Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ada1234
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2012 12:14 pm Temat postu: |
|
|
jezeli nie bylo wytrysku wczesniej ( chodzi mi o to ze na penisie nie pozostala sperma z poprzendiego wytrysku) ani nie doszedl w tym trakcie <w tobie> to szans nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
indiosbrawaaa
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2012 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno nie było wytrysku wcześniej.
Byliśmy na imprezie, wcześniej razem cały dzień... to stało się nad ranem.
We mnie nie doszedł, w sensie w pochwie. Skończył ale już w tej drugiej dziurce I hmm z godzine później zanim zdażył się ten "incydent" w środku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ada1234
|
Wysłany: Pią Gru 21, 2012 11:34 am Temat postu: |
|
|
mysle ze powinno byc ok chyba ze cos by splynelo z tej "drugiej dziurki " |
|
Powrót do góry |
|
|
|
max1312
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2013 2:45 am Temat postu: Niechcący wszedłem do jej pochwy. |
|
|
Witam, dziś kochałem sie z moją dziewczyną analnie. Podczas stosunku niechcący włożyłem mojego penisa do jej pochwy (może na 2-3s) bo szybko sie zorientowaliśmy.
Czy jest jakaś możliwość zajśćia w ciążę? Okres jej się skończył 31.12.2012r. Prosze o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam.Jej długość cyklu wynosi 27 dni. Wygląda na to, że to był dzień niepłodny. Po pierwszym wytrysku byłem w łaznience oddałem mocz i umyłem penisa. Pierwszy wytrysk był spowodowany kiedy dziewczyna robiła mi dobrze ręką.
Od wejscia mineło może 15-20 minut. Pomózcie, martwi mnie ta sytuacja. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cl94
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 2:13 am Temat postu: |
|
|
max1312 4 dni po okresie sa nieplodne wiec nie powinna zajsc w ciaze ale lecac z odbytu do pochwy ryzykujecie infekcje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majek12
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 2:22 am Temat postu: |
|
|
Cześć wszystkim! 3 dni temu pieściłem się z moją dziewczyną, zaraz po tym jak ona robiła mi dobrze, przyłożyłem penísa do wejścia do jej pochwy i pocierałem nim tam chwilę, jednak nie wszedłem. Gdy robiła mi dobrze nie doszedłem, daleko mi było do tego, ale na żołędziu znajdowało się coś lepkiego, czy mogły się tam znajdować plemniki które mogły się przedostać do pochwy mojej dziewczyny podczas pocierania? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
max1312
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 11:22 am Temat postu: Mam problem :< |
|
|
czyli mogę być spokojny ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cl94
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 1:02 pm Temat postu: |
|
|
uwazam ze jak najbardziej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majek12
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 2:40 pm Temat postu: |
|
|
cl94 napisał: | uwazam ze jak najbardziej |
A jak ze mną? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cl94
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 3:28 pm Temat postu: |
|
|
majek12 jesli nie miales wytrysku przed tym stosunkiem, np godzine przed, i oddales mocz po ostatnim stosunku (oddanie uryny pozbywa sie resztek nasienia z cewki moczowej po ostatnim wytrysku) to nawet jesli to cos lepkiego to byl preejakulat (plyn z prostaty ktory wytwarzany jest gdy sie podniecisz) to nie bylo w nim plemnikow ja obstawiam ze to cos lepkiego na penisie to 'soki' z twojej dziewczyny. Dla pewnosci dobrze by bylo wiedziec czy miala wtedy dni plodne. Ale ja uwazam ze jesli nie bylo wytrysku, przed, w trakcie czy po to plemnikow nie bylo, i nie ma sie czym martwic ale kolejnym razem nalozcie gumke, chociazby te max cienkie Durexa, o nazwie elite, jesli zoladz dodatkowo posmarujecie od srodka zelem nawilzajacym i prezerwatywe od zewnatrz to wrazenia lepsze niz bez gumy
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|