Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lukas1710

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 05, 2009 10:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukas1710 napisał:
hej mam takie pytanie...z dziewczyna uprawialismy petting. Zrobila mi dobrze reką doszedlem a później hmm za 20 min moze wiecej zdecydowalismy sie na sex analny podczas ktorego przy jednym z wyjeciu dotknalem "dziurki". Później dziewczyna wyliczyla ze ma dni płodne ale nie wiemy czy ma jeszcze błone (moglbyc przerwana przy robieniu palcowek co wyczytalem na necie moze byc prawdopodobne bez krwawienia.) z gory dziekuje

wracam z ta sprawa. jakis tydzien po stosunku jakis dzien bolaly mojej dziewczynie piersi gdy dotykalismy a po jakims czasie miala mdlosci i jak to ona mowi raz ból zoladka a raz mostka( ktore ustapily po 3ech dniach)... szczerze to bardzo sie denerwujemy juz. za jakis tydzien jest spodziewana miesiaczka (nieregularne cykle, ostatnio byly 34-35) co o tym sadzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Paź 05, 2009 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie...Zróbcie test jak minie 14-16 dni od tamtego stosunku.
daria.p

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaczełam dzis odczuwac bole owulacyjne, a wczoraj kochalismy sie z chlopakiem bez zabezpiecznia (wiem, glupio zrobilismy, ale sie stalo). chlopak nie skonczyl we mnie, wszedl we mnie kilka razy a potem sie wycofal. czy jest ryzyko, ze moge byc w ciazy?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daria.p jezeli wytrysk nie byl w Tobie, ani tez zaraz po wyjsciu z Ciebie to ciaza w zasadzie wykluczona.
Jesli jednak zaraz po wyjsciu z Ciebie nastapil wytrysk radze udac sie do lekarza ginekologa po tabletkę "po".

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wytrysk był później, ale był przetrzymany... ale jak chlopak byl we mnie to nie czulam, zeby byl blisko. mam powody, żeby isc po tabletke "po"?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Był pozniej tzn? MI chodzi o to czy bedac w tobie chlopak sie bardzo powstrzymywał? Był blisko wytrysku? NO bo jesli chlopak po wyjsciu z Ciebie mial wytrsyk np po 5 minutach no to spokojnie, nie trzeba brac tabletki, ale jesli wyszedl i w bardzo krotkim czasie nastapil wytrysk to tabletka by sie przydala

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo blisko nie byl, choc do konca nie jestem pewna, bo wspolzyjemy niedlugo i do konca nie znam jego reakcji... jak wyszedl ze mnie to zwolnilismy troszke tempo pieszczot i skonczyl potem po kilku minutach.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no to sadze ze nie ma szans na ciaze. Ale moze niech sie nowicjuszka wypowie tak 100% Smile

PostWysłany: Sro Paź 07, 2009 10:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej, to ja mam podobne pytanie, otóż jak mezczyzna jest w kobiecie i powstrzymuje wytrsyk kilka razy to wtedy mogą wydobyć sie plemniki lub jakis przedwczesny wytrysk? Rolling Eyes
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 07, 2009 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli jest tuz przed wytryskiem to moze zajsc w ciaze.. w dni płodne takie :experymentowanie: jest niebezpieczne.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 25 z 40