Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hitsu_91

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 13, 2012 7:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No....pocieszona to ja nie jestem ^^'''
Bo ostatnio bardzo inteligentnie najpierw zaspokoiłam chłopaka ręką, a potem (na pewno krócej niż po godzinie) dotknęłam się w okolicach intymnych x/ I teraz mam lekkiego schiza bo jutro ma być @, a biust w ogóle mnie nie boli (zazwyczaj bolał tydzień przed...).Niby były to raczej dni niepłodne bo sprawdzałam kiedy zaczynają sie w przypadku cykli 26-dniowych, ale tak troszkę się niepokoję... x/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pią Lip 13, 2012 8:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Groex nie ma szans na ciążę

Dodano po 2 minutach:

Hitsu_91z takiej sytuacji ciąży też nie będzie
Powrót do góry
Hitsu_91

PostWysłany: Pią Lip 13, 2012 10:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oby, czekam do poniedziałku, potem zacznę się bardziej martwić...

Poza tym była jeszcze druga sytuacja.Chłopak wchodził w gumce, potem przestaliśmy, po kilku lub nawet kilkunastu minutach doszedł na zewnątrz.Byla kilkugodzinna przerwa podczas której był w toalecie min. dwa razy.Potem znowu przyszła ochota na zbliżenie...niestety zapomniał się i wsunął się dwa razy bez gumki...Po poprzednim razie oddawał tylko mocz, ale nie mył się.Jednak przerwa jak pisałam miała kilka godzin, a na zewnątrz było ponad 30 stopni.To było albo w pierwszy dzień niepłodny, albo dzien przed dniami niepłodnymi...
Z tego też RACZEJ nie powinno nic być, dlaczego więc okres się spóźnia...?

Dramat, jak byłam dziewicą to miałam gdzieś, że się spóźnia, a teraz jak jest choć jeden dzień różnicy to od razu mam schizy i wizję, że będę chodzić z brzuchem...
Powrót do góry
Groex

PostWysłany: Sob Lip 14, 2012 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byla kilkugodzinna przerwa - obczaj ile zyją plemniki na zew

Z tego też RACZEJ nie powinno nic być, dlaczego więc okres się spóźnia...? - Bo sraczkujesz
Powrót do góry
Hitsu_91

PostWysłany: Nie Lip 15, 2012 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może i tak, ale kurde no, zawsze biust tak mnie bolał, że lekko dotknąć nie mogłam, a teraz nic....

Btw, możeby tak mniej niemiło...? ^^''
Powrót do góry
pawel20

PostWysłany: Pon Lip 16, 2012 9:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, chcialbym opisac moja sytuacje i prosic o pomoc Sad
Kochalem sie z moja dziewczyna 1 i 4 lipca. obydwa stosunki byly z zabezpieczeniem jak zawsze. podczas pierwszego stosunku doszedlem ukochanej na brzuszek dzieki pomocy jej reki. za drugim razem rowniez nie doszedlem w niej tylko na zawnatrz do prezerwatywy samemu sobie dogadzając. dziewczynie spoznia sie okres o 2 dni . miala miec w sobote a dzis juz poniedzialek. zrobila dzis test wyszedl negatywny. okresy miala regularne, nigdy sie nie spoznialy. Niewiem co mam robic, nie chcemy jeszcze dziecka. objawow okresu nie bylo do niedzieli, dopiero dzis zaczely ja bolec piersi ( tak jak zawsze przed nadchodzacym okresem). niewiem czy to ciaza. moze spoznia sie przez to ze miala okolo 10 dni temu zabieg chirurgiczny zęba i bardzo sie bala i stresowala. prosze o pomoc i jakies rady Sad
Powrót do góry
Hitsu_91

PostWysłany: Pon Lip 16, 2012 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie też dopiero dziś zaczęły boleć, a miało sie wszystko zacząć dwa dni temu ^^''
Poza tym nie miała jak zajść w waszym przypadku bo kończyleś na zewnątrz, a jej okolice intymne nie miały styczności ze spermą także wątpię, że to ciąża....
Powrót do góry
pawel20

PostWysłany: Pon Lip 16, 2012 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli opoznienie okresu moze byc spowodowane przez ten zabieg chirurgiczny ( ogromny stres przed nim ) i teraz stres przed domniewaną ciąza ?
Powrót do góry
kati96xd

PostWysłany: Wto Lip 17, 2012 12:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Chciałam prosić o pomoc.
Naprawdę bardzo się stresuję. Współżyłam z moim partnerem 6 lipca. nie można ustalić czy to dni płodne czy nie, bo naprawdę miesiączki mam bardzo nieregularne, czasami są co 18 czasami 24 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 22 czerwca.
A sytuacja przedstawia się tak: kochałam się z chłopakiem bez żadnegfo zabezpieczenia. jeżeli można to tak nazwać. wsadzil kilka razy i wyjął. wytrysk nastąpił ponad 5 minut po wyjęciu przy mojej pomocy i mówił że nawet nie czuł, żeby zaraz miał być, kiedy się kochaliśmy.
Czy możliwe że jestem w ciąży ? W sumie powinnam już mieć okres, a go nie ma..
Powrót do góry
Hitsu_91

PostWysłany: Wto Lip 17, 2012 9:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jesteś w ciąży
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 31 z 43