Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Nula09 jezeli bylo zabezpieczenie nic z nim sie nie stalo to ciaza niemozliwa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nula09
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Tez tak uważam, ale ta spozniajaca miesiaczka mnie dreczy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Nula organizm to nie maszyna. Czasami okres może się opóźnić nieco _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nila
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Zrobiłam test ciązowy (pro-test) i wyszła jedna kreseczka - czyli wynik negatywny, ale okresu jkan ie było tak nie ma. może powtórzyć test? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 9:05 pm Temat postu: |
|
|
Nila jezeli test zrobilas 12-14 dni od stosunku to jest on juz wiarygodny. Jesli jednak Cie nie przekonuje radze zrobic test z krwi.
Okres moze spozniac sie w wyniku zmian klimatu, podrozy, stresu, antybiotykoterapii. Jesli miesiaczka nie pojawi sie do czasu nastepnej miesiaczki radze udac sie do lekarza ginekologa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nila
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Test ciążowy wykonałam tydzień po spodziewanej miesiączce, więc powinien być już wiarygodny. powtórze jeszcze raz test, jeśli wyjdzie negatywny to ide do ginekologa, co prawda mam nieregularne cykle, ale tak dawno okres mi się nie spóźniał. Dziękuje za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nieznajomy17
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 10:19 am Temat postu: |
|
|
wczoraj kilka razy wsadziłem penisa w moją dziewczynę. ona miała 5 dzień płodny. cykle ma regularne, wręcz podręcznikowe. nie doszło do wytrysku. ale teraz się denerwujemy... zaznaczam że byłem wilgotny, ale chyba przez to że wszystko działo się w wannie. raz wszedłem jednak bardzo głęboko. czy jest się o co martwić? co radzicie?
Ostatnio zmieniony przez nieznajomy17 dnia Pon Wrz 28, 2009 6:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Wsadziłeś co? Patyk kijek palec? Weź szanuj ludzi i używaj stosownego języka...
Każdy stosunek w dni płodne bez zabezpieczenia, niesie za soba ryzyko ciązy. Jest to skrajna nieodpowiedzialność!
Teoretycznie w tym płynie nie powinno być plemników bo mogą sie pojawić przed samym wytryskiem... skoro wytrysku nie było to szanse są nikłe...
Potem się ludzie dziwią że dzieci mają dzieci _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 10:17 pm Temat postu: |
|
|
hehe Mi spokojnie *** nie ma mowy o ciazy jesli nie doszlo do wytrysku...ale tak jak Mi pisze..sex to nie zabawa.. wkoncu los wam spłata figla.. małego,płaczacego krzykacza.. radze uwazac. ciazy nie bedzie - na moje oko :]
Ha ha ha !!! dobre:D Taki mały krzykacz czasem robi duuużo k..w pieluche sorki za off'a i za edytowanie posta, ale nie mogłam się powstrzymać
mi rozbroiłaś mnie:D Ale duzo racji masz / nowicjuszka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukas1710
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 1:15 am Temat postu: |
|
|
hej mam takie pytanie...z dziewczyna uprawialismy petting. Zrobila mi dobrze reką doszedlem a później hmm za 20 min moze wiecej zdecydowalismy sie na sex analny podczas ktorego przy jednym z wyjeciu dotknalem "dziurki". Później dziewczyna wyliczyla ze ma dni płodne ale nie wiemy czy ma jeszcze błone (moglbyc przerwana przy robieniu palcowek co wyczytalem na necie moze byc prawdopodobne bez krwawienia.) z gory dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|