Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
daria.p

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 07, 2009 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope piszesz o moim przypadku?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 07, 2009 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daria nie... odp na post Gwiazdki ale rownie dobrze moze byc skierowana do Ciebie bo macie podobna sytuacje. jesli czul ze wytrysk jest tuz tuz to istnieje szansa na ciaze ,natiomiast gdy wytrysk był po paru minutach od wyciegniecia to wg mnie ciazy nie bedzie.. ale po co tak ryzykowac .. nie lepiej wydac 8zł na gumki i miec spokoj?

Powrót do góry
karolina1118

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy tabletki "72 po" sa skuteczne w 100% jesli zażyłam je 48 godzin po stosunku?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, przeczytaj ulotkę. w pierwszej dobie mają ok. 99% skuteczności a potem skuteczność trochę spada. w drugiej dobie oscyluje tak ok. 90-92%
karolina1118

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znowu zaczynam sie bać...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czemu? to jest bardzo wysoka skuteczność. czekaj cierpliwie
karolina1118

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki bardzo;)
Powrót do góry
Natalia31

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 4:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę o pomoc. Kilka dni po miesiączce kochałam się ze swoim chłopakiem. Jako zabezpieczenie mieliśmy prezerwatywę. Bardzo uważaliśmy, bo nie chcemy zostać jeszcze rodzicami. Na szczęście prezerwatywa nam nie pękła i nie zsunęła się, a mój chłopak doszedł, ale nie we mnie. Teraz powinnam dostać miesiączki, ale jej nie widać. Nigdy nie miałam regularnych miesiączek, ale zaczynam się martwic powoli. Jak uważacie, czy mogłam zajść w ciążę ??? Nie wydaje mi się to prawdopodobne, ale sama nie wiem co myśleć.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natalia jesli wszystko było ok i nie doszlo do pekniecia i wytrysku w srodku to w ciazy napewno nie bedziesz. uwazacie podczas stosunku wiec bedzie dobrze Smile
nie martw sie.

Dodano po 1 minutach:

karolina jest przypadek z forum gdzie dziewczyna zazyla escapelle w 16h i juz było za pozno. dzis jest mama i nei wyobraza sobie zycia bez synka.
nie chce Cie straszyc lecz tylko uczulic ze nie zawsze sie zdazy. mimo wszystko zycze powodzenia Exclamation

Powrót do góry
Natalia31

PostWysłany: Czw Paź 22, 2009 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest ok:) Dostałam miesiaczki dzis,a le bylam trcohe wystraszona. Dziekuje za pomoc Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 26 z 40