Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Gru 16, 2010 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andrejos szczesciarz jestes i tyle Razz. nie ma co płakac. cieszcie sie Smile. a jak dziewczyna to przyjeła? marudziła o dziecku czy to były odległe plany? widzicie jak to jest jak ktos chce to nie moze a Ci co nie mysla to maja.. ;/ eHHH..wiesz przyszedł mi do głowy pewien pomysł..głupi.. moze jak Ty konczyłes i poszedłes sie umyc to ona sama wprowadziła sobie nasienie do pochwy?! przepraszam za taka głupote ale nie moge pojac jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku...skad sie wzieło nasienie skoro doszedłes na zewn? ? ? Neutral moze ona chciała miec dziecko a Ty odwlekałes to w czasie i postanowiła pomoc naturze...

plus nic sie nie boj! :* Ty napewno nie jestes w ciazy.
moja metoda... nikomu nie polecam Razz kalendarzyk i znajomosc swojego ciala. w sumie to zadna metoda ale prawie 8lat ja stosuje i zadnej niespodzianki nie było. nauczyłam sie obserwowac sluz itp i wiem kiedy mozna pozwolic na cos bardziej extremalnego a kiedy zachowac czujnosc. z reszta nawet jak zawiedzie to płakac nie bede Smile mama chce zostac. juz czas najwyzszy.tylko nie z wpadki a z planowania Mr. Green

Dodano po 32 sekundach:

aaa SANDY TY usun ten link. chyba nie czytałes regulaminu...to nie moj dział wiec nie bede tu grzebac...link ma zniknac. nie jest z forum tylko reklamuje inna strone wiec won z nim Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
andrejos

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 16, 2010 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie planowaliśmy tego ani nie staraliśmy się. Ona przyjęła to zdecydowanie lepiej niż ja.. Wiem, wiem typowy facet. Upoję się parę razy, przegryzę, i jakoś to będzie Wink

A i jeszcze jedno - czytacie to co piszę? Nigdzie nie napisałem że w ogóle doszedłem.

I jeszcze drugie - kalendarzyk? No proszę, przecież w płodne dni kobiety szaleją, szkoda marnować taką ochotę Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Gru 16, 2010 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrejos szalenstwo szalenstwem..jakos umiem sie opanowac...wycofac przed czasem Razz ze tak powiem Wink.cos w tym jest ze w owulacje ma sie wieksza chcice ale czy to musi byc rownoznaczne z wpadka?
andrejos napisał:
Nigdzie nie napisałem że w ogóle doszedłem.

to tym bardziej nie daje Ci to powodu do myslenia? moze w gre wchodzi zdrada? nie doszedłes a ona jest w ciazy... jak to mozna wytlumaczyc?

Powrót do góry
andrejos

PostWysłany: Czw Gru 16, 2010 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też wiem kiedy się wycofać. I czy ja napisałem że to musi być równoznaczne z wpadką? Jak widać czasem NAPRAWDĘ nie mamy na to wpływu..

Nie ma mowy o zdradzie. Jestem jej jedynym partnerem i jestem gotów włożyć interes w gilotynę jeśli się mylę Wink
Poza tym ludzie! Na tym forum świat się nie kończy. Trochę poczytałem (tak, wiem, linków nie można podawać) i pogląd, że z samego preejakulatu ciąży nie będzie na 100% to bajka!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Gru 16, 2010 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrejos to podeslij mi te linki na pm ok??? chetnie poczytam nowe bajki. ja tam mam swoja teorie i sie sprawdza. jak zawiedzie to tez dam znac Wink

Powrót do góry
andrejos

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wystarczy wpisać sobie "preejaculation pregnancy" albo "got pregnant from pre-cum". Jasne, można nie wierzyć tym wszystkim wpisom, ale zadajcie sobie pytanie, czy nie wierzycie im wszystkim czy raczej CHCECIE im nie wierzyć, żeby spać spokojnie Smile
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind, ja też przystaję przy tym, że jest to NIEMOŻLIWE, bo znam wiele osób i żadna z nich nie jest w ciąży bez wytrysku (mówię ogólnie o tym, że wytrysku w ogóle nie było, nie, że na "styk" - bo wtedy się zgodzę Wink ), nawet, gdyby były to dni płodne .. ja nie wiem jak to jest u Ciebie, nie mogę wierzyc na słowo, ale skoro tak to życzę, żebyś się andrejos sprawdził w roli ojca Wink

dzięki wind za słowo otuchy Wink ;*

Dodano po 1 minutach:

aż z ciekawości czytałam artykuł na internecie i naukowcy stwierdzili, że to jest niemożliwe i nigdy nie stwierdzono zapłodnienia przez preejakulat .. Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja uwazam temat za zakonczony. moze za jakis czas Andrejos pochwali sie synkiem lub corka Wink obstawiam na syna Very Happy.
powodzenia i nie robmy off'a.
Plus a ja uparcie obstaje przy swojej teorii,,, gdyby sie nie sprawdzała to bym miała juz 7 dzieci Wink. nic sie nie przejmuj Wink

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 4:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind, ja też przystaję przy tej teorii i nadal będę obstawać dopóki się nie przekonam jak to się mówi: "na własnej skórze" .. to przeczy po prostu wszystkiemu Wink

skoro tak to się nie przejmuję, bo na pewno jest okej i tak .. już koniec off`a Wink
andrejos

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie ja też byłem pewien swego przez parę lat. Ale sami rozumiecie że teraz muszę zmienić poglądy o 180 stopni Smile
BTW też czytałem te badania - ciekawe jak niby zbadali całą populację, żeby można było powiedzieć, że nie było ciąży z preejakulatu. Powiem więcej - ciekawe jak zbadali choćby kilka przypadków nie-zajścia w ciążę! Smile))
Mam nadzieję że nie zaśmiecam forum, ale przyznacie że to daje do myślenia.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 33 z 40