Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Jeju no czy my jesteśmy wróżkami. Najpierw zrób test a później się zaczniemy martwić i zastanawiac. Okres spóźniac się może z wielu powodów i nie koniecznie musi to byc ciąża. Bez wykonania testu nikt Ci tu nie odpowie czy jesteś czy nie jesteś w ciązy _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hurtyou
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Ja sie nie pytam czy jestem w ciąży ale jaka jest możliwość... Test zrobie w poniedziałek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2012 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli zabezpieczenie było ok to nie ma możliwości zajścia w ciąże _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hurtyou
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 9:45 am Temat postu: |
|
|
Ok dziękuję... dzisiaj dostałam okres wreszcie! 40 dzien cyklu myslalam ze oszaleje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:50 am Temat postu: |
|
|
takie spóźnienia się zdarzają. Powodzenia;) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
poompom
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 2:10 pm Temat postu: |
|
|
invisible_64 napisał: | Cześć. Mam pewien problem. Mam 17 lat i od ponad pół roku współżyje z moim chłopakiem. kochaliśmy się z zabezpieczeniem jednak ok 30 sek przed wytryskiem chłopak wyszedł ze mnie i zauważyliśmy, że gumka była pęknięta. Mam dni płodne. Wg kalendarzyka mam ostatni dzień. Mój cykl wynosi ok 35-37 dni. warto dodać ze 30 min przed stosunkiem był we mnie dwukrotnie po około 20 sekund. I tu moje pytanie czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? |
No ja na Twoim miejscu poszła po tabletke po, a przynajmniej po lekarską konsultacje czy powinnam ją przyjąć... jednak taki wiek to nie czas na stawianie na szczęście i farta. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
numila
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 2:13 am Temat postu: |
|
|
witam , a ja znowu mam dylemat...
4 stycznia dostalam okres i wzielam 1 raz tabletki antykoncepcyjne diane35 ,wczoraj kochalam sie z chlopakiem i pekla nam gumka ,nie doszedl we mnie ani nic i chyba daelko mu bylo do wyrysku ... pani ginekolog powdziala ze te tabletki ktre biore od 1 tabletki juz zabezpieczzaja ,ale ja sie boje... mam chyba teraz dni nie plodne .. jest jakas szansa na ciaze? prosze szybko o odpowiedz okres mam co 30-33 dni pozdarawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
invisible_64
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 9:55 am Temat postu: |
|
|
poompom jednak nie było tego wytrysku w środku. Od razu poszlam sie umyc w razie czego, a nie słyszałam o przypadku zapłodnienia bez wytrysku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 5:15 pm Temat postu: |
|
|
poompom tabletka "po" to nie jest cukierek, zażycie tabletki należy przemyśleć, i tylko w razie absolutnej konieczności czyli wystąpienia wysokiego ryzyka.
invisible_64 jeśli wytrysk nie nastąpił odrazu po wyjściu z pochwy, i wcześniej partner nie miał wytrysku - ciąży nie będzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
invisible_64
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Wytrysku wcześniej nie było, dopiero jakis czas po wyjściu z pochwy.
Partner mój, dokończył to " ręcznie" że tak powiem jak zorientowalismy sie ze gumka pękla. Zawsze wychodzil przed wytryskiem tak zaraz przed a teraz akurat wczesniej niz zawsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|