Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zrozpaczony

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy na pewno ? Może się ktoś inny jeszcze wypowie ?
minął miesiąc a go jak nie ma tak nie ma . Co prawda ma nieregularny okres ale chyba do 31 dni powinien być , czy może być taka sytuacja że np po 1,5 miesiąca? Objawów sobie nie wmawia bo nie chcesz słyszeć nawet moich podejrzeń .

co jakiś czas pobolewa ją brzuch i wyskoczyły pryszcze tak jak to przed okresem , twierdzi że będzie mieć za niedługo ale tak już jest od kilku dni Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma co drążyć tematu bo nie ma szansy na ciaże . Poza tym przenoszę pytanie w odpowiednie miejsce ....

Powrót do góry
tarudaa

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, chciałabym się poradzić. W 7 dzień cyklu (okres mi się w tedy skończył) uprawiałam z chłopakiem peeting - nie doszło do wytrysku, później wszedł we mnie ale także nic nie było tzn nie doszedł. Zaczynam się martwić, bo po dwóch tygodniach od tego momentu moje piersi są napuchnięte, czuje mrowienie, a do okresu jeszcze tydzień, a wcześniej nigdy tego nie zauważałam. Do tego odczuwałam senność w ciągu dnia. Kochaliśmy się też w 16 dzień cyklu dwa razy, jednak za każdym razem z prezerwatywą.
Nie wiem czy to na tle nerwowym doszukuję się jakichkolwiek objawów, ale przez te wszystkie fora można zwariować. Cykle mam co 28 dni +/- 2 dni
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma co wróżyc.... Czekaj na okres a jeśli go nie będzie zrób test.. Objawy nie są wyznacznikiem ciąży

Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie jest prawdobodobieństwo zajścia w ciąże,Ostatni okres miałam 24 stycznia,cykl mam co 32-33 dni.Kochałam się 9,10,11 lutego z wytryskiem do końca.Nie wiem czy dobrze obliczyłam,że to były prawdopodobmnie dni płodne.Czekam na odpowiedz
Powrót do góry
tarudaa

PostWysłany: Czw Lut 14, 2013 11:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedz. Racja trzeba czekac i przestac sie stresowac.
Po prostu niepokoja mnie bardziej zaznaczone brodaki, ich kolor. Nigdy tak nie mialam a nie bola mnie przy dotyku, sa miekkie.
Czekam nieciepliwie a pozniej test.
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Pią Lut 15, 2013 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakie jest prawdobodobieństwo zajścia w ciąże,Ostatni okres miałam 24 stycznia,cykl mam co 32-33 dni.Kochałam się 9,10,11 lutego z wytryskiem do końca.Nie wiem czy dobrze obliczyłam,że to były prawdopodobmnie dni płodne.Czekam na odpowiedz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lut 15, 2013 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja18 prawdopodobnie to były dni płodne a nawet owu - byc moze udało sie.
zrob test w dniu @. ale nie wczesniej .. powodzenia

Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Pią Lut 15, 2013 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nieżle.Jak chciałam zajść w ciaze to nie wychodziło a jak zapomniałam o tym była chwila zapomnienia i stało się.Bedzie wiadomo za 10 dni.A tak pytanie nie z tej półki.Jak się pracuje na umowe zlecenie to czy tałam,że nie należy sie nic jak się jest w ciazy prawda??
Powrót do góry
pilot12

PostWysłany: Sob Lut 16, 2013 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem, stałą się następująca rzecz: około godziny 14 się masturbowałem, zaraz po wynikła sytuacja przez która nie miałem czasu się wykąpać więc skończylo się jedynie na powycieraniu członka, tego samego dnia około 23 doszło do zblizenia, jednak tylko do pocierania, lezalem na plecach dziewczyna siedziala na mnie, członek byl jakby przycisniety do mojego brzucha i dziewczyna się poruszała tak więc nie miał możliwosci nawet zblizyć się do wejscia pochwy, na pewno również w międzyczasie oddawałem mocz

czy jest szansa na ciążę przez coś takiego, proszę o szybką odpowiedz, w razie czego będzie jeszcze możliwośc zastosowania tabletki po
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41