Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
edward
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 11:54 pm Temat postu: |
|
|
witam, jestem bardzo niedoświadczony w tych sprawach mimo swojego wieku a więc mam pytanie takie:
czy przez płyn z podniecenia można zajść w ciążę? nie uprawialismy seksu były tylko pieszczoty (w ubraniach!), nie było wytrysku i nic innego nie byłem w środku, chodzi mi o to czy płyn ten jest groźny a byłem blisko bardzo wytrysku lecz nie nastapil, czytałem że musi być on bardzo głęboko a ja nie wiem nawet czy on był na lechtaczce, proszę o szybko odpowiedź!
martwię się bo okres się nie zbliża a dziewczyna miała 3 dni bóle brzucha |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 8:50 am Temat postu: |
|
|
jesli byłes b.blisko wytrysku to mogło sie pojawic nasienie...
zazwyczaj to podniecenie ktore nie jest w stanie zapłodnic
skoro nie było stosunku to mysle ze nie ma powodu do obaw, jednak na przyszlosc radze stosowac zabezpieczenie bo sam nawet nie zauwazysz jak poleci ..
no i trzeba uwazac na dni płodne, owulacje, chyba ze dziewczyna zazywa tabletki anty.
ps- dowiedz sie w ktorym dniu cyklu to miało miejsce, jak długie ma cykle?
byc moze były dni niepłodne i nawet gdyby nasienie sie dostało do srodka to nie ma szans na ciaze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
edward
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 10:31 am Temat postu: |
|
|
ale wiesz byliśmy w spodniach ogólnie ubrani całkiem nie wiem mam nadzeje że nic się nie dostało a czytałem że to.musi być głęboko w środku ten plyn z nasieniem żeby coś zdzialac? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czez
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 2:08 pm Temat postu: |
|
|
WIKI16 napisał: | czez nie ma żadnego niebezpieczeństwa |
Jesteś tego pewna Wiki, bo tyle naczytałem się w internecie, że jeszcze trochę i będę gotowy uwierzyć, że w ciążę można zajść przez pocałunek, a okres występuje aż do porodu
Wcześniej kilka razy zdarzyło mi się, że ta wydzielina znajdowała się w prezerwatywie, ale zazwyczaj było jej mniej( może wynikało to z tego, że tamte stosunki były krótsze, a ten trochę trwał).
Czy w ogóle istnieje jakaś możliwość, że podczas stosunku dochodzi do niekontrolowanego wycieku spermy, po którym członek nadal stoi w gotowości? Wydaje mi się, że to niemożliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sekutnica
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 3:20 pm Temat postu: |
|
|
edward napisał: | ale wiesz byliśmy w spodniach ogólnie ubrani całkiem nie wiem mam nadzeje że nic się nie dostało a czytałem że to.musi być głęboko w środku ten plyn z nasieniem żeby coś zdzialac? |
No jak w spodniach, to jak mogło do zapłodnienia dojść... Chyba, że masz plemniki rambo albo, że wprowadziłeś jakoś ręką/palcem nasienie do pochwy. Nawet przez same majty/bokserki plemniki nie "przejdą". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
w00t345
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 6:50 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Nie daje mi spokoju jedna rzecz: masturbowałem się w wannie - podczas kąpieli(nie zakręcałem korka) i doszło do wytrysku(jak wyszedłem spłukałem zimną wodą). Następnie po ok. 2 godzinach poszła kąpać się dziewczyna. Czy jest jakakolwiek możliwość, że dziewczyna zaszła w ciążę ? Wiem że to pytanie na poziomie gimnazjum, ale jakoś nie może mi to dać spokoju, a w Internecie naczytałem się różnych wersji.
Bardzo proszę o odpowiedź i rozwianie moich wątpliwości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sekutnica
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy niektóre pytania tutaj są zadawane dla "podpuchy" czy są to prawdziwe obawy.
Szanuję wiele pytań, każdy kiedyś zaczyna i ma jakieś głupie myśli i jak widać nikt tu nikogo nie wyśmiewa...
Dlatego wolę pytać tutaj i odpowiadać niż na głupich samosiach, pudelkach, o2 gdzie każdy cię zdołuje.
Ale zapłodnienie "przez" wannę, przez jeansy, przez kaloryfer? Uspokójcie się "młodzieży"
w00t - nie... jakby kobieta zachodziła w ciążę przez kontakt z wodą, klapą sedesową, kranem w centrum handlowym itp., to świat by codziennie słyszał o fali niekontrolowanych zapłodnień i przeludnieniu
Prawdziwym zmartwieniem jest dopiero guma, która strzeli, niekontrolowany wytrysk, pominięty tabs, sperma w jakiś sposób wprowadzona do pochwy w dni płodne a nie mokry rozporek... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 9:49 pm Temat postu: |
|
|
niektore napewno sa dla jaj..
nie raz juz takich delikwentow mielismy na forum.
w00t345 skoro całe nasienie spłyneło podczas spłukiwania to jak mogła zajsc w ciaze??
nie ma mowy! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
w00t345
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 10:50 pm Temat postu: |
|
|
To pytanie jest jak najbardziej poważne. Zdaje sobie sprawę z tego że jest bardzo prymitywne, ale tak jak napisałem nie dawało mi to spokoju. A najgorzej jak to cały czas tkwi w głowie i paraliżuje racjonalne myślenie.
wind_of_hope, a jeśli zostały jakieś pozostałości ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sekutnica
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 12:53 am Temat postu: |
|
|
A jak zostały to jak miały plemniki w takich warunkach przeżyć... Jedynie parę minut jak już (w wodzie nawet nie).
Cytat: | podczas kąpieli(nie zakręcałem korka) i doszło do wytrysku(jak wyszedłem spłukałem zimną wodą) |
1. spłynęło + spłukałeś
Cytat: | Następnie po ok. 2 godzinach poszła kąpać się dziewczyna. |
2. Plemniki żyją "na zewnątrz" zaledwie parę minut (w wodzie nawet nie). A to było 2h po! Owszem żyją parę dni, ale w odpowiednich warunkach czyli w śluzie kobiety (łopatą ujmując), który musi być odpowiedniej konsystencji w dni płodne, żeby doszło do zapłodnienia .
Cytat: | Czy jest jakakolwiek możliwość, że dziewczyna zaszła w ciążę ? |
Nie na 1001%
Cytat: | a w Internecie naczytałem się różnych wersji. |
Trolli, które chcą wkurzyć innych albo po prostu osób, które w żaden sposób się nie zabezpieczyły i w magiczny sposób wpadły, ale mówią że przecież nic nie było . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|