Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
poziommkaxxx
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 2:18 am Temat postu: |
|
|
poziommkaxxxpowinien umyc rece mydłem..a co on mial sperme na nich? podczas zakładania 2giej gumki? tak czy siak mialas dni niepłodne wiec ciazy nie bedzie. na przyszlosc bardziej niech dba o higiene.. to tak jakby wrocił w zabłoconych butach i kładł sie w nich do lozka..chyba logiczne ze trzeba sie umyc.. tym bardziej po stosunku [/quote]
dzieki za odp mam nadzieje ze odpowiedz sie sprawdzi. a z tymi raczkami to nie wiem co robil gdyz poszedl do wc po niezbyd dlugim stosunku wiec meska duma odezwala sie i nie wiem czy pamietal o higienie... pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elaax
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 2:37 pm Temat postu: Wasza opinia |
|
|
witam wszystkich
może mój problem jest dziecinny, ale chcę go przedstawić...
otóż od 1.5 tyg spóźnia mi się @
jestem dziewicą, z moim partnerem uprawiamy tylko petting, nigdy nie mieliśmy stosunku, ani bezpośredniego kontaktu narządów płciowych, ba nawet nie było wytrysku...
jedynie kontakt w bieliźnie... oraz pieszczoty ręką....
obawiam się czy w ten sposób nie mogło dojść do zapłodnienia... niby orgazmu nie było, tylko preejakulat który mógł się gdzieś przyczepić...
oprócz tego pod koniec października, początek listopada przeżywałam dużo stresowych i nerwowych chwil z powodów osobistych, nie wiem czy to to mogło wpłynąć na opóźnienie @....
średnio mój cykl to 28 dni, choć ostatnio zmalał do 24, a ostatni @ był 8.10...
pozdrawiam forumowiczów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 3:16 pm Temat postu: |
|
|
elaax, nie jest powiedziane, że dziewica nie może zajśc w ciążę - bo owszem, może .. ale, ale ..
nie uprawialiście stosunku, nie było wytrysku .. to ciąża w 100 % niemożliwa przez pieszczoty nie zachodzi się w ciążę .
musielibyście miec ogromnego pecha, żeby nasienie, które znajdowało się na palcach zostało przeniesione do pochwy podczas dni płodnych ..
nie panikuj, nie jesteś w ciąży .. z tym opóźniającym się okresem udaj się jak najszybciej do ginekologa . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
odiplastik
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 7:07 pm Temat postu: |
|
|
A, no tak pamiętam, pamiętam. Ale jeżeli nie ma się bezpośredniego kontaktu z narządami,a są spodenki stringi i tampon a wytrysk jest np. na uda i jest zaraz potem wytarty na suchoi chwile po na mokro, to można jakimś cudem zajść ?(pytanie z czystej ciekawości) + ejakulat, który jest na wilgotnych spodenkach i stringach oraz tamponie może zapłodnić?(też z ciekawości) wolę być przystępna i wiedzieć wszystko na ten temat plus z tego o co się pytałam ciąży nie ma test zrobiony wynik C od razu się pojawił z góry dziękuje za odpowiedzi i przepraszam za natarczywość |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 5:34 am Temat postu: |
|
|
Nie ma szans...Plemniki to nie rambo które przegryzają wszelkie materiały "stojące im na drodze" Nie mają też zdolności do teleportacji _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
odiplastik
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 7:47 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie, mam takie pytanie. Mianowicie czy sperma może być "aktywna" w swojej "mocy" (chodzi o płodność) w zmieszaniu z olejkiem dla dzieci, ponieważ pytam się bo brat mój miał penisa całego wysmarowanego olejkiem, a jego dziewczyna też była z tego olejku i do żadnego stosunku(podobno) nie doszło, ale spuścił sie jej na uda blisko pochwy, czy z tego coś może być (miała tampon, tak mówią.). Mnie osobiście to wydaje się dziwne, a nie wiem jak bratu doradzić, proszę o pomoc. Z góry dziękuję! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 12:26 am Temat postu: |
|
|
Taka ilość olejku nie powinna mieć większego znaczenia dla spermy. Część plemników mogła umrzeć, ale większość na pewno żyła. Skoro był tampon i wytrysk na zewnątrz, nie ma mowy o ciąży...
Swoją droga w aptekach nie maja prezerwatyw??? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
odiplastik
|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 7:26 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie powtarzam mu jak się za to biorą to prezerwatywy, ale to młode głupie i tłumaczy się, że on nie ma z tego przyjemności jak ma prezerwatywę,a powtarzam mu, że jak już tego chce to niech odpowiedzialnie...Czuję się jak matka nie własnego dziecka no ale dziękuję za odpowiedź, a dziś uściślił, że były dni płodne i spuścił jej się na spodenki, pod którymi była pochwa goła... No,ale nie moja w tym głowa ja bawić nie będę chodź wątpię, żeby do czegoś doszło jak miała tampon bo jest przed okresem i nie wie kiedy się go spodziewać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
laaaaandryyna
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Cześć. Przeczytałam prawie wszystkie posty w tym wątku i powinnam się uspokoić, ale dalej mnie to gnębi... Zwłaszcza, że wypowiedzi, które znalazłam na innych forach nie są tak optymistyczne
Mój problem: Jestem, jakby to ująć, "prawie dziewicą". Ja i mój chłopak uważamy, że z "prawdziwym" seksem nalezy jeszcze poczekać. Jednak ostatnio podczas pieszczot sprawy zaszły zdecydowanie za daleko i jego penis był we mnie - może ze trzy, cztery razy. Opamiętaliśmy się, bo nie mieliśmy gumki. Do wytrysku nie doszło - ani we mnie ani później.
Jeśli chodzi o mój cykl: był to 7 dzień po okresie, jednak ostatnio wszystko mi się poprzestawiało, cykl się rozregulował, więc ciężko określić kiedy jestem płodna a kiedy nie...
No i nieśmiertelne pytanie: czy jest prawdopodobieństwo, że zostanę mamą? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 10:33 pm Temat postu: |
|
|
laaaaandryyna napisał: | czy jest prawdopodobieństwo, że zostanę mamą? |
nie. nie bylo wytrysku to i ciazy nie bedzie.
na przyszlosc albo zaopatrzcie sie w gumki, albo wstrzymajcie sie z sexem, bo i dziewice zachodza w ciaze... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|