Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
on1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 03, 2012 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję ci! ale jesteś pewna (pewien)?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 03, 2012 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w dni płodne raczej nie proboj sie "bawic" bo roznie z tym moze byc.
wystarczy owulacja i niekontrolowany wytrysk i ciaza gotowa,a po co Wam to?

tak czy siak jesli nie było finału to i ciazy nie bedzie.

Powrót do góry
on1234

PostWysłany: Czw Maj 03, 2012 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

naczytałem się różnych rzeczy i przez cały dzien myślałem że zwariuje. dziękuję za uspokojenie. Do finału było daleko:) poza tym to nie była taka całkowita penetracja, może tak do połowy. Dziękuję jeszcze raz, nie będę sobie zaprzątał głowy na maturze tym.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Maj 04, 2012 8:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dziękuję jeszcze raz, nie będę sobie zaprzątał głowy na maturze tym.

nie ma czym.

powodzenia!

Powrót do góry
fawn89

Wysłał podziekowań: 8

PostWysłany: Nie Maj 06, 2012 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie i znów proszę o pomoc/ radę...

Wczoraj dostałam okres - trochę za wcześnie bo z moich obserwacji wynikło, że około 4 dni po śluzie płodnym ( owulacja? )

I wszystko byłoby ok gdyby nie to, że dziś okres prawie się już skończył. Co mam z tym zrobić ? 16 kwietnia zrobiłam test ( po 7 godzinach "niesikania") wyszedł negatywny ( ale dzień wcześniej piłam 3 piwa). Nie wiem już co myśleć. Za każdym razem jak się troszkę uspokoję to dzieje się coś przez co znów się martwię Crying or Very sad

Zrobiłam dziś rano test. Czy to wynik negatywny? Bo chyba widzę cień kreski......

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00f96f73f8dcc05b.html

Proszę o odpowiedź

Crying or Very sad

Ostatnio zmieniony przez fawn89 dnia Pon Maj 07, 2012 8:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
roseanna

PostWysłany: Pon Maj 07, 2012 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja miałam podobną sytuację, chłopak wszedł we mnie na ok2 minuty bez zabezpieczenia, prawdopodobnie mogłam mieć początek lub pierwszy dzień płodny, oczywiście do wytrysku było daleko, nie doszło do niego. Mam się czego obawiać? okres powinnam dostać najpóźniej pod koniec tego tygodnia, obecnie od jakichś dwóch dni bolą mnie jajniki, i mam sucho, jak przed okresem.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 08, 2012 8:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

roseanna nie masz powodu do obaw.
skoro do wytrysku było daleko to ciazy nie jestes Smile

fawn nic nie widac. to nie ciaza.

Powrót do góry
czez

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piszę też tutaj bo wcześniej napisałem post w zdublowanym temacie.

.....................

Kochałem się ze swoją dziewczyną w okolicach 10 dnia jej cyklu. Byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą. Do wytrysku nie doszło, ale zauważyłem, że w środku prezerwatywy było trochę białej wydzieliny( pytałem się znajomej, która studiuje medycynę i jej zdaniem, to preejakulat), która zebrała się w zbiorniczku i było jej też trochę na długości. Prezerwatywa zawierała środek nawilżający. Czy istnieje jakieś niebezpieczeństwo wynikające z tej sytuacji? Do wytrysku doszło później- oralnie. Wcześniej nie kończyłem, więc nie powinno być żadnych plemników w preejakulacie. Proszę o pomoc, bo trochę się martwię...

ps. Następnego dnia zawartość prezerwatywy była całkowicie zaschnięta, co świadczyło, że nie była to sperma, ponieważ pamiętam, że kiedyś nie zaschła mi ona po 5- 6 godzinach w prezerwatywie.
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czez nie ma żadnego niebezpieczeństwa Smile
Powrót do góry
edward

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, jestem bardzo niedoświadczony w tych sprawach mimo swojego wieku a więc mam pytanie takie:
czy przez płyn z podniecenia można zajść w ciążę? nie uprawialismy seksu były tylko pieszczoty (w ubraniach!), nie było wytrysku i nic innego nie byłem w środku, chodzi mi o to czy płyn ten jest groźny a byłem blisko bardzo wytrysku lecz nie nastapil, czytałem że musi być on bardzo głęboko a ja nie wiem nawet czy on był na lechtaczce, proszę o szybko odpowiedź!

martwię się bo okres się nie zbliża a dziewczyna miała 3 dni bóle brzucha
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 27 z 43