Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.30

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2011 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak robiłaś tydzień przed miesiączką albo więcej to nie mogły wyjść prawidłowo Wink bo nawet jeśli doszło do zapłodnienia nie zagnieździł się zarodek....i hormon ciążowy nie wydzielał się. Nie ma szans.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Raczek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2011 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli ze nie jestem tak ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2011 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tego nie wiadomo.
test robisz najwczesniej w dniu okresu lub po 14dniach od stosunku.nigdy przed! Smile
sex kilkakrotny w ciagu dnia osłabia nasienie i ma odwrotny efekt.
najlepszy jest 1wszy wytrysk i uwierz ze wsytarczy do zajscia w ciaze o ile sa sprzyjajace warunki.

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 7:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIe ma szans ze test wyszedł dobrze. To czy jesteś w ciazy czy nie okaże się. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle. Nigdy nie robimy wcześniej

Powrót do góry
smerffetka

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja chyba zaczynam powoli panikowac, bo okresu nadal brak troche zmienily mi sie uplawy na gęsciejsze...

...a jakby tego bylo malo niedlugo do nowej pracy ktorej sie tak cholernie boje ze na sama mysl mam lzy w oczach..ah... ;/ Shocked
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

smerffetka, nie masz się czym przejmować, bo z tego co piszesz nie powinno być ciąży .. ile Ci się okres spóźnia ?
orhidea83

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 1:39 pm    Temat postu: co sie ze mna dzieje? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem jakies 3 miesiace po zaprzestaniu stosowania...
antkoncepcji hormonalnej. (stosowałam ją jakiś 10 lat ,plastry, tabletki, krązki)ostatnia miesiczka nie pojawila sie normalnie tylko była wywołana luteiną dnia 28 lipca 2011 r. Osatni stosunek miał miejsce 6 sierpnia 2011 r.stosowałam tabletkę "po". Robiłam test ciązowy z krwi w laboratorium po 17 dniach po stosunku i wynik był 1,20, test powtórzyłam w 26 dniu po stosunku i wyszlo również 1,20. Jednak ja nadal nie dostałam okresu pomimo iz już chyba dawno powinnam dostać. czuję się ociężała. moja temperatura ciała jest 36,4. czasami podolewa mnie w dole brzuch, ale nie wiem czy to nie moje urojenia, piersi mnie nie bolą,.Czy moge być w ciąży? Czy to możliwe że po odstwieniu antykoncepcji wszystko mi sie poprzestawiało? W 33 dniu po współżyciu zrobiłam test płytkowy Pro-test tylko że popołudniu i też wyszedł negatywny. Dziś jest 35 dzień po stosunku. Zdaje mi sie że częściej siusiam. i śluz mam taki wodnisty i biały. Czy moge być w ciąży?
Powrót do góry
smerffetka

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Około miesiac juz bedzie.... Rolling Eyes
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

orhidea83 ciąży nie ma, ale napewno rozregulowałaś sobie cykle, po pierwsze zaprzestałaś stosowania antykoncepcji hormonalnej, a potem zafundowałaś tabletkę "po", więc to wszystko razem mogło spowodować taką sytuację, organizm musi mieć czas na naturalną regulację. Jeśli okres nie pojawi się w ciągu tygodnia-dwóch, udaj się do lekarza.

Dodano po 8 minutach:

smerffetka w takim razie powinnaś iść do lekarza, w ciązy napewno nie jesteś, ale przecież może dziać się coś innego, są różne przyczyny zatrzymania miesiączki nie tylko ciąża (której w Twoim przypadku nie ma), być może jakieś schorzenie.
Powrót do góry
orhidea83

PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do lekarza zamierzam iść w poniedziałek. Ale jutro rano zrobię sobie test ciążowy z moczu. To bedzie 4 mój test ciażowy. Mam nadzieję że w ciazy nie jestem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41