Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 9:44 am Temat postu: |
|
|
Nie byl przeterminowany Wyrazna 2 kreska.
A zakladajac, ze doszlo do ciazy biochemicznej...JAKIM CUDEM? Przy tabletkach nie powinno cos takiego w ogole wystapic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 11:17 am Temat postu: |
|
|
thor nie mam pojecia.
byc moze jakis bład sie wkradł.
tego sie nie dowiesz.
gdyby poszła wtedy na badanie krwi to by wyszło czy była wogole w ciazy czy tez nie, a teraz? teraz mozecie sie cieszyc 1 kreska
paola stres, choroba- wpływa na przesuniecie okresu, jak najbardziej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Badgirl200
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 2:14 pm Temat postu: Czy to moze być ciąża? |
|
|
Hej mam pytanie bo nie wiem co robić. 4 miesiące temu kochałam się z chłopakiem to znaczy seks przerywany. Od tamtej pory miałam normalnie okres. Ale zawsze bolał mnie strasznie brzuch a dzisiaj wcale i mało co ze mnie leci. Wcześniej miałam bóle brzucha i piersi czasami głowy więcej jadłam częściej do toalety biegałam i nerwowa się zrobiłam to może być ciąża? co o tym myślicie proszę odpowiedź..
----Zapoznaj się z Regulaminem. ----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 10:01 am Temat postu: |
|
|
jesli mialas okres to jak mozesz byc w ciazy?
chyba ze doszlo do wytrysku podczas owulacji. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Badgirl200
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 11:15 am Temat postu: Czy to moze być ciąża? |
|
|
No niby miałam ale jak mówię zawsze strasznie mnie brzuch bolał a teraz jak dostałam wcale. Mam już 3 dzień miesiączkę ale prawie jak by jej już nie było. Przed miesiączkom miałam straszne bóle w żebrach i brzucha czasami głowa strasznie bolała.Może strasznie panikuje ale wolę się troszkę dowiedzieć od was wy już doświadczone jeseście w tych sprawach
---kolejny raz naruszasz regulamin. NIe zakładaj nowych tematów tylko pisz w tym w którym zaczynasz...----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 2:24 pm Temat postu: |
|
|
to zrob test i sie dowiesz na czym stoisz.
ja obstawiam brak ciazy. mozesz isc do gin na badanie moze Cie to uspokoi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kowalinka
|
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Mi się również wydaje, że nie jesteś w ciąży, skoro miałaś okres normalnie. Pytanie - czy to był stosunek bez zabezpieczenia??? Pamiętaj, że zawsze gdy zdarzy się niemiła "wpadka" podczas stosunku, można wziąć tabletkę awaryjną do 72 godzin. Ja brałam dwa razy i dwa razy mnie uratowała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 4:37 pm Temat postu: co to może być? |
|
|
hej
a mnie niepokoi taka sytuacja
moja dziewczyna od 29 lipca nie ma okresu, od roku miewa go czasem co drugi miesiąc, więc jest raczej nieregularny...
nie uprawialiśmy seksu, bo chcemy z tym poczekać, ona nadal jest dziewicą... ale dochodziło do pieszczot - petting, czasem leżenie bez bielizny obok siebie, pocieranie narządów w prezerwatywie, no i wytrysk w prezerwatywie daleko od pochwy... pod koniec sierpnia, początek września byliśmy blisko siebie, były pieszczoty ale członek nie dotykał pochwy...
czy ewentualny preejakulat na palcu mógłby być groźny? partnerka w połowie września była u lekarza ginekologa, ale ten mówił, że brak okresu u kobiety 2 miesiące to się zdarza i można poczekać...
dziewczyna już 3 miesiące nie ma okresu, jednak żadnych objawów ewentualnej ciąży też nie... nie ma nudności, nie chodzi senna, nie wymiotuje.... na dniach ma iść ponownie do lekarza... testu nie robiła, bo boi się wyniku... a ja nie wiem co o tym sądzić już.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochamage
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 10:29 pm Temat postu: |
|
|
Ależ mnie tu dawno nie było...
No cuż i znów z chłopakiem troszkę się zapędziliśmy, ponad tydzień temu miałam dni płodne, Kochaliśmy się bez zabezpieczenia, wytrysku we mnie nie było. Aczkolwiek boję się ponieważ objawy okresu powinnam już mieć, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, obecnie mam Angine a wcześniej miałam silne bóle głowy, więc możliwe że od tego się spóźnia ale czy możliwa jest ciąża?? Okres miałam 6 października a cykle 30 dniowe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agatawwo
|
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 11:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Mam nie ktore objawy ciązy np mdłosci,zawroty głowy,zmeczenie,dusznosci,bole pod pachami,czasem bole serca i tez urósł mi brzuch itp od ponad dwoch tygodni boli mnie podbrzusze tak jak by na miesiaczke ale to sie zaczeło 2 tygodnie po miesiaczce i 3 tygodnie przed miałam tez jakies dziwne krawienie ale tylko raz ... I dodam tez ze wykryto u mnie torbiela pochwowego czy to moze byc od tego ... Poszłam do lekarza i dostałam tylko skierowanie na usg ,krew i mocz... Nie wiem co to moze być ...
Proszę o szybką radę
Dziękuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|