Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.30

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja stawiam na brak ciazy, Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
numila

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam , a ja znowu mam dylemat...
4 stycznia dostalam okres i wzielam 1 raz tabletki antykoncepcyjne diane35 ,wczoraj kochalam sie z chlopakiem i pekla nam gumka ,nie doszedl we mnie ani nic i chyba daelko mu bylo do wyrysku ... pani ginekolog powdziala ze te tabletki ktre biore od 1 tabletki juz zabezpieczzaja ,ale ja sie boje... mam chyba teraz dni nie plodne .. jest jakas szansa na ciaze? prosze szybko o odpowiedz okres mam co 30-33 dni pozdarawiam
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Sty 09, 2012 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie wierzysz lekarzowi...to cóż mamy napisać ?

Powrót do góry
numila

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 12:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ozekiwalam innej odpowiedzi Wink zebym sie nie martwila i byla spokojna..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 11:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

numila słowo lekarza jest bardziej wiarygodne niz osob na forum

Powrót do góry
invisible_64

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Wto Sty 10, 2012 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za odpowiedzi Smile mam nadzieje , że wszystko będzie ok Smile
Powrót do góry
biomedyczna

PostWysłany: Sob Sty 21, 2012 7:46 pm    Temat postu: dziwne objawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Dwa tygodnie po wspolzyciu wystapilo plamienie(w terminie planowego okresu), lecz bylo niewielkie i trwalo dwa dni. Nastepnie przez dwa tygodnie wystepowaly zawroty glowy i nudnosci i wystapilo tym razem kilku dniowe i mocniejsze krwawienie. Poprzednie dolegliwosci ustapily, zaczely sie zmienne nastroje i dziwny apetyt. Czy mozliwa jest ciaza pomimo, ze wystapilo krwawienie?
---Pisz w odpowiednich tematach. REGULAMIN---tosia81
Powrót do góry
madzia779

PostWysłany: Pon Sty 23, 2012 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Bardzo potrzebuje pomocy. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i jest on pewny ze nie miał we mnie orgazmu. 20 stycznia powinnam dostać miesiączki lecz nie dostałam dziś. 21 stycznia zrobiłam test i wyszedł negatywny. tego samego dnia miałam lekkie krwawienie ale ustało i trwało ono jakieś 10minut. Kochałam się z chłopakiem jakies 14-16 dni temu i do tej pory czuję się normalnie. Miała kilka razy bóle takie jak przed okresem lecz do tej pory nic. Dodam jeszcze raz iż test wyszedł negatywny. Pozdrawiam i czekam na opinie.
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pon Sty 23, 2012 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madzia779 jeśli miesiączka nie pojawi się powtórz test pod koniec tygodnia, ciąży nie powinno być jeśli zachowane zostały pewne środki ostrożności - również brak wytrysku przed penetracją
Powrót do góry
madzia779

PostWysłany: Pon Sty 23, 2012 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapomnialam tez napisac ze w tym miesiacu chorowalam i bralam mnostwo tabletek przeciwbolowych na grype oraz na przeziebienie wiec moze przez to moja miesiaczka sie pozni.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41