Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paweł nic w tym dziwnego. to ze nie masz sluzu nie oznacza ze cos jest nie tak Smile poprostu taki Twoj urok Razz. to chyba dobrze ze nie czujesz "mokrosci" Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pawel72

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 2:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli raczej ciąży nie będzie?

Dodano po 3 godzinach 24 minutach:

Fakty:
-nie miałem tego sluzu
- innych rzeczy tez nie
-14dc - dni plodne - cykl nieregularne
- czuje ze dochodzę i wyszedłem
- po 4-5min dochodzę przez igraszki z buzia z moja kobieta,

Wiec jak? Wszystko ok?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 8:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak.
dla pewnosci zrobcie test po 16dniach Smile

Powrót do góry
manyska

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 4:52 pm    Temat postu: Czy można zajść w ciążę bez wytrysku??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej. jestem tu nowa mam pytanie. czy można zajśc w ciążę gdy uprawia się seks bez zabezpieczenia w 10 dniu cyklu??? oczywiście cykle są dłuższe bo 30 dniowe. strasznie się obawiam ciąży:( chyba do tego nie dorosłam!:(

[color=red]Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne!
Przeczytaj REGULAMIN Forum!!!Czytanie nie boli!
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka[/color]
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

manyska, można zajśc, gdyż teoretycznie jest to początek dni płodnych u kobiety przy założeniu, że jej cykle są 28 - 30 dniowe (czasem niekoniecznie, bo owulacja może się spóźnic) .. jeśli nastąpił wytrysk w Tobie lub partner wyszedł na "styk" to istnieje szansa i to spora, gdyż plemniki są zdolne do przeżycia w śluzie płodnym kobiety do 5 dni (niektóre źródła mówią, że nawet tydzień) i mogą doczekac owulacji .. jeśli zaś do wytrysku było daleko (lub go w ogóle nie było) to szans na ciążę nie ma Wink

a jeśli panicznie boisz się ciąży to znaczy, że nie dorosłaś do tego typu rzeczy .. przecież od tego są gumki czy globulki, żeby się zabezpieczac Wink
Pawel72

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odpowiedzi... Ale jednak I tak schizuje.. A do okresu jeszcze tydzien..Sad boje sie poprostu...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nastepnym razem kup prezerwatywy...Nie bedziesz sie bał...
Pawel72

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem wiem nigdy tego bledu nie popelnie...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zobaczymy Cool wystarczy %%% i to co mowisz pojdzie w zapomnienie..
a skoro nie uzywacie gumek to niech laska pojdzie do gin po tabletki anty. i bezpiecznie i skutecznie bedzie.

Powrót do góry
Pawel72

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie to nigdy nie pojdzie w zapomnienie... Nigdy tego po %% nie robie..Czyli wg. Ciebie wszystko bedzie dobrze? Czy masz jakies watpliwosci?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 35 z 40