Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
paulinkaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli mozemy spac spokojnie?
A jak jest tampon w srodku to mozna wg zajsc w ciaze?

Dodano po 6 minutach:

Czy moglby sie ktos jeszcze wypowiedziec o tej sytuacji ze str6 ktora opisalam i potwierdzic ta ze nie mozna bo jestem straszna panikara.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 9:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paulinkaa napisał:
A jak jest tampon w srodku to mozna wg zajsc w ciaze?

a dlaczego nie? co to jest jakas ochrona antykoncepcyjna?
pewnie ze mozna. wystarczy wytrysk i owulacja, i zaden tampon nie powstrzyma gromady plemnikow..

Powrót do góry
paulinkaa

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A mozesz mi odpowiedziec na moje pytanie ze str 6?

Dodano po 3 minutach:

Otóż chodzi mi o to:

Witam mam pytanie czy jesli mialam sperme (nasienie) na palcu a pozniej dotknelam jej w okolice pochwy, a mialam na sobie leginsy bawelniane, majtki i tampon to czy jest szansa na zaplodnienie.
Wiem ze przez ubranie w ciaze sie nie zachodzi ale to wszystko takie cienkie ze sie boje ze mozna.

i czy wg mozna zajsc w ciaze jak tampon jest w srodku?

bardzo prosze o odpowiedz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Boże dziewczyno poczytaj ksiaże do biologii a potem zabieraj sie za seks i te sprawy :/

Ręce opadają...

Czy plemniki to jakieś rambo? Terminatory czy jakieś inne nadprzyrodzone stwory? Przez ubranie nie zapładniają

Dodano po 23 sekundach:

Po drigie otrzymałaś odpowiedź na swój post.... NIE MA SZANS NA CIAZE

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wiem o tym doskonale.

tylko co jesli by te leginsy i majtki byly nasiakniete albo wilgotne to czy by byla szansa no i oczywiscie jakby tampon byl w srodku.

Znam odpowiedz ale wole sie upewnic na przyszlosc
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale co z tego ze był tampon? czy to jest jakis srodek antykoncepcyjny? moze Ci sie wydaje ze tampon chłonie krew to i wchłonie sperme ? bzudra Smile nic z tych rzeczy.mozesz byc nawet dziewica, wystarczy ze dojdzie do wytrysku w srodku i ciaza gotowa, o ile miałas dni płodne.
przez majtki, spodnie, getry, pizame, spodnice, rajstopy i inna odziez nie ma mozliwosci zajscia w ciaze.
paulinkaa napisał:
A mozesz mi odpowiedziec na moje pytanie ze str 6

odpowiedziałam na stronie 7. znow to samo mam pisac?

Powrót do góry
paulinkaa

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki to mnie uspokoilas.
Powrót do góry
Modir

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Mam taki problem: mojej dziewczynie skończył się okres i na następny dzień doszło do zbliżenia.Włożyłem penisa parę razy ale tylko troszkę bo ją bolało(dziewica)błony nie przebiłem do wytrysku nie doszło.Czytałem wcześniejsze posty ze bez wytrysku nie możne dojść do zapłodnienia ale ja na drugi dzień zaczęło boleć podbrzusze. I takie jest moje pytanie czy mogło dojść do zapłodnienia.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Modir - nie ma szans na ciąże, śpij spokojnie.
Modir

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki teraz muszę tylko dziewczynie to wytłumaczyć .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 7 z 40