FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 7:59 pm Temat postu: |
|
|
andrejos, przyznam, że daje do myślenia i mi dało do myślenia, ale ja osobiście wolę o tym nie myśleć, bo nie chcę się stresować dodatkowo tą teorią
także nie zaśmiecajmy forum jednym tematem, powiem krótko: mam swoją teorię, taką jak wind, Ty andrejos masz swoją i gitara ale życzę Ci powodzenia z dzieciaczkiem i oby Wam rosło zdrowo _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andrejos
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki - to już nie teoria, to rzeczywistość
Więcej nie zaśmiecam i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
effy58
|
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Dobrze, że temat w miarę długi i aktualny, więc mnie też trochę wszystko niepokoi... poniosło mnie i mojego chłopaka, rozebraliśmy się, ale zostaliśmy w bieliźnie. Raz miał wytrysk, ale wyczuł wcześniej, że go dostanie, więc powiedział, że będzie bezpieczniej dla nas, gdy po prostu pójdzie do łazienki i tam to załatwi, potem słyszałam, że myje ręce itp. wyszedł i znów się zaczęło, ale raczej tylko ocieranie przez bieliznę (poza tym miałam wkładkę higieniczną ), lecz nie miał wytrysku, raz się przestraszył, że ma i poszedł do łazienki, ale nic nie było. Jednak boję się, że coś mogło jakimś cudem przedostać się do moich narządów płciowych i niestety... mój chłopak mówi, że to niemożliwe, bo panował nad sytuacją, ale mimo wszystko jestem bardzo przestraszona... okres miałam ostatnio 1 gr. do 5, a nawet przeciągnął mi się do 7, mam cykl tak 28,29 dni... czyli jeszcze trochę mi się zostało do okresu, ale zawsze tydzień przed nim, bolały mnie piersi, a teraz nic... (albo inaczej: bolały mnie jeszcze jakieś 5 dni temu, ale to może od czegoś innego? a teraz nie! )bardzo się boję, jestem bardzo zestresowana poza tym to wszystko działo się około 4 dni temu. Bardzo boli mnie brzuch, lecz nie tak jak zawsze, może panikuję i przez ten stres, bo ciągle o tym myślę... prosze o pomoc, bo po prostu umieram ze strachu... czy mogło jednak dojść do zapłodnienia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Effy58
effy58 napisał: | Raz miał wytrysk, ale wyczuł wcześniej, że go dostanie, więc powiedział, że będzie bezpieczniej dla nas, gdy po prostu pójdzie do łazienki i tam to załatwi, potem słyszałam, że myje ręce itp. wyszedł i znów się zaczęło, ale raczej tylko ocieranie przez bieliznę (poza tym miałam wkładkę higieniczną |
czy procz umycia rak umył penisa? wiekszosc ludzi mysli ze samo umycie rak załatwia sprawe a tak naprawde wiekszosc plemnikow czyha w cewce moczowej dlatego wazne jest oddanie moczu po stosunku + umycie penisa,wtedy ma sie pewnosc ze plemniki zgineły.. Twoj chłopak zapewne nie oddał moczu.. ( tak mi sie wydaje) ale ocieraliscie sie przez bielizne a przez to nie zachodzi sie w ciaze . w ktorym dniu cyklu miało to miejsce?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
effy58
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Umył penisa, ale chyba raczej moczu nie oddał. Moja obawa raczej tkwi w tym, że jeżeli lekko obsunęła się moja bielizna, a na jego bieliźnie znajdowały się małe ilości spermy (tak, wiem, przecież poszedł do łazienki i starannie umył, co potrzeba, ale zawsze istnieje jakieś ryzyko, a ja się zwyczajnie boję) to mogło dojść do zapłodnienia? (to były moje dni płodne raczej) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawel72
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
Mam takie pytanie czy moja kobieta mogla zajsc w ciaze? Otoz tak: jakos 5h przed stosunkiem doszedlem dwa razy wzialem prysznic umylem sie siusialem itd. po 5h piescilem sie z moja kobietą.. wchodzilem w nia ok. 3cm.. nie doszedlem w niej.. tylko po za nia podczas igraszek z jej buzia.. miala dni plodne.. czy jest mozliwosc zeby byla w ciazy? Prosze o odp,
Dodano po 3 minutach:
I jeszcze nie mielismy 1go razu.. Jest dziewica.. Czy moze byc w ciazy? prosze o pomoc!
Dodano po 9 minutach:
Czulem ze powoli dochodze wiec go szybko wyjalem i doszedlem po 5min przez moja kobietę.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 10:52 pm Temat postu: |
|
|
Effy jesli umył to duza ilosc plemnikow została zabita.stosunku chyba nie było prawda? wiec nie masz co sie martwic o ciaze..chyba ze przeniosł nasienie palcami do Twojej pochwy... <głupota>
Pawełpo 1 to dziewice rowniez zachodza w ciaze! nie ma co wierzyc przestarzałym mitom. błona dziewicza nie chroni przed plemnikami. wystarczy tylko aby nasienie dostało sie do srodka i spotkało komorke jajowa P rezultat znasz.. co do Twego pytania to wg mnie ciaza jest niemozliwa bo stosunek nastapił po 5h, poza tym umyłes sie + oddałes mocz a to likwiduje plemniki w 100% przez sex oralny w ciaze sie nie zachodzi
Pawel72 napisał: | Czulem ze powoli dochodze wiec go szybko wyjalem i doszedlem po 5min przez moja kobietę |
a kiedy to sie dzialo? podczas tego stosunku w ktorym wszedłes na dł.3cm? to jest stosunek przerywany... czujesz ze sie zbliza wytrysk i sie wycofujesz. lecz sęk tkwi w tym ze te "metode" moga stosowac tylko osoby ktore znaja b.dobrze swoj organizm i na 100% wiesz ze zdazysz wyjsc. jesli jestes pewien ze nic nie polecialo to w ciazy nie bedzie.
napisałes ze doszedłes po 5min.. wiec powinno byc ok na przyszlosc radze sie zabezpieczyc. od tego sa gumki. tym bardziej jestescie niedoswiadczeni, jest to wasz 1 raz i ma od razu zakonczyc sie wpadka?! myslcie głowa a nie innymi czesciami ciała. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawel72
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 11:49 pm Temat postu: |
|
|
Tak podczasz tego stosunku... Czulem ze dochodze wiec wyjalem go szybko I doprowadzilem ja reka do orgazmu.. A ja dopiero po 4-5min doszedlem penis nadal byl twardy... I przez moja kobiete doszedlem... Czy mowisz ze wszystko ok? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 11:16 am Temat postu: |
|
|
tak wg mnie powinno byc OK wytrysk nastapił duzo pozniej. zebys wyszedł na styk wtedy jest jakies zagrozenie a tak nie. ja tak uwazam na przyszlosc kupcie gumki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawel72
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 2:19 am Temat postu: |
|
|
A powiedzcie mi czy to jest normalne ze nie mam tego calego sluZu na penisie przed wytryskiem czyli chyba to preejekulant. Czy to zmienia cos moja sytuacje?
Dodano po 2 minutach:
Zawsze mam go suchego przed.. Wiele razy go obserwowalem..masturbujac sie.. Mokry jest tylko wtedy kiedy wejdzie do partnerki bo ona ma zawsze mokro.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|