Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Modir - z dziewczynami trzeba delikatnie w tej sprawie, wiem z własnego doświadczenia, trzeba spokojnie wytłumaczyc, że dzieci z powietrza się nie biorą, że jakby tak zachodziło się z ciąże to co druga nastolatka by w niej była, także uspokój dziewczynę i zabierz ją do kina dla rozluźnienia.
primex

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie:) uprawialem dzisiaj w nocy seks z moją dziewczyną,która w poniedziałek ma mieć okreś,wiec wychodzi na to ze to dni niepodłodne? Do wytrysku nie doszło w środku,przed wytrskiem wyjąłem członka i skonczyłem na jej ciele.Chyba nie ma sie co martwić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli ma regularne miesiaczki to nie ma powodow do obaw. Jesli jednak ma wahania cykli - lepiej isc po tabletke po. Wyjscie z partnerki nie daje gwarancji ze nie bedzie ciazy. Szczegolnie jesli wyjscie bylo na styk. Poczytaj o zjawisku kropelkowania.

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok rozumiem. Teraz pytanie jesli dziewczyna dostanie w poniedziałek okres to juz bedzie wszystko jasne nie ?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli dziewczyna dostanie normalny okres to w ciaze nie zaszla
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro wytrysku nie było w srodku to w ciaze nie zajdzie Smile a nawet jakbys skonczyl to były dni niepłodne Wink

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 7:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2-3 dni przed okresem są niepłodne.

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 9:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

primex - jeśli wyszedłeś na styk, a dziewczyna ma wahania cykli to jest szansa jak najbardziej, ale jeśli ma regularne cykle to ciąża wykluczona .. co innego jakbyś w ogóle nie doszedł to tym bardziej zero ciąży .. będzie okej.
wiadomekpl

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 10:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanko nie zwiazane z tematem bo jestem ciekawy , moze dziewczyna zajść w ciaze gdy ma okres? tzn w sensie gdy ma okres a w tym czasie został uprawiany sex ;]
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 10:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli ma bardzo krotkie cykle to teoretycznie moze.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 8 z 40