Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nieznajomy17

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze. powiem jej żeby się nie denerwowała już więcej i wszystko będzie dobrze a że stres opóźni kolejną miesiączkę. dziękuję bardzo MI :*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowy_now

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie,

pytanie brzmi czy jezeli ja bylem pod koldra i doszedlem w majtkach ona byla na koldrze ubrana nie dotykala mojego penisa to czy jakims cudem sperma mogla sie znalezc w jej pochwie i czy moze zajsc w ciaze np prekuliat czy jak to sie zwie znalazł się na kołdrze i np usiadla na nim dotknela go a potem poszła po 20min do lazienki itp. czy jest to nie mozliwe dzieki za odpowiedz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIE NIE NIE! Przez spodnie, koldre, koc, material w ciaze sie nie zachodzi!

Polecam lekturę:

http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy to prawda ze bez włożenia penisa do pochwy nie może dojść do zapłodnienia trochę nie chce mi się w to wierzyć ale wy wiecie lepiej
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 12:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tak zwykle do zaplodnienia dochodzi w przypadku pelnego stosunku, bez zabezpieczenia wraz z wytryskiem w partnerce. Jad wiadomo musza byc sprzyjajace warunki np. kobieta musi miec dni plodne. Jak wiadomo sa przypadki zajsc w ciaze przy stosunkach przerywanych gdyz partner za pozno wyszedl i coś "kapło" lub plemniki ktore moga wydostac sie na ktotko przed wytryskiem dostaly sie do jajeczka.

Mogą być skrajne przypadki zajść w ciaze w momencie gdy zostanie np na palcu, czlonku (widoczna ilość) świeża (nie po 10 -20 .... minutach) sperma wprowadzona do pochwy, albo ma kontakt ze sluzem plodnym kobiety. Dodam kobieta musi miec dni plodne.

PostWysłany: Pią Paź 02, 2009 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak teraz liczę i wczoraj moja dziewczyna miała 9 dzień płodny. i w sumie to wczoraj było najwięcej śluzu. więc nam się udało bo od tego co pisałem wcześniej minęło 4dni... czekamy jednak do niedzieli żeby zrobić ten test i już mieć pełny spokój Smile dobrze myślę że wczoraj było jajeczkowanie podczas tego najbardziej mokrego dnia płodnego?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Paź 02, 2009 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jajeczkowanie nastęuje wtedy, gdy sluz sie zmienia z przejrzystego ciagliwego na nieciagliwy matowy.
nieznajomy17

PostWysłany: Pią Paź 02, 2009 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

acha... to wczoraj było takie ciągliwe jakby płyn z bańki mydlanej wlać na rękę między palce. to sam już nie wiem... chyba ten test dopiero coś powie więcej. bo na razie nie wiem... ale jak myślisz po tym co pisałem wcześniej? powinno być all ok Smile ?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Paź 02, 2009 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wystarczy ze poczekacie czy śluz się zmieni np jutro. Jeśli się zmieni, to będzie oznaczało ze owulka wystąpiła 24h wczesniej.
nieznajomy17

PostWysłany: Sob Paź 03, 2009 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekam do jutra na test... ale jestem dobrej myśli Smile jak pisała MI... poza tym w drodze do komórki wiele plemników umiera a tym bardziej z takiego skapnięcia marnego (gdzie one są gorszej jakości)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 23 z 40