do pieszczot, pojawiał się preejakulat ale do wytrysku nigdy nie doszło...
mojej partnerce spóźnia się @ już 10 dni...
a ostatnimi czasy Jej cykl malał z 28 26 24 dni i teraz nie ma okresu...
ostatni był 7.10 ale nie współżyliśmy....
wydaje mi sie że nie ma podstaw do ciąży...
nigdy nie było kontaktu bezpośredniego narządów płciowych, jedynie przez bielizne lub ubranie, i wydzielał sie płyn podczas podniecenia i to wszystko, może przypadkiem jakieś dotknięcie ręką (na której nie było nasienia, ew. preejakulat) a tu już 10 dni opóźnienia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 10:43 pm Temat postu: |
|
|
odiplastik bez wytrysku nie ma szans na ciaze...
odiplastik napisał: | to mogło by do czegość dojść ja ręka była wytarta o ręcznik na sucho raczej dokładnie i jeszcze potem była wycierana ruchami automatycznymi o ubranie |
jesli bys miala pło0dne i owulacje a na reku by były slady nasienia to jest szansa na zapłodnienie.
on jesli nie było stosunku a tym bardziej wytrysku to nie ma szans na ciaze..moze dziewczyna zazywała antybiotyk? chorowała? wyjezdzała za granice? przezywała jakis stres? od tego głownie spoznia sie okres. nie musi wcale oznaczac ciazy ! . ja bym czekała az sie pojawi a od nast cyklu poszła do gin zeby wyregulował cykl. spokojnie. w ciazy nie jest ! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
odiplastik
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, wiem, że bez wytrysku nie ma szans na ciąże. Jeżeli dziś już jajeczkowałam i miałam galaretowatą substancje na bieliźnie to znaczy, że nie zaszłam w ciąże, o ile dobrze mniemam.Skoro do tego doszło dokładnie miesiąc temu a dziś mam owulacje to nie ma szans by powastał płód? Z góry przepraszam, że się tak wypytuję, ale chce się upewnić w maximum z maximum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 11:21 pm Temat postu: niby wiadomo.... |
|
|
hmm, jedynie stres, stres i stres... dość ogromny, a leki to na zaburzenia żołądka czy coś takiego...
10 dni to sporo...(chyba), a wiem że odczuwa kłucia jak przed okresem, wzdęcia nic nie jedząc...
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 12:19 am Temat postu: |
|
|
on w ciazy nie jest wyslij ja do lekarza. po co tak sie stresowac..
odiplastik
odiplastik napisał: | Jeżeli dziś już jajeczkowałam i miałam galaretowatą substancje na bieliźnie to znaczy, że nie zaszłam w ciąże, o ile dobrze mniemam. |
dobrze mniemasz,ale pamietaj ze dni płodne nie trwaja 1dzien... czasem nawet do 10 trzeba uwazac. a jajeczkowania nigdy nie jestes w stanie przewidziec..czasem moze kluc a byc juz po owulce, roznie bywa. tak czy siak nalezy uwazac podczas tych dni. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|