Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kati96xd
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 17, 2012 10:38 am Temat postu: |
|
|
w 100 % niemożliwe? dostaje po prostu jakieś manii, w kółko wbijam sobie w głowę że mam objawy ciąży, a okresu nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hitsu_91
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2012 9:01 am Temat postu: |
|
|
Na pewno nie jesteś.
Ja sobie wmawiam, że raczej nie jestem, a też okresu nie ma, są tylko objawy, że powinien być czyli pryszcze i ból piersi...Mimo, że wiem, że powinien przyjść to powoli nerwy biorą górę... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
isa1990
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2012 2:50 pm Temat postu: |
|
|
witajcie mam pytanie
Ostatnio zmieniony przez isa1990 dnia Sob Sie 04, 2012 8:07 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martwiesie
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 10:02 am Temat postu: |
|
|
Witam. Chciałem zaczerpnąć od was porady bo martwię się pewną sprawa. Dzisiaj w nocy spałem z dziewczyna. Doszło najpierw do pieszczot, ja bylem w ubraniu , piescilem ja jedynie ustami. Potem rozebrała mnie a ja polożylem się na niej , tak się stało że wszedłem w jej pochwe i wykonałem parę głębokich pchniec bez zabezpieczenia ok. 5-6 , jednak pomyślelismy trochę i wyciągnąłem , potem ocieralem się członkiem o jej lechtaczke i jeszcze raz wszedłem i wykonałem tak jak wcześniej parę głębokich wejść. Ostatecznie wyciągnąłem i na tym zaprzestalismy. Do wytrysku bylo daleko , potem już nie bylo żadnego kontaktu penisa z pochwa, nie wiem jak z jej cyklem nie konsultowałem z nią tego, czy jest możliwość że moja partnerka mogła zajść w ciążę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on1234
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2012 7:47 pm Temat postu: |
|
|
siema! mam problem. Było tak: rano sie masturbowałem, doszło do wytrysku, pózniej brało prysznic i dokładnie sie umyłem, w ciągu dnia 3-4 razy oddawałem mocz, wieczorem była impreza, byłem z dziewczyną no i poszliśmy sie w pewnym momencie przejsc. Był to 10 dzień jej 28 dniowego cyklu. Pierwsze seks oralny, ja byłem stroną bierną cały czas, dotykała członka rekami, wiadomo robótka ręczna, o finale nawet nie było mowy, musiałoby to trwać jeszcze z godzine chyba:) ale mógł się dostac jej na ręce preejakulat, choć też nie jestem pewny czy się wydzielił. Po chwili poszlismy dalej i trzymalismy się za rece, po kilku minutach to ja byłem stroną czynna peetingu. Czy mogłem przeniesc plemniki z jej ręki na moją a następnie do pochwy? Aaa i jeszcze do tego mogłem mieć trochę przybrudzone ręce(pot, wódka, kurz...wiem że to było głupie ze z przybrudzonymi łapami sie pchałem tam gdzie nie trzeba). proszę o szybką i rzetelną odpowiedz,bo zwariuje. Już chyba mam jakieś fanaberie;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
masek12
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 12:52 am Temat postu: |
|
|
Witam
Mam nietypowa sprawe . Otoz uprawialismy z dziewczyna tak zwany peeting ale co jakis czas moj czlonek wchodzil w nia na jakas minute , watpie zeby mi sie wydzialala substancja (preelakujat) ale z dziewczyna strasznie sie martwimy ze mogla zajsc w ciaze ... pragne dodac ze doszedlem na zewnatrz mniej wiecej minute po wyciagnieciu , poszedlem umyc czlonka i rece i po jakims czasie znow sie tak bawilismy , czy moglo dojsc do zaplodnienia ? Dodam ze wszystko starannie mylem i watpie aby tam jedna kropelka tej substancji wsord sluzu itp. zaplodnila ja .
Prosze o szybka odpowiedz !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 10:29 am Temat postu: |
|
|
masek12 Jeśli był stosunek to już nie jest petting. W dni płodne takie zabawy mogą być ryzykowne, zawsze po pierwszym wytrysku, kolejny stosunek powinien odbyć się z użyciem prezerwatywy. Dokładne umycie niestety niewiele daje.
Dodano po 4 minutach:
on1234ciąży z "czegoś takiego" nie będzie
Dodano po 1 minutach:
martwiesie tutaj ciąża również mało prawdopodobna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina56789
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 5:09 pm Temat postu: |
|
|
witam, wczoraj 15ego wieczorem spróbowaliśmy z chłopakiem. Na początku się rozbudzaliśmy, on był już bardzo podniecony. Gumka była obok.(kiedyś próbowaliśmy ją założyć ale on miał taki problem że zaczynał się stresować i nie był już twardy więc nie mogliśmy się kochać. Nie założyłam mu gumki bo nie chciałam żeby znowu się stresował.Zdaję sobie sprawę z tego że to było cholernie nieodpowiedzialne. Bardzo tego żałuję, zrobiłam to jednak dla niego). usiadłam na nim, wszedł i po jednym włożeniu ostrzegł mnie że będzie miał orgazm, więc w panice zeskoczyłam z niego, po czym on po dwóch- pięciu sekundach skończył. ostatni okres zaczął się 5 sierpnia. mój cykl trwa 24-26 dni.proszę o szybką odpowiedź. dodam jeszcze tylko że okres trwa u mnie pięć dni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 6:55 am Temat postu: |
|
|
Długość cyklu liczy się od pierwszego dnia miesiączki, do dnia poprzedzającego pierwszy dzień kolejnej.
Jeśli tak obliczyłaś długość cyklu to dni płodne wypadają między 4 a 15 dniem cyklu.
Jeśli długość cyklu liczyłaś od skończenia się miesiączki do dnia poprzedzającego następną to dni płodne wypadają od 9 do 20 dnia cyklu.
15 sierpnia miałaś 11 dzien cyklu.
Nie doszło do wytrysku w Tobie, to jest plus, jednak niewielka ilość plemników zdolnych do zapłodnienia mogła się juz wydostać do preejakulatu.
Niewielkie szanse na ciążę są. Proponuję wizytę u ginekologa i przedyskutowanie z Nim tematu. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina56789
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2012 8:43 am Temat postu: |
|
|
Dzięki, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. |