Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno tego nie robił i to było po oddaniu moczu Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plus zapewne chodzi o Ciebie Razz heh w czym problem? nie ma czego sie wstydzic. i tak Cie nikt nie zna Wink.
co do sytuacji.. 11dc to faktycznie juz dzien płodny..jesli do wytrysku było daleko to nie ma mowy o ciazy ale jesli czuł ze sie "zbliza" to szansa jest ... dni płodne to nie zabawa. po to sa gumki zeby chroniły m.in. w te dni Wink.

Goxito juz nic nie wymyslaj...prosze Razz. ani przez ubranie,ani przez dotykanie, ani przez sex oralny, analny nie zachodzi sie w ciaze!!!!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
goxito

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mam jeszcze jedno pytanie, jesli np po sexie oralnym poszedlem umyc czlonka itd, a np bym wytarl sie w recznik i dajmy na to bylyby plemniki na nim jakies, a ona pozniej by sie kapala i by sie wytarla w ten recznik to jest szansa jakas?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Gru 14, 2010 1:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plemniki na powietrzu giną szybko. Do tego w trakcie wycierania je miażdżysz...

Ale same względy higieniczne nakazywałyby dać dziewczynie czysty, osobny ręcznik...
Plus123

PostWysłany: Wto Gru 14, 2010 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind, tak, tak, chodzi o mnie .. no wiem, że mnie nikt nie zna, ale czasem myślę, że robię z siebie głupka pytając o takie oczywistości Wink a co to sytuacji i Twoich pytań: całe zdarzenie trwało kilkanaście sekund, bez jakiegokolwiek wytrysku, nie było go w ogóle, a chłopak powiedział, że prawie nic nie poczuł, a do końca było jeszcze ho ho ho Rolling Eyes także myślę, że mogę spać spokojnie ?

na marginesie: całe zdarzenie miało miejsce tak jak już pisałam 11 dc (początki dni płodnych) .. od tego wydarzenia okropnie kłują mnie jajniki (raz lewy, a raz prawy) .. czy może być to związane z zapłodnieniem czy raczej to jest oznaka owulacji (dziś jest 14 dc) Rolling Eyes ?

przepraszam za głupie pytania, ale musiałam .. Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 14, 2010 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 napisał:
wind, tak, tak, chodzi o mnie

haa widzisz jak Cie rozszyfrowałam Wink
Plus123 napisał:
kropnie kłują mnie jajniki (raz lewy, a raz prawy) .. czy może być to związane z zapłodnieniem czy raczej to jest oznaka owulacji (dziś jest 14 dc)

owulacja Smile na 100% Wink

nie masz co sie martwic o ciaze Smile
sama wiesz ze jesli do wytrysku bylo ho ho to nie ma powodu do obaw Laughing

i nie robisz z siebie głupka, lepiej zapytac i spac spokojnie niz wkrecac sobie urojona ciaze Mr. Green

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 9:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind[b], zostałam przez Ciebie zdemaskowana .. wiem, że nie ma szans, ale wolałam się upewnić niż rokminiać czy jest szansa czy nie ma Wink myślisz, że na 100 % owulacja ? bo śluz był typowy na dni płodne, a kuło raz z jednej, a raz z drugiej strony bardzo Rolling Eyes z resztą zaczęło się od 12 dc i dziś śluz się skończył, a jest 15 dc, więc podejrzewam, że już końcówka dni płodnych jest Wink

dziękuję Ci bardzo, uspokoiłaś mnie, że nie ma szans Wink ;*
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nopewnie ze owulacja Smile a co innego. tym bardziej ze wystapilo ok 14-15dc Wink. Plus 15dc to jeszcze nie koncowka Wink czasem moze Cie kłuc w okolicach 14dnia a jajeczko peknie np 16,17. tego na 100% ni wiesz,dlatego płodne trwaja do 18dc Smile i do samego konca nalezy byc czujnym Mr. Green Cool

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind, a śluz płodny może się skończyć zanim pęknie jajeczko ? bo wszystko miałam normalnie, śluz charakterystyczny dla dni płodnych, tylko kłucie było bardzo intensywne Rolling Eyes a wiem, że dni płodne są niebezpieczne, jeśli chodzi o ciążę, bo nawet jeśli wyszło się na "styk" szanse są naprawdę wysokie na zajście w ciążę, w moim przypadku w ogóle nie doszło do wytrysku, więc mam nadzieję, że nie ma szans Wink

ale dziękuję bardzo za zrozumienie i odpowiedzi Wink ;*

p.s. no owulacja, bo chyba ciąża ani zapłodnienie nie byłoby tak wcześnie i nie kuło by tak Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 15, 2010 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plus a to roznie z tym sluzem... czasem jest tak ze wydaje sie nam ze mamy "sucho" mimo ze sa płodne i okolice owulacji a tak naprawde w srodku pochwy jest mokro jak w lesie po deszczu Razz tyle ze z "nas nie wycieka" ten sluz Wink zazwyczaj sluz konczy sie wraz z ost dniem płodnym tzn zmienia swoja konsystencje chyba ze wczesniej dojdzie do zaplodnienia ale tego to juz nie wiem jak wyglada sluz w ciazy Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 30 z 40