Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

andrejos, przyznam, że daje do myślenia i mi dało do myślenia, ale ja osobiście wolę o tym nie myśleć, bo nie chcę się stresować dodatkowo tą teorią Rolling Eyes

także nie zaśmiecajmy forum jednym tematem, powiem krótko: mam swoją teorię, taką jak wind, Ty andrejos masz swoją i gitara Wink ale życzę Ci powodzenia z dzieciaczkiem i oby Wam rosło zdrowo Wink
andrejos

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki - to już nie teoria, to rzeczywistość Wink
Więcej nie zaśmiecam i pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
effy58

PostWysłany: Sob Gru 25, 2010 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że temat w miarę długi i aktualny, więc mnie też trochę wszystko niepokoi... poniosło mnie i mojego chłopaka, rozebraliśmy się, ale zostaliśmy w bieliźnie. Raz miał wytrysk, ale wyczuł wcześniej, że go dostanie, więc powiedział, że będzie bezpieczniej dla nas, gdy po prostu pójdzie do łazienki i tam to załatwi, potem słyszałam, że myje ręce itp. wyszedł i znów się zaczęło, ale raczej tylko ocieranie przez bieliznę (poza tym miałam wkładkę higieniczną Razz), lecz nie miał wytrysku, raz się przestraszył, że ma i poszedł do łazienki, ale nic nie było. Jednak boję się, że coś mogło jakimś cudem przedostać się do moich narządów płciowych i niestety... mój chłopak mówi, że to niemożliwe, bo panował nad sytuacją, ale mimo wszystko jestem bardzo przestraszona... okres miałam ostatnio 1 gr. do 5, a nawet przeciągnął mi się do 7, mam cykl tak 28,29 dni... czyli jeszcze trochę mi się zostało do okresu, ale zawsze tydzień przed nim, bolały mnie piersi, a teraz nic... (albo inaczej: bolały mnie jeszcze jakieś 5 dni temu, ale to może od czegoś innego? a teraz nie! Sad )bardzo się boję, jestem bardzo zestresowana poza tym to wszystko działo się około 4 dni temu. Bardzo boli mnie brzuch, lecz nie tak jak zawsze, może panikuję i przez ten stres, bo ciągle o tym myślę... prosze o pomoc, bo po prostu umieram ze strachu... czy mogło jednak dojść do zapłodnienia?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 25, 2010 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Effy58
effy58 napisał:
Raz miał wytrysk, ale wyczuł wcześniej, że go dostanie, więc powiedział, że będzie bezpieczniej dla nas, gdy po prostu pójdzie do łazienki i tam to załatwi, potem słyszałam, że myje ręce itp. wyszedł i znów się zaczęło, ale raczej tylko ocieranie przez bieliznę (poza tym miałam wkładkę higieniczną

czy procz umycia rak umył penisa? wiekszosc ludzi mysli ze samo umycie rak załatwia sprawe a tak naprawde wiekszosc plemnikow czyha w cewce moczowej dlatego wazne jest oddanie moczu po stosunku + umycie penisa,wtedy ma sie pewnosc ze plemniki zgineły.. Twoj chłopak zapewne nie oddał moczu.. ( tak mi sie wydaje) ale ocieraliscie sie przez bielizne a przez to nie zachodzi sie w ciaze Smile. w ktorym dniu cyklu miało to miejsce??

Powrót do góry
effy58

PostWysłany: Nie Gru 26, 2010 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Umył penisa, ale chyba raczej moczu nie oddał. Moja obawa raczej tkwi w tym, że jeżeli lekko obsunęła się moja bielizna, a na jego bieliźnie znajdowały się małe ilości spermy (tak, wiem, przecież poszedł do łazienki i starannie umył, co potrzeba, ale zawsze istnieje jakieś ryzyko, a ja się zwyczajnie boję) to mogło dojść do zapłodnienia? (to były moje dni płodne raczej)
Powrót do góry
Pawel72

PostWysłany: Nie Gru 26, 2010 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Mam takie pytanie czy moja kobieta mogla zajsc w ciaze? Otoz tak: jakos 5h przed stosunkiem doszedlem dwa razy wzialem prysznic umylem sie siusialem itd. po 5h piescilem sie z moja kobietą.. wchodzilem w nia ok. 3cm.. nie doszedlem w niej.. tylko po za nia podczas igraszek z jej buzia.. miala dni plodne.. czy jest mozliwosc zeby byla w ciazy? Prosze o odp,

Dodano po 3 minutach:

I jeszcze nie mielismy 1go razu.. Jest dziewica.. Czy moze byc w ciazy?Sad prosze o pomoc!Sad

Dodano po 9 minutach:

Czulem ze powoli dochodze wiec go szybko wyjalem i doszedlem po 5min przez moja kobietę..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Gru 26, 2010 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Effy jesli umył to duza ilosc plemnikow została zabita.stosunku chyba nie było prawda? wiec nie masz co sie martwic o ciaze..chyba ze przeniosł nasienie palcami do Twojej pochwy... <głupota>

Pawełpo 1 to dziewice rowniez zachodza w ciaze! nie ma co wierzyc przestarzałym mitom. błona dziewicza nie chroni przed plemnikami. wystarczy tylko aby nasienie dostało sie do srodka i spotkało komorke jajowa SmileP rezultat znasz.. Wink co do Twego pytania to wg mnie ciaza jest niemozliwa bo stosunek nastapił po 5h, poza tym umyłes sie + oddałes mocz a to likwiduje plemniki w 100% Wink przez sex oralny w ciaze sie nie zachodzi Cool
Pawel72 napisał:
Czulem ze powoli dochodze wiec go szybko wyjalem i doszedlem po 5min przez moja kobietę

a kiedy to sie dzialo? podczas tego stosunku w ktorym wszedłes na dł.3cm? to jest stosunek przerywany... czujesz ze sie zbliza wytrysk i sie wycofujesz. lecz sęk tkwi w tym ze te "metode" moga stosowac tylko osoby ktore znaja b.dobrze swoj organizm i na 100% wiesz ze zdazysz wyjsc. jesli jestes pewien ze nic nie polecialo to w ciazy nie bedzie.
napisałes ze doszedłes po 5min.. wiec powinno byc ok Smile na przyszlosc radze sie zabezpieczyc. od tego sa gumki. tym bardziej jestescie niedoswiadczeni, jest to wasz 1 raz i ma od razu zakonczyc sie wpadka?! myslcie głowa a nie innymi czesciami ciała.

Powrót do góry
Pawel72

PostWysłany: Nie Gru 26, 2010 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak podczasz tego stosunku... Czulem ze dochodze wiec wyjalem go szybko I doprowadzilem ja reka do orgazmu.. A ja dopiero po 4-5min doszedlem penis nadal byl twardy... I przez moja kobiete doszedlem... Czy mowisz ze wszystko ok?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 27, 2010 11:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak Smile wg mnie powinno byc OK Smile wytrysk nastapił duzo pozniej. zebys wyszedł na styk wtedy jest jakies zagrozenie a tak nie. ja tak uwazam Smile na przyszlosc kupcie gumki Wink Wink

Powrót do góry
Pawel72

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 2:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A powiedzcie mi czy to jest normalne ze nie mam tego calego sluZu na penisie przed wytryskiem czyli chyba to preejekulant. Czy to zmienia cos moja sytuacje?

Dodano po 2 minutach:

Zawsze mam go suchego przed.. Wiele razy go obserwowalem..masturbujac sie.. Mokry jest tylko wtedy kiedy wejdzie do partnerki bo ona ma zawsze mokro..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 34 z 40