Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
poziommkaxxx

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 2:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poziommkaxxxpowinien umyc rece mydłem..a co on mial sperme na nich? podczas zakładania 2giej gumki? tak czy siak mialas dni niepłodne Smile wiec ciazy nie bedzie. na przyszlosc bardziej niech dba o higiene.. to tak jakby wrocił w zabłoconych butach i kładł sie w nich do lozka..chyba logiczne ze trzeba sie umyc.. Razz tym bardziej po stosunku Wink Wink[/quote]

dzieki za odp mam nadzieje ze odpowiedz sie sprawdzi. a z tymi raczkami to nie wiem co robil gdyz poszedl do wc po niezbyd dlugim stosunku wiec meska duma odezwala sie i nie wiem czy pamietal o higienie... pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
elaax

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 2:37 pm    Temat postu: Wasza opinia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich
może mój problem jest dziecinny, ale chcę go przedstawić...
otóż od 1.5 tyg spóźnia mi się @
jestem dziewicą, z moim partnerem uprawiamy tylko petting, nigdy nie mieliśmy stosunku, ani bezpośredniego kontaktu narządów płciowych, ba nawet nie było wytrysku...
jedynie kontakt w bieliźnie... oraz pieszczoty ręką....
obawiam się czy w ten sposób nie mogło dojść do zapłodnienia... niby orgazmu nie było, tylko preejakulat który mógł się gdzieś przyczepić...

oprócz tego pod koniec października, początek listopada przeżywałam dużo stresowych i nerwowych chwil z powodów osobistych, nie wiem czy to to mogło wpłynąć na opóźnienie @....
średnio mój cykl to 28 dni, choć ostatnio zmalał do 24, a ostatni @ był 8.10...

pozdrawiam forumowiczów
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elaax, nie jest powiedziane, że dziewica nie może zajśc w ciążę - bo owszem, może .. ale, ale ..

nie uprawialiście stosunku, nie było wytrysku .. to ciąża w 100 % niemożliwa Exclamation przez pieszczoty nie zachodzi się w ciążę .

musielibyście miec ogromnego pecha, żeby nasienie, które znajdowało się na palcach zostało przeniesione do pochwy podczas dni płodnych ..

nie panikuj, nie jesteś w ciąży .. z tym opóźniającym się okresem udaj się jak najszybciej do ginekologa .
odiplastik

PostWysłany: Sob Lis 13, 2010 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A, no tak pamiętam, pamiętam. Ale jeżeli nie ma się bezpośredniego kontaktu z narządami,a są spodenki stringi i tampon a wytrysk jest np. na uda i jest zaraz potem wytarty na suchoi chwile po na mokro, to można jakimś cudem zajść ?(pytanie z czystej ciekawości) + ejakulat, który jest na wilgotnych spodenkach i stringach oraz tamponie może zapłodnić?(też z ciekawości) wolę być przystępna i wiedzieć wszystko na ten temat Smile plus z tego o co się pytałam ciąży nie ma test zrobiony wynik C od razu się pojawił Smile z góry dziękuje za odpowiedzi i przepraszam za natarczywość
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lis 14, 2010 5:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans...Plemniki to nie rambo które przegryzają wszelkie materiały "stojące im na drodze" Wink Nie mają też zdolności do teleportacji Laughing
odiplastik

PostWysłany: Pią Lis 19, 2010 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie, mam takie pytanie. Mianowicie czy sperma może być "aktywna" w swojej "mocy" (chodzi o płodność) w zmieszaniu z olejkiem dla dzieci, ponieważ pytam się bo brat mój miał penisa całego wysmarowanego olejkiem, a jego dziewczyna też była z tego olejku i do żadnego stosunku(podobno) nie doszło, ale spuścił sie jej na uda blisko pochwy, czy z tego coś może być (miała tampon, tak mówią.). Mnie osobiście to wydaje się dziwne, a nie wiem jak bratu doradzić, proszę o pomoc. Z góry dziękuję!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 12:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taka ilość olejku nie powinna mieć większego znaczenia dla spermy. Część plemników mogła umrzeć, ale większość na pewno żyła. Skoro był tampon i wytrysk na zewnątrz, nie ma mowy o ciąży...

Swoją droga w aptekach nie maja prezerwatyw??? Shocked
odiplastik

PostWysłany: Sob Lis 20, 2010 7:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie powtarzam mu jak się za to biorą to prezerwatywy, ale to młode głupie i tłumaczy się, że on nie ma z tego przyjemności jak ma prezerwatywę,a powtarzam mu, że jak już tego chce to niech odpowiedzialnie...Czuję się jak matka nie własnego dziecka Rolling Eyes no ale dziękuję za odpowiedź, a dziś uściślił, że były dni płodne i spuścił jej się na spodenki, pod którymi była pochwa goła... No,ale nie moja w tym głowa ja bawić nie będę Razz chodź wątpię, żeby do czegoś doszło jak miała tampon bo jest przed okresem i nie wie kiedy się go spodziewać.
Powrót do góry
laaaaandryyna

PostWysłany: Nie Lis 21, 2010 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć. Przeczytałam prawie wszystkie posty w tym wątku i powinnam się uspokoić, ale dalej mnie to gnębi... Zwłaszcza, że wypowiedzi, które znalazłam na innych forach nie są tak optymistyczne Confused

Mój problem: Jestem, jakby to ująć, "prawie dziewicą". Ja i mój chłopak uważamy, że z "prawdziwym" seksem nalezy jeszcze poczekać. Jednak ostatnio podczas pieszczot sprawy zaszły zdecydowanie za daleko i jego penis był we mnie - może ze trzy, cztery razy. Opamiętaliśmy się, bo nie mieliśmy gumki. Do wytrysku nie doszło - ani we mnie ani później.
Jeśli chodzi o mój cykl: był to 7 dzień po okresie, jednak ostatnio wszystko mi się poprzestawiało, cykl się rozregulował, więc ciężko określić kiedy jestem płodna a kiedy nie...

No i nieśmiertelne pytanie: czy jest prawdopodobieństwo, że zostanę mamą?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lis 21, 2010 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

laaaaandryyna napisał:
czy jest prawdopodobieństwo, że zostanę mamą?

nie. nie bylo wytrysku to i ciazy nie bedzie.
na przyszlosc albo zaopatrzcie sie w gumki, albo wstrzymajcie sie z sexem, bo i dziewice zachodza w ciaze...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 26 z 40