Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sendtrex

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 05, 2013 1:15 pm    Temat postu: PROSZĘ O PILNĄ POMOC DZIWECZYNY @ !!:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OKRES SPOZNIA SIE 5-6 dni

Witam, mam 24 lata i tak wygląda moja sutyacja. Okres mam co 30-32 dni, powinnam go dostac ok 28 luty/1 marzec, do dzis od 28 bolą mnie piersi, krzyż, kochamy się z partnerem zabezpieczenie(prezerwatyw) to znaczy po paru chwilach ubiera gumkę i potem juz do konca w gumce nigdy nie skonczyl w srodku bez gumki.

Piersi mam od 28 dwa razy wieksze , bola mnie z boku,sutki bolace, jestem az spuchnieta, wydeta na brzuchu.
2 marca,3 marca wykonalismy lacznie 3 testy - wszystkie negatywne. !!

Jezeli chodzi o sluz jestem sucha ! !

Dodam iz, 1luty-5 luty bylam w gorach w Czechach na urlopie/

O CO CHODZI ??? CZY to ciążą? czy 3 testy 4 dni po spodziewanej @ by sie mylily ??

Czekac czy isc do gina??

CZEKAM NA ODPOWIEDZ
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
doti28

PostWysłany: Wto Mar 05, 2013 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może to wina zmiany klimatu a teraz stres ja mi mija dzisiaj 50 dzień bez okresu byłam u gina wszystko spoko tylko ani ciazy ani woulacji nie ma lekko powiekszone endometrium i to wszystko ...
Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Pon Mar 11, 2013 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Witam. Mam taki problem i chciałam wiedzieć co o tym myślicie. 16 lutego zaczął mi się okres(trwał tak jak zazwyczaj 5-6 dni) cykle mam nieregularne więc ciężko mi określić dni płodne i niepłodne. Chciałam spytać czy jest możliwość ciąży w takim przypadku: 1 marca kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, lecz ani przed, ani w takcie ani po wytrysku nie było (chłopak *do końca* doprowadził się ręką, jakieś 10 min potem) Trwało to krótko. Czytałam różne rzeczy na temat plemników które mogą się pojawić, nawet jeśli wytrysku nie było, natomiast na innych forach pisało, że bez wytrysku w ciąże się nie zachodzi, sama już nie wiem co myśleć. testu nie chcę jeszcze robić, bo byłoby to za szybko. Co myślicie?"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 11, 2013 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga123456 napisał:
Co myślicie?"

o zadnej ciazy nie ma mowy.
wytrysk nastapił na zewnatrz i 10 min pozniej a nie od razu.

kinga123456 napisał:
Czytałam różne rzeczy na temat plemników które mogą się pojawić, nawet jeśli wytrysku nie było,

nie ma takiej opcji.
płyn ktory sie pojawia to podniecenie a w nim nie ma nasienia chyba ze tuz przed samym wytryskiem.

podsumowujac nie masz powodu do obaw.
w ciazy nie jestes

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Wto Mar 12, 2013 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję ślicznie za odp. Będę starać się ze spokojem czekać na @. Jednak gdzieś w głowie siedzi mi, że coś może jednak jakoś mogło być.. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam Smile

Dodano po 1 godzinach 5 minutach:

mam jeszcze małe pytanko, skoro ciąże można wykluczyć a do okresu mam jeszcze dobry tydzień,czym mogą być spowodowane bóle podbrzusza? raz z jednej strony, raz z drugiej
Powrót do góry
mirek.regiel

PostWysłany: Sro Mar 13, 2013 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli testy nic nie wykazują to może lepiej udać się do lekarza Very Happy
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Mar 13, 2013 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bóle podbrzusza mogą świadczyc o różnych schorzeniach np. torbiele na jajnikach, zblizająca sie owulacja, zblizajaca się miesiączka, zaburzenia hormonalne itd itd

Powrót do góry
doti28

PostWysłany: Sro Mar 13, 2013 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA już nie mam @ 59 dni ostatni test ciązowy wynik negatywny robiłam 5 marca nieogarniam tego !!!! nastena wizyta 26 marca i chyba dostane coś na wywołanie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Mar 14, 2013 12:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co tu ogarniać? Brak miesiączki nie oznacza ciazy. Masz zaburzenia hormonalne i tyle. Trzeba sprawdzic i okres wywołać

Powrót do góry
doti28

PostWysłany: Czw Mar 14, 2013 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może i tak tylko że nigdy tak nie miałam i nigdy nie miałam z tym żadnego problemu .Była regularnie co 28-30 dni .zaczelismy zalewać formę to dopiero zaczeły sie jaja ,Dodam że 4 lata temu też sie starałam i wystarczyły 2 strzały i byłam zafasolkowana .Test był tylko potwierdzeniem .Nigdy nie miałam okresu wywoływanego nawet jak brałam przez pół rok plastry do kwietnia 2012 to okres po plasterkach miałam regularny .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41