Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamila111
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję, że nie doszło do tego, bo rodzicie by dostali ciekawą wiadomośc na święta:D Zawsze popadam w paranoje i to jeszcze bardziej jak zaczne czytac jakies fora i tam wszyscy piszą ze to BARDZO proawdopodobne.. a to były tylko 3 zbedne ruchy, ktore zwaliły na moja glowe lawine myśli.. musze odetchnąc i przestac się martwić, cierpliwie czekac.. a no i nei doszukiwac sie objawów, co prawda zdarzyło się to 17 a owulacja powinna byc 20.. ale kto ją tam wie. Wytrysku nie było w każdym bąź razie ani podczas ani po ani w najblizszym czasie ani przed hehe.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 12:55 pm Temat postu: |
|
|
Kamila111 napisał: | Wytrysku nie było w każdym bąź razie ani podczas ani po ani w najblizszym czasie ani przed |
wiec głowa do gory.\
owulacja moze zawsze sie przesunac lub opoznic. nie zawsze wypada w połowie cyklu.
zwykły stres potrafi przesunac ją o pare dni i wtedy gdy bedziesz myslała ze to ten dzien - w rzeczywistosci okaze sie ze dopiero za pare nastapi uwolnienie komorki.
dlatego wazna jest obserwacja własnego organizmu no i ostroznosc podczas dni płodnych.
--
sadze ze prezentu na swieta nie przyniesiesz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
siasia_24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 2:31 pm Temat postu: ciąża |
|
|
witam
mam wątpliwości i chciałabym uzyskać jakąś poradę, 14 listopada zaczą mi się okres i trwał 5 dni tyle że ja mam bardzo obfity a ten taki nie był pozatym z mężem zawsze sie kochamy beż zabezpieczen a podczas okresu kochalismy sie do końca wsumie to przed tez a teraz nam dziwne wrazenie ze jestem w ciąży czy to morzliwe? po okresie zaczeły mnie dziwniw piersi swędzieć, boli mnie brzuch tak w dole i czuję sie tak jak bym połkneła piłkę tek jak by mnie cos od środka rozpychało wogule zle sie czuję mam zawroty gławy i mdłości wogule nie wiem co sie ze mną dzieje i nie wiem co robić.
przy pierwszej ciązy było całkiem inaczej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 6:10 pm Temat postu: |
|
|
siasia_24 objawy ciąży raczej nie występują tak szybko, natomiast zapłodnienie teoretycznie jest możliwe w każdym dniu cyklu kobiety, jeśli kochacie się bez zabezpieczenia, ciąża jest możliwa - pozostaje wykonanie testu w odpowiednim czasie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 1:31 am Temat postu: |
|
|
Moze glupie pytanie, ale emocje robia swoje i nie pozwalaja trzezwo myslec:
Mozliwa ciaza, kiedy wytrysk byl w srodku, gumka sie NIE zsunela i NIE pekla? (chyba nie pekla, myslalem ze pekla dlatego ja napompowalem, ale powietrze trzymala) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 10:12 am Temat postu: |
|
|
a niby jak??? Troszkę pytanie śmieszne ... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 10:38 am Temat postu: |
|
|
Thor jesli napewno nie pekła to nie ma szans na ciaze, gorzej gdyby bylo jakies uszkodzenie, do tego dni płodne.. z reszta sam wiesz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 8:45 pm Temat postu: |
|
|
A te niby "mikro pekniecia"? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 9:28 pm Temat postu: |
|
|
mikropęknięcia ) oj nastąpiło by przeludnienie;)). "Spoko-loko" - nie będzie ciazy _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
naru
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2011 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam problem.. prosilabym o pomoc .
Jakis miesiac temu "bawilam sie z chlopakiem" w tzw "palcowke" choc nie do konca... przed tym jak mi wlozyl tylko 1 palca poprawial sobie "go" potem mnie dotykal po nogach ,a nastepnie wlozyl palca ale nie daleko, powedzial mi ze byl bardzo podniecony , czy na tym palcu mogl sie znalesc ten plyn? i mnie zaplodnic? czytalm rozne fora i duzo postow bylo ,ze jest taka mozliwosc zaplodnia tym plynem... mialam wtedy dni plodne , miesiaczki mam niereguralne choc mies temu normlanie dostalam po 28 dniach . Bylam strasznie przestraszona wiec zrobilam wczoraj 2 testy ciazowe i oby dwa pokazaly wynik negatywny .. popoludniu dostalam jakis dziwnych plamien ... to nie byl okres tylko jakas brazowa wydzielina.. co to moze byc? to objawa ciazy? dzis mam tego bardzo malo.. od piątku jestem chora ,kaszel,bol gardla,katar itd i mi slabo czasami i mnie muli strasznie ,ciagnie na wymioty, mialam rowniez biegunke ale nie silna moze to krotka grypa jelitowa?.. czy choroba mogla spowodowac ,ze mam teraz taki okres? czy to moze ciaza? sama juz nie wiem.. strasznie sie boje ze testy mogly sie mylic. prosze o szybka odpowiedz i dziekuje za pomoc. pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|