Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 10:52 pm Temat postu: |
|
|
na pewno tego nie robił i to było po oddaniu moczu _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 10:58 pm Temat postu: |
|
|
plus zapewne chodzi o Ciebie heh w czym problem? nie ma czego sie wstydzic. i tak Cie nikt nie zna .
co do sytuacji.. 11dc to faktycznie juz dzien płodny..jesli do wytrysku było daleko to nie ma mowy o ciazy ale jesli czuł ze sie "zbliza" to szansa jest ... dni płodne to nie zabawa. po to sa gumki zeby chroniły m.in. w te dni .
Goxito juz nic nie wymyslaj...prosze . ani przez ubranie,ani przez dotykanie, ani przez sex oralny, analny nie zachodzi sie w ciaze!!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxito
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 11:44 pm Temat postu: |
|
|
a mam jeszcze jedno pytanie, jesli np po sexie oralnym poszedlem umyc czlonka itd, a np bym wytarl sie w recznik i dajmy na to bylyby plemniki na nim jakies, a ona pozniej by sie kapala i by sie wytarla w ten recznik to jest szansa jakas? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 1:46 am Temat postu: |
|
|
Plemniki na powietrzu giną szybko. Do tego w trakcie wycierania je miażdżysz...
Ale same względy higieniczne nakazywałyby dać dziewczynie czysty, osobny ręcznik... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 7:03 pm Temat postu: |
|
|
wind, tak, tak, chodzi o mnie .. no wiem, że mnie nikt nie zna, ale czasem myślę, że robię z siebie głupka pytając o takie oczywistości a co to sytuacji i Twoich pytań: całe zdarzenie trwało kilkanaście sekund, bez jakiegokolwiek wytrysku, nie było go w ogóle, a chłopak powiedział, że prawie nic nie poczuł, a do końca było jeszcze ho ho ho także myślę, że mogę spać spokojnie ?
na marginesie: całe zdarzenie miało miejsce tak jak już pisałam 11 dc (początki dni płodnych) .. od tego wydarzenia okropnie kłują mnie jajniki (raz lewy, a raz prawy) .. czy może być to związane z zapłodnieniem czy raczej to jest oznaka owulacji (dziś jest 14 dc) ?
przepraszam za głupie pytania, ale musiałam .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 10:57 pm Temat postu: |
|
|
Plus123 napisał: | wind, tak, tak, chodzi o mnie |
haa widzisz jak Cie rozszyfrowałam
Plus123 napisał: | kropnie kłują mnie jajniki (raz lewy, a raz prawy) .. czy może być to związane z zapłodnieniem czy raczej to jest oznaka owulacji (dziś jest 14 dc) |
owulacja na 100%
nie masz co sie martwic o ciaze
sama wiesz ze jesli do wytrysku bylo ho ho to nie ma powodu do obaw
i nie robisz z siebie głupka, lepiej zapytac i spac spokojnie niz wkrecac sobie urojona ciaze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 9:38 am Temat postu: |
|
|
wind[b], zostałam przez Ciebie zdemaskowana .. wiem, że nie ma szans, ale wolałam się upewnić niż rokminiać czy jest szansa czy nie ma myślisz, że na 100 % owulacja ? bo śluz był typowy na dni płodne, a kuło raz z jednej, a raz z drugiej strony bardzo z resztą zaczęło się od 12 dc i dziś śluz się skończył, a jest 15 dc, więc podejrzewam, że już końcówka dni płodnych jest
dziękuję Ci bardzo, uspokoiłaś mnie, że nie ma szans ;* _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 10:35 am Temat postu: |
|
|
nopewnie ze owulacja a co innego. tym bardziej ze wystapilo ok 14-15dc . Plus 15dc to jeszcze nie koncowka czasem moze Cie kłuc w okolicach 14dnia a jajeczko peknie np 16,17. tego na 100% ni wiesz,dlatego płodne trwaja do 18dc i do samego konca nalezy byc czujnym _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 2:13 pm Temat postu: |
|
|
wind, a śluz płodny może się skończyć zanim pęknie jajeczko ? bo wszystko miałam normalnie, śluz charakterystyczny dla dni płodnych, tylko kłucie było bardzo intensywne a wiem, że dni płodne są niebezpieczne, jeśli chodzi o ciążę, bo nawet jeśli wyszło się na "styk" szanse są naprawdę wysokie na zajście w ciążę, w moim przypadku w ogóle nie doszło do wytrysku, więc mam nadzieję, że nie ma szans
ale dziękuję bardzo za zrozumienie i odpowiedzi ;*
p.s. no owulacja, bo chyba ciąża ani zapłodnienie nie byłoby tak wcześnie i nie kuło by tak _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 2:41 pm Temat postu: |
|
|
plus a to roznie z tym sluzem... czasem jest tak ze wydaje sie nam ze mamy "sucho" mimo ze sa płodne i okolice owulacji a tak naprawde w srodku pochwy jest mokro jak w lesie po deszczu tyle ze z "nas nie wycieka" ten sluz zazwyczaj sluz konczy sie wraz z ost dniem płodnym tzn zmienia swoja konsystencje chyba ze wczesniej dojdzie do zaplodnienia ale tego to juz nie wiem jak wyglada sluz w ciazy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|