Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.30

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Veji

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:)

Zwracam się do was z następujaca sprawa. Moja dziewczyna uzywa nuvaring. cykle trwaja 28 dni, po wyjeciu krazka krwawienie nastepuje w ciagu 1-3 dni. Ostatni okres zaczal sie 21 listopada. 25 listopada, w piatek, powinna byla zaaplikowac krazek ( o 18.00) jednak zapomniała o tym. Zrobiła to nastepnego dnia ok. godzinyu 19.00. Przez nastepne dni kochalismy sie z prezerwatywa jako dodatkowym zabezpieczeniem ( bo wiemy ze zaleca sie stosowanie dodatkowego zabezpieczenia jesli przerwa trwa dluzej) do czasu.2 grudnia ( czyli 6 dnia kiedy miała już krazek) stwierdzilismy ze chcemy kochac sie chwile bez. Wszedłem w nia więc bez prezerwatywa na ok 3 minuty. W tym czasie czulem nadchodzacy orgazm ale nie tak ze " juz sie zbieralo i za sekunde osiagne orgazm", tylko czulem ze ekhm.."sie zbiera" ze tak to opisowo wyraze i jesli zrobie jeszcze kilka ruchow w tej pozycji wtedy dojde:). W kazdym razie orgazm nie nastapil od razu po wyjeciu członka z pochwy, moze tak:) Nastepnie wyszedłem z niej, zrobila mi dobrze ustami i od momentu wyjecia po 2-4 minutach, ale na pewno nie od razu, doszedłem. Czy istnieje szansa ze mogla zajsc w ciaze:((ona twierdzi ze nie poneiważ orgazm nastapil jakis czas po wyjeciu ale ja juz nei wiem ( i zaczynam sobie wkrecac, kiedy dzis mi powiedziala przy sniadaniu ze jej miod nie smakuje- taki gotowy w opakkowaniu, nie naturalny, ktory uwielbia- to zaczalem sobie jeszcze b. wkrecac ze zmiana smaku i wogole...Sad )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
hardcoria

PostWysłany: Pon Gru 05, 2011 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
własnie zaczynam 2 opakowanie novyette(tabl.anty). W trakcie 7 dniowej przerwy kochałam sie z chłoapkiem, doszedł we mnie, rozpoczynając drugie opakowanie (przy drugiej tabletce) również się z nim kochałam z takim samym skutkiem. Mam pytanie, czy jest możliwość zajścia w ciążę ?

P.S. pytam kontrolnie i dla pewności, z górhy dziękuje za odpowiedź
Powrót do góry
Veji

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odpowie mi ktos?:(pliiss. .
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

naru jesli na palcach była sperma a nie podniecenie to jakies szanse na ciaze sa, tym bardziej jesli miałas płodny śluz.

robiłas 2 testy. a po jakim czasie?
najwczesniej robisz w dniu okresu lub tuz po nim. nigdy wczesniej bo zawsze wynik bedzie negatywny.
w ciaze nie zachodzi sie w 2h tylko po 16dniach od stosunku test ciazowy jest w stanie wyłapac hormon.

nie martwiłabym sie na Twoim miejscu chyba ze tak jak mowie: chlopak miał nasienie a nie podniecenie..

---
Veji jesli Ty jestes pewny ze zzdazyłes wyjsc to nie ma powodu do obaw.
nie znam sie na tych krazkach ale one powoduja zatrzymanie owulacji czy co? sa dni płodne czy nie ma? bo jesli bierze sie tabletki to wiem ze owu zostaje wstrzymana, natomiast jak jest z krazkami??
sam widzisz ze bez gumki ani rusz.
co do smaku. to powtarzam. pierwsze objawy nie nastepuja po paru dniach a tygodniach Smile a najszybciej po spozniajacym sie okresie Smile

Powrót do góry
Veji

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za odpowiedz:) no tak jak mówie, orgazm nastąpił ok 2-3 minut PO tym jak wyszedłem z niej. na pewno nie było orgazmu w środku, nie ma mowy:) Co do krążków- powodują zatrzymanie owulacji, zagęstniają śluz, przez co staje sie nieprzenikliwy dla plemnikow, i nie ma dni płodnych bo jest śluz niepłodny. Pociesza mnie troszke to, że kochaliśmy się tak szóstego dnia gdy należało się zabezpieczać, i to wieczorem, więc praawie na samym końcu czasu gdy należało uważać, stąd też mam nadzieje, że już ochrona była wtedy...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro blokuja owu to tym bardziej nie masz sie co martwic Smile

a ze wytrysk nastapił po 2min to juz naprawde nie wiem czym sie przejmujesz.
wkoncu WY faceci wiecie kiedy to nadchodzi Smile

bedzie dobrze. Mr. Green

Powrót do góry
Veji

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jedyna rzecza, ktora mnie martwi jest to, ze byl to szzosty dzien z siedmiu, kiedy nalezy stosowac dodatkowe zabezpieczenie ze wzgledu na to, iz krazek zaaplikowało się dzień po terminie. Ale pocieszam sie tym co napisałaś i tym, że nie bylo to wyjście na zasadzie: wyszedłem i nastapil orgazm, tylko po czasie. ( co prawda jej dzisiejsza uwaga ze ja boli glowa, jest niedobrze i sie dziwnie czuje i ma jakis wiekszy brzuch nie podniosla mnie na duchu, ale ze ma ogolnie problemy z ukl. pokarmowym to az tak sie nie zmartwuilem a poza tym na jakiekolwiek objawy jest za wczesnie:P ) Dziekuje za odpowiedz i za podniesienie na duchu:) Potrzebowałem tego i takiego...zapewnienia:):)dzieki!!
Powrót do góry
naru

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test robilam 17-18 dni po tym wydarzeniu , nie mial spermy na placu tylko ten plyn preejakulacyjny ... dzis jest 3 dzien jak nie mam okresu i mam jakies dziwne skurcze brzucha i te dziwne brazowe plamienia zamiast okresu .. to wina ze jestem chora ? czy moge byc w ciazy .. ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Veji jestem pewna ze nie ma powodu do obaw Smile

Naru czyli w ciazy nie jestes.
plamienia to poczatek okresu Smile
za pare dni sie rozkreci na dobre.

Powrót do góry
hardcoria

PostWysłany: Wto Gru 06, 2011 8:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę, niech mi również też ktoś odpisze, błaaagam Sad ...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 20 z 41