Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.30

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lis 01, 2011 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochamage jesli wytrysku nie było i jestescie tego pewni to ciazy tez nie bedzie,aczkolwiek sex w dni płodne bez zabezp niesie jakies ryzyko, nie sadzisz? dlatego warto pomyslec o zabezpieczeniu lub poprostu nie kochac sie w te dni.
test zrob w dniu spodziewanego @. jesli oczywiscie chcesz Wink

Agatawwo a nie lepiej zrobic test ? brzuch nie rosnie tak od razu Smile
bez przesady. nic wiecej nie powiem,poza testowankiem.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Agatawwo

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 01, 2011 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A testom nie wierze dlatego wczesniej robiłam 3 testy i wyszly negatywne a poszłam do ginekologa i okazlo sie ze bylam w ciazy 3 miesiacu a w 4 poroniłam i az takich dolegliwosci nie mialam .. a takie dolegliwosci sa powodem wielu chorob wiec nie wiem od czego... No tak nie rośnie od razu a mam brzuch jak bym była w 3 miesiacu ...
Powrót do góry
kochamage

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sro Lis 02, 2011 1:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test zrobie napewno. Pozdrawiam cieplutko Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lis 02, 2011 9:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Agatawwo skoro aptecznym nie ufasz to idz na badanie krwi.bedziesz miała pewnosc czy to ciaza czy jakies zaburzenia..

kochamage spoko Smile

Powrót do góry
Agnieszka2908

PostWysłany: Pon Lis 07, 2011 11:04 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam male pytanie ktore mnie zadrecza i jesli byloby to mozliwe prosilabym o szczera odpowiedz. Mam 21 lat.Kocham sie z moim narzeczonym bez zabezpieczenia i nie biore tabletek. Jednak preferujemy stosunek przerywany.Ostatnio mialam dni plodne przez co wydzielalam bardzo duze ilosci sluzu ... W trakcie stosunku moj partner chcial zmienic pozycje i wychodzac ze mnie zauwazylismy dosc duza ilosc plynu na jego czlonku,jednak on mnie zapewnia ze to byloby niemozliwe ze doszedl we mnie poniewaz by czul a zawsze wychodzil ze mnie przed wytryskiem . Dodam ze jest ze mna szczery zawsze. Czy to mozliwe by ten plyn to byl moj sluz ?? By w trakcie zebym az tyle go wydzielala ?? Mial kolor lekko bialawy i byl bardzo sliski .Prosze o odpowiedz. dziekuje z gory
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 08, 2011 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi sie wydaje ze to było podniecenie.
jesli do wytrysku było daleko to nie ma w nim plemnikow, jesli tuz przed to jest szansa ze cos mogło sie wydostac.. ;/

Powrót do góry
ignacykostek

PostWysłany: Wto Lis 08, 2011 3:15 pm    Temat postu: Pytanie pilne ! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzien dobry.. potrzebuje porady,
KOchalismy sie z dziewczyna kilka razy pod zad tz 3 razy .
za kazdym razem gdy doszlo do spuszczenia poszlem umyc czlonka i po jakis 5 min znowu zaczelismy z prezerwatywa..
i na koniec to samo juz 3 raz tylko ze ta prezerwatywa ostania byla jakas dziwna .. ale jakos nie przejelem sie tym .. gdy zesmy skonczyli cala prezerwatywa byla zwinieta i byla tylko na naplecie . dodatam ze za kazdym razem kiedy dochodze to dochodze na zewnatrz .. chail bym sie dowiedzec czy jednac ze umylem mydlem moglo cos zainstec ..
i jeszcze 1 pytanie mam kiedy uprawia sie sex bez zapespieczenia taki krodki potem sie zaklada prezerwatywe to jest mozliwe ze cos sie wyslizgnie np czasami sie pojawia mokry wyciek ? prosze o zrozumienie i odp dzikuje.
Powrót do góry
Agnieszka2908

PostWysłany: Wto Lis 08, 2011 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hm nie do wytrysku było daleko bo opłukał ten śluz (bo mam nadzieje ze to byl śluz) i zaczelismy sie kochac znowu i po dosc dlugim czasie dopiero doszedł . Ale mysle ze masz racje ze to bylo podniecenie poniewaz mezczyzni zazwyczaj czuja gdy dochodza . Nawet gdy nie zdarzy wyjsc w odpowiedniej chwili to wie ze doszedl . Takze mysle ze nie mam powodu by panikowac.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lis 09, 2011 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie tez sluz to podniecenie Smile nie miałam na mysli spermy Smile
spokojnie, bedzie dobrze Smile

Powrót do góry
Darka2108

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Lis 09, 2011 9:56 pm    Temat postu: stosunek przerywany Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej :)
Ostatnio uprawiałam stosunek z moim chłopakiem po raz 1 :)
Strasznie się bałam. Była prezerwatywa i wgl. Na drugi dzień zrobiliśmy to bez zabezpieczenia. Miesiączka mi się skończyła 4.11 a sex uprawiałam 5.11.Nie było wytrysku jednak koleżanka powiedziała mi,że moge zajść w ciąże. Prosze o odpowiedź. pilne !!
---zapoznaj sie z REGULAMINEM---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 16 z 41