Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nieznajomy17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 1:50 pm Temat postu: |
|
|
dobrze. powiem jej żeby się nie denerwowała już więcej i wszystko będzie dobrze a że stres opóźni kolejną miesiączkę. dziękuję bardzo MI :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowy_now
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie,
pytanie brzmi czy jezeli ja bylem pod koldra i doszedlem w majtkach ona byla na koldrze ubrana nie dotykala mojego penisa to czy jakims cudem sperma mogla sie znalezc w jej pochwie i czy moze zajsc w ciaze np prekuliat czy jak to sie zwie znalazł się na kołdrze i np usiadla na nim dotknela go a potem poszła po 20min do lazienki itp. czy jest to nie mozliwe dzieki za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowy_now
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 11:19 pm Temat postu: |
|
|
a czy to prawda ze bez włożenia penisa do pochwy nie może dojść do zapłodnienia trochę nie chce mi się w to wierzyć ale wy wiecie lepiej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 12:11 am Temat postu: |
|
|
Powiem tak zwykle do zaplodnienia dochodzi w przypadku pelnego stosunku, bez zabezpieczenia wraz z wytryskiem w partnerce. Jad wiadomo musza byc sprzyjajace warunki np. kobieta musi miec dni plodne. Jak wiadomo sa przypadki zajsc w ciaze przy stosunkach przerywanych gdyz partner za pozno wyszedl i coś "kapło" lub plemniki ktore moga wydostac sie na ktotko przed wytryskiem dostaly sie do jajeczka.
Mogą być skrajne przypadki zajść w ciaze w momencie gdy zostanie np na palcu, czlonku (widoczna ilość) świeża (nie po 10 -20 .... minutach) sperma wprowadzona do pochwy, albo ma kontakt ze sluzem plodnym kobiety. Dodam kobieta musi miec dni plodne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nieznajomy17
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 10:23 pm Temat postu: |
|
|
tak teraz liczę i wczoraj moja dziewczyna miała 9 dzień płodny. i w sumie to wczoraj było najwięcej śluzu. więc nam się udało bo od tego co pisałem wcześniej minęło 4dni... czekamy jednak do niedzieli żeby zrobić ten test i już mieć pełny spokój dobrze myślę że wczoraj było jajeczkowanie podczas tego najbardziej mokrego dnia płodnego? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
jajeczkowanie nastęuje wtedy, gdy sluz sie zmienia z przejrzystego ciagliwego na nieciagliwy matowy. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nieznajomy17
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 10:49 pm Temat postu: |
|
|
acha... to wczoraj było takie ciągliwe jakby płyn z bańki mydlanej wlać na rękę między palce. to sam już nie wiem... chyba ten test dopiero coś powie więcej. bo na razie nie wiem... ale jak myślisz po tym co pisałem wcześniej? powinno być all ok ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Paź 02, 2009 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Wystarczy ze poczekacie czy śluz się zmieni np jutro. Jeśli się zmieni, to będzie oznaczało ze owulka wystąpiła 24h wczesniej. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nieznajomy17
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 10:03 am Temat postu: |
|
|
czekam do jutra na test... ale jestem dobrej myśli jak pisała MI... poza tym w drodze do komórki wiele plemników umiera a tym bardziej z takiego skapnięcia marnego (gdzie one są gorszej jakości) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|