Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.30

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AnDziA1821

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Mar 14, 2012 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to masz odpowiedź na swoje pytanie Smile i podejrzenie Smile teraz nic tylko sie nie stresuj i kontroluj czy wszystko gra Smile i czekaj na maleństwo Smile powodzenia Wink

iii... dziewczyny nie denerwujcie sie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ewfka9

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 15, 2012 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny a co myslicie o moim progestoronie wynik to 15,2ng/ml?? o boże tak sie stresuje zeby było wszystko ok z moją fasolką
Powrót do góry
AnDziA1821

PostWysłany: Czw Mar 15, 2012 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewfka9 nie denerwuj sie bo to źle wpływa na dzidziusia Smile wszystko jest w porządku Smile bo normy progesteronu w ciąży to: 1-28 ng/ml tuż po owulacji, 9-47 ng/ml do 12. tygodnia ciąży, 17-146 ng/ml między 12. a 28. tygodniem ciąży i 55-200 ng/ml od 28. tygodnia aż do rozwiązania Smile
mam nadzieje, że sie trochę uspokoisz po tej wiadomości Smile
a jeśli chcesz być całkowicie spokojna to możesz przecież wypytać sie o wszystko swojego ginekologa Smile i wtedy będziesz spokojna Smile
Powrót do góry
ewfka9

PostWysłany: Czw Mar 15, 2012 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Tobie serdecznie za odpowiedz.Do ginekologa jade dopiero w piatek nastepnego tygodnia także bym umarła ze strachu do tego dnia
Powrót do góry
AnDziA1821

PostWysłany: Pią Mar 16, 2012 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciesze sie że udało mi sie Ciebie uspokoić chociaż troszkę Wink
jak pojedziesz to wszystkiego sie dowiesz i spokojnie na prawdę nie stresuj sie bo to nie jest odpowiedni czas na to, wypoczywaj i ciesz się zbliżającą się wiosną Smile chodź na spacerki, dobrze sie odżywiaj i przede wszystkim nie denerwuj Wink
Powrót do góry
milena123

PostWysłany: Pią Mar 16, 2012 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIKI16 przepraszam, ale serio już nie wiem czy sama sobie wkręcam czy co... Chciałam opinii osoby, która siedzi trochę w tym temacie.. a i tak się dalej stresujęSad
Powrót do góry
AnDziA1821

PostWysłany: Pią Mar 16, 2012 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

milena123 na prawdę nie masz sie czym stresować Smile bo nic sie nie stało Smile na pewno w ten sposób w ciąże nie zaszłaś bo to nie jest możliwe Smile spokojnie Smile
Powrót do góry
siwaaaa2403ns

PostWysłany: Sob Mar 17, 2012 1:21 am    Temat postu: czy to ciąza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem.
Mam 21 lat.
Ostatni okres miałam 11.02.2012 moj cykl trwa od 28 do 30 dni. W zeszła niedziele poł dnia pobolewał aa raczej kuł mnie prawy jajnik, oddaje mocz częsciej niż dotychczas mam napady głodu mięszam wszystko co sie da... przedwczoraj nawet kapuste kiszoną, grzybki,barszczyk czerwony a na koniec batonik.. mam zachcianki.. zauważyłam jeszcze, ze jakies 3 dni temu bardzo zakreciło mi sie w głowie i zrobily mi nogi jak z waty. Od tygodnia Mam bole podbrzusza jak na okres oraz jasnoróżowa wydzieline...przez 1 dzien bardzo bolały mnie sutki, a dzisiaj juz nie. Po poludniami jestem senna. dodam, ze wspołżyłam z moim narzeczonym w czasie dni płodnych, ale wytrysk byl na zewnatrz...
Czy mogę być w ciąży?
Kiedy najlepiej zrobic test?
Który może byc to tydzien ciąży?
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 11:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siwaaaa2403ns jeśli był to stosunek przerywany i wytrysk nastąpił odrazu po wyjściu z pochwy i były to dni płodne, ciąża jest możliwa, jeśli minął już termin miesiączki zrób test
Powrót do góry
Annaoj

PostWysłany: Wto Mar 20, 2012 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam problem. Współżyłam z moim chłopakiem w połowie cyklu, w czasie owulacji. Używaliśmy gumki, nie pękła, teoretycznie wszystko było w porządku. Okres powinien pojawić się w niedzielę, wczoraj (poniedziałek) pojawiło się lekkie plamienie, po włożeniu palca lub tamponu do pochwy widocznie są lekkie ślady krwi, jednak nic nie leci. Zwykle plamienie pojawiało się 1. dnia, na drugi wszystko było normalnie. Zrobiłam dziś dwa testy, paskowy (negatywny, jednak zrobiony przy rozwodnionym moczu) i płytkowy (również negatywny, zrobiony wieczorem, po wfie, przy "normalnym" moczu). Czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo ciąży?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41