Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jaa18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 11:33 am Temat postu: |
|
|
Czy 9 dni przed okresem wyjdzie prawidłowo test.Czy podczas zagnieżdzenia zarodka może pobolewać w podbrzuszu?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilot12
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 11:42 am Temat postu: |
|
|
pilot12 napisał: | mam problem, stałą się następująca rzecz: około godziny 14 się masturbowałem, zaraz po wynikła sytuacja przez która nie miałem czasu się wykąpać więc skończylo się jedynie na powycieraniu członka, tego samego dnia około 23 doszło do zblizenia, jednak tylko do pocierania, lezalem na plecach dziewczyna siedziala na mnie, członek byl jakby przycisniety do mojego brzucha i dziewczyna się poruszała tak więc nie miał możliwosci nawet zblizyć się do wejscia pochwy, na pewno również w międzyczasie oddawałem mocz
czy jest szansa na ciążę przez coś takiego, proszę o szybką odpowiedz, w razie czego będzie jeszcze możliwośc zastosowania tabletki po |
chciałem podbić pytanie, bo nikt go już może nie zauważyć na starej stronie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 5:51 pm Temat postu: |
|
|
nie ma szansy . Krótko i na temat _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pilot12
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 5:59 pm Temat postu: |
|
|
czyli nie ma potrzeby stosowania tabeltki 'po' ?, bo jest jeszcze czas jeżeli to byłoby konieczne, tyle, że to chyba nic dobrego gdyby miało zostać wykorzystane bez potrzeby |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma potrzeby. Nie ma ryzyka ciąży _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Czy 8 dni przed okresem wyjdzie prawidłowo test.Czy podczas zagnieżdzenia zarodka może pobolewać w podbrzuszu?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Test wyjdzie najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Zagniezdzenia nie czujesz _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doti28
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 10:39 pm Temat postu: mam pytanie |
|
|
zacznę od tego że ostatnio miałam dosć regularne cykle 28 dni ale odkąd poszłam na prawko to w listopadzie przesunął mi sie okres o cały tydzień.
4 lutego miałam egzamin i byłam strasznie zestresowana i od tego dnia zaczęliśmy współżycie z wytryskiem do środka ( dodam że ostatnią miesiączkę miałam 14 stycznia a w lutym miałam dostać 11 lutego) średnio współżyliśmy od 4 lutego co 2 dzień .6 dostałam lekkiego plamienia i bardzo mnie to zdziwiło w sumie była to przezroczysta wydzielina lekko różowawa.No ale współżyliśmy dalej .W sniu spodziweanej miesiaczki czyli 11 lutego znowu dostałam takiego samego plamienia .Myslałam że dostane okrez wiec 11 współzylismy po raz ostatni przed okresem który miałam dostać i miał sie rozkrecić .Nastepnego dnia byló czysto zdziwiło mnie to no ale nic czekałam dalej .14 wykonałam test wynik negatywny .Dzisiaj jest 18 i okresu nadal nie ma czasami mnie boli brzuch i jajniki jak na okres.Zastanawiam sie co to były za plamienia ?
czy mogła mi sie przesunac owulacja z powodu silnego stresu na pózniej czyli na poczatek lutego i czy mozliwe że moge być w ciazy a na test zwyczajnie jeszcze za wczesnie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arek148
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2013 11:57 pm Temat postu: |
|
|
Na samym początku lutego uprawiałem seks z dziewczyną, była to wg wyliczeń końcówka dni niepłodnych a nawet przełom. Używaliśmy prezerwatywy, jednak długo w niej nie byłem, do wytrysku nie doszło. Trochę później do wytrysku doszło na piersi dziewczyny. Wytrysk mógł polecieć trochę niżej jednak wydaje nam się że kontaktu plemników być nie mogło. Jednak oczekiwany okres się spóźnia już 3 dzień czy to może być ciąża czy jednak może być to spowodowane dużym stresem dziewczyny i chorobą ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sekutnica
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2013 1:44 am Temat postu: |
|
|
Nie. 3 dzień to jeszcze nie tragedia :i |