Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sandy alkohol jest gora nad rozsadkiem i dopiero po fakcie ludzie sie zastanawiaja co zrobili... wg mnie nie ma szans na ciaze bo ciezko Ci bylo osiagnac wytrysk,ale tutaj nie chodzi tylko o ciaze a o sex z przypadkowa dziewczyna,tym bardziej bez zabezp. wiesz ile ludzi w PL jest zarazonych wir Hiv i o tym nie wie? zyja z ta swiadomoscia ze skoro dobrze sie czuje to sa zdrowi..a tak naprawde wydanie 6zł na gumki to nic trudnego w porownaniu z choroba na całe zycie.. nie chce starszyc bo nie taka moja rola ale akurat Ty mozesz miec pecha. o ciaze nie pownienes sie martwic ale o choroby przenoszone droga plciowa tak. ja bym odnalazła ta dziewczyne i wysłała ja na badania hiv, im wczesniej tym lepiej.
btw: swoja droga.. co takie pustaki maja w głowie ze oddaja sie byle komu i to na dodatek bez zabezp? Neutral nie szanuja siebie i swojego ciała... Neutral Neutral

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 6:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popieram wind w zupełności .. takie wydarzenia są bardzo niebezpieczne, nie chodzi już o dziecko, bo to nie koniec świata, ale tak jak pisze koleżanka wyżej - o choroby przenoszone drogą płciową (HIV, choroby weneryczne typu zakażenia rzeżączkowe i inne) .. Twoja sytuacja nie jest pierwsza i nie ostatnia, alkohol robi swoje .. myślę, że powinieneś zrobić to co pisała wind (czyli odszukać dziewczynę jak najszybciej) Rolling Eyes a ciąży na pewno nie ma .
sandy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej, dzięki za wasze odpowiedzi. Niestety, wszyscy macie rację i ja doskonale o tym wiem. Nie potrafię wam powiedzieć, dlaczego nie użyłem gumki. Do tej pory zawsze używałem. Nie wiem, naprawdę nie wiem. Nie ma w tej chwili godziny, minuty, w której nie żałowałbym tego, co się stało. To absolutnie przerażające, jak w kilka godzin można sobie przekreślić spokój i komfort psychiczny, a (odpukuję) w dalszej perspektywie całe życie. Co do HIV, sam dziś byłem na badaniu. Wyniki mają być jutro/pojutrze. Nie wiem, która myśl paraliżuje mnie bardziej: to czy ona zajdzie w ciążę, czy to, o czym i wy wspomnieliście, czyli jakiś syf. Dodatkowo jestem przerażony, bo ten rok to dla mnie do tej pory prawie same porażki. Staram się nie być zabobonny, ale nie potrafię odgonić czarnych myśli. A jeśli to wszystko jakimś cudem skończy się dobrze, chyba wstąpię do seminarium duchownego.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sandy a Ty myslisz ze jak zrobisz test na hiv po tygodniu od stosunku i wynik bedzie negatywny tzn ze mozesz spac spokojnie? niestety nie. wirus uaktywnia sie dopiero po 6 m-cach wiec test na nic Ci sie teraz nie zda. musisz go zrobic po 6m-cach a potem po 2ch tyg powtorzyc,dla pewnosci. takze czeka Cie pol roku zycia w stresie, i nauczka na całe zycie. moze nie jest tak zle ale kto wie... ;/ co taki pustak nosi w sobie;/ fujj. ja to sie brzydze na sama mysl,a dla faceta wystarczy tylko oby "dała" i wszystko gra..;/

Powrót do góry
sandy

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 12:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, powiedzieli mi o tym już na badaniu. Powiedzieli co prawda nie o 6 miesiącach, a o 3. Że za 3 muszę powtórzyć i jeśli wtedy wyjdzie negatywny, to jest w porządku. Jak słowo daję, skopałem sobie totalnie święta i sylwestra. Na własne życzenie. Teraz z kolei ta ciąża mnie tak nie martwi, jak ten pieprzony hiv. Ale nie ma co rozwijać tego tematu, bo się off-topic zrobi. Ponieważ w przypadku ciąży uspokoiliście mnie trochę, na pewno napiszę tu za jakiś czas, jak się sytuacja dalej potoczyła. Już myślę o stworzeniu strony-przestrogi dla takich jak ja, bezmyślnych fircyków. Może jak poczytają (niezależnie od tego, jak się moja historia skończy), zastanowią się dwa razy.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sandy oj watpie. kazdy madry jest po szkodzie i chocbys pisał ze 100x to wystarczy 1 noc i % tak jak u Ciebie i zapomni sie o tym co pisza na forum. taK TO juz jest, niestety. zycze negatywu za 3mce Smile powodzenia!!!

Powrót do góry
goxito

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam to znowu ja
I mam pewien problem otoz mojej dziewczynie spoznia sie okres, niby ma swoje objawy typowe dla niego niego bole brzucha mocne i prawie nieustajace, wrazliwe piersi i wywalone podrbusze lecz jednak sie martwie. Ona mowie ze zawsze sie jej spoznia prawie, pare razy miala wczesniej a pare rowno kiedy miala dostac, ale do rzeczy.
Jedyna sytuacja z ktorej moglaby byc mozliwosc to to ze uprawialem z nia sex oralny tzn tylko ona mi robila tzw dobrze i zawsze jak to robila to wytrysk byl w jej usta i byla w ubraniu.
Wiem ze niby nie ma szans ale chcialbym sie zapytac bo tylko to mi na mysl przychodzi czy mozna przez polkniecie spermy wpasc.
Bo nic innego mi sie nie przypomina. Zawsze po tym myla rece itd.
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam

Dodano po 2 minutach:

Chcialbym jeszcze dodac ze robilismy 2 testy ciazowe i wyszly negatywnie. Prosze o rade co robic
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

goxito... głupszego textu nie czytałam Laughing Laughing
goxito napisał:
polkniecie spermy wpasc.

a gdzie w ustach jest macica itp..?! Neutral nie wiem jak mogło cos takiego przyjsc do głowy..
sex oralny to sex oralny. moze połykac 100 razy dziennie w dni płodne, owulke, a i tak nei zajdzie w ciaze.. nie ma takiej opcji. jedyny sposob to odbycie stosunku i wytrysk w srodku partenrki podczas owulacji...
tak samo przez analny sie nie zachodzi Wink.
przestan sie stresowac bo juz Ci na mozg pada Razz.
nie ma zadnej ciazy, Wink

Dodano po 51 sekundach:

a testy robi sie najwczesniej po 16 dniach od stosunku. wczesniej nie ma sensu. z reszta..po co test ? w waszej sytuacji nie ma mowy o ciazy Smile

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dziewczynki ja mam pytanie a propos pewnej sytuacji Wink

sytuacja przedstawia się tak: stosunek niezabezpieczony, bardzo krótki, bez jakiegokolwiek wytrysku, 11 dzień cyklu ( hm .. niby początek dni płodnych ) Wink

i moje pytanie brzmi: czy jest jakakolwiek szansa na ciążę ? realistycznie rzecz ujmując moim zdaniem nie ma Wink
goxito

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 Moim zdaniem szans nie ma jesli partner mial umytego czlonka i nie masturbowal sie wczesniej jesli wytrysku rzeczywiscie nei bylo. A na przyszlosc lepiej uwazajcie podczas dni plodnych Wink

A wracajac do mojego tematu JA wiem ze niby nie ma szans ale sie martwie bo spoznia sie jej no dzis caly ja bolal brzuch czyli tak jakby miala dostac okres i go nie widac. Chyba musze do ginekologa z nia pojsc.

Chyba ze kiedys byl tak jakby stosunek przez ubranie ale z tego sie nie da przeciez. Sorki ze tak truje ale juz mi odbija Wink

Dodano po 2 minutach:

WInd ciesze sie ze cie rozbawilem Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 29 z 40