Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AnDziA1821
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Mar 14, 2012 10:10 pm Temat postu: |
|
|
No to masz odpowiedź na swoje pytanie i podejrzenie teraz nic tylko sie nie stresuj i kontroluj czy wszystko gra i czekaj na maleństwo powodzenia
iii... dziewczyny nie denerwujcie sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewfka9
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 10:46 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny a co myslicie o moim progestoronie wynik to 15,2ng/ml?? o boże tak sie stresuje zeby było wszystko ok z moją fasolką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnDziA1821
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 12:34 pm Temat postu: |
|
|
ewfka9 nie denerwuj sie bo to źle wpływa na dzidziusia wszystko jest w porządku bo normy progesteronu w ciąży to: 1-28 ng/ml tuż po owulacji, 9-47 ng/ml do 12. tygodnia ciąży, 17-146 ng/ml między 12. a 28. tygodniem ciąży i 55-200 ng/ml od 28. tygodnia aż do rozwiązania
mam nadzieje, że sie trochę uspokoisz po tej wiadomości
a jeśli chcesz być całkowicie spokojna to możesz przecież wypytać sie o wszystko swojego ginekologa i wtedy będziesz spokojna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewfka9
|
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 3:09 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje Tobie serdecznie za odpowiedz.Do ginekologa jade dopiero w piatek nastepnego tygodnia także bym umarła ze strachu do tego dnia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnDziA1821
|
Wysłany: Pią Mar 16, 2012 12:42 am Temat postu: |
|
|
Ciesze sie że udało mi sie Ciebie uspokoić chociaż troszkę
jak pojedziesz to wszystkiego sie dowiesz i spokojnie na prawdę nie stresuj sie bo to nie jest odpowiedni czas na to, wypoczywaj i ciesz się zbliżającą się wiosną chodź na spacerki, dobrze sie odżywiaj i przede wszystkim nie denerwuj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milena123
|
Wysłany: Pią Mar 16, 2012 2:37 pm Temat postu: |
|
|
WIKI16 przepraszam, ale serio już nie wiem czy sama sobie wkręcam czy co... Chciałam opinii osoby, która siedzi trochę w tym temacie.. a i tak się dalej stresuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AnDziA1821
|
Wysłany: Pią Mar 16, 2012 4:03 pm Temat postu: |
|
|
milena123 na prawdę nie masz sie czym stresować bo nic sie nie stało na pewno w ten sposób w ciąże nie zaszłaś bo to nie jest możliwe spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
siwaaaa2403ns
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 1:21 am Temat postu: czy to ciąza |
|
|
Witam mam problem.
Mam 21 lat.
Ostatni okres miałam 11.02.2012 moj cykl trwa od 28 do 30 dni. W zeszła niedziele poł dnia pobolewał aa raczej kuł mnie prawy jajnik, oddaje mocz częsciej niż dotychczas mam napady głodu mięszam wszystko co sie da... przedwczoraj nawet kapuste kiszoną, grzybki,barszczyk czerwony a na koniec batonik.. mam zachcianki.. zauważyłam jeszcze, ze jakies 3 dni temu bardzo zakreciło mi sie w głowie i zrobily mi nogi jak z waty. Od tygodnia Mam bole podbrzusza jak na okres oraz jasnoróżowa wydzieline...przez 1 dzien bardzo bolały mnie sutki, a dzisiaj juz nie. Po poludniami jestem senna. dodam, ze wspołżyłam z moim narzeczonym w czasie dni płodnych, ale wytrysk byl na zewnatrz...
Czy mogę być w ciąży?
Kiedy najlepiej zrobic test?
Który może byc to tydzien ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2012 11:42 pm Temat postu: |
|
|
siwaaaa2403ns jeśli był to stosunek przerywany i wytrysk nastąpił odrazu po wyjściu z pochwy i były to dni płodne, ciąża jest możliwa, jeśli minął już termin miesiączki zrób test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Annaoj
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 11:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Mam problem. Współżyłam z moim chłopakiem w połowie cyklu, w czasie owulacji. Używaliśmy gumki, nie pękła, teoretycznie wszystko było w porządku. Okres powinien pojawić się w niedzielę, wczoraj (poniedziałek) pojawiło się lekkie plamienie, po włożeniu palca lub tamponu do pochwy widocznie są lekkie ślady krwi, jednak nic nie leci. Zwykle plamienie pojawiało się 1. dnia, na drugi wszystko było normalnie. Zrobiłam dziś dwa testy, paskowy (negatywny, jednak zrobiony przy rozwodnionym moczu) i płytkowy (również negatywny, zrobiony wieczorem, po wfie, przy "normalnym" moczu). Czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|