Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Mar 15, 2013 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdarza się Wink. Nic w tym nadzwyczajnego . Nawet u zdrowej kobiety wystepują cykle "puste" .

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kinga123456

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 15, 2013 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres spóźnia się 2 dni,wiem że to nie sporo ale ze mnie panikara. Ciąża wykluczona prawda? jednak.. eh, tyle się naczytałam w necie

mam takie pytanko z czystej ciekawości, czy stosując seks analny jest możliwość ciąży?

proszę o odpowiedź,pozdrawiam Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a niby w jaki sposób??pochwa z odbytem nie ma polaczenia

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję za odp. Spytałam z ciekawości, w necie można różnych rzeczy się naczytać..

pisałam tu już z tym problem i uzyskałam odp, lecz martwi mnie to,że mimo że mam nadbrzmiałe piersi okresu coś nie widać(zazwyczaj bolał mnie już brzuch).. powinnam się martwić czy czekać?

"Witam. Mam taki problem i chciałam wiedzieć co o tym myślicie. 16 lutego zaczął mi się okres(trwał tak jak zazwyczaj 5-6 dni) cykle mam nieregularne więc ciężko mi określić dni płodne i niepłodne. Chciałam spytać czy jest możliwość ciąży w takim przypadku: 1 marca kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, lecz ani przed, ani w takcie ani po wytrysku nie było (chłopak *do końca* doprowadził się ręką, jakieś 10 min potem) Trwało to krótko. Czytałam różne rzeczy na temat plemników które mogą się pojawić, nawet jeśli wytrysku nie było, natomiast na innych forach pisało, że bez wytrysku w ciąże się nie zachodzi, sama już nie wiem co myśleć. testu nie chcę jeszcze robić, bo byłoby to za szybko. Co myślicie?"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga123456 napisał:
mam takie pytanko z czystej ciekawości, czy stosując seks analny jest możliwość ciąży?

jak spłynie tam gdzie nie powinno i masz dni płodne to szansa jakas jest.. ale czy wielka czy nie tego nikt nie wie..
1 na milion przypadkow moze trafic na Was.

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co poprzedniego mojego pytania, to nie mam się czym martwić na pewno? cenię sobie waszą wiedzę, szczególnie twoją wind_of_hope i jestem troszkę spokojniejsza czytając,to co odpisałaś jednak brzuch boli jak na okres, okresu nie ma.. a ja się stresuję tylko..
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 16, 2013 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim aby doszło do zapłodnienia musi dojść do wytrysku. W innym wypadku nie ma mowy o ciąży. Jeśli wcześniej chłopak nie miał wytrysku to plemników również nie było na penisie. Jeśli doszło do niego później i poza pochwa to nie ma ryzyka... Czasem w płynie tuż przed wytryskiem mogą znajdować się plemniki ale tuż przed szczytowaniem. W twoim wypadku to nie miało miejsca. Sex analny nie niesie ryzyka ciąży

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 17, 2013 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro boli to napewno bedzie, moze spozniony Smile
spokojnie.

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Nie Mar 17, 2013 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję wam bardzo za odp. Myślałam,że dziś dostanę bo brzuch bolał dość mocno,ale chyba jednak muszę jeszcze poczekać, skoro mówicie że ciąża jest nie możliwa to spokojnie poczekam Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
zrozpaczony

PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam , to znowu ja , pisałem w lutym .
Moja dziewczyna miała już dwa okresy od 14.01-21.01
oraz od 14.02 , problem polega na tym że w lutym jej okres wyglądał tak że miała 3 dni później była chora, przeziębienie i gorączką (też około 3-4 dni) , po chorobie okres powrócił i był obfity .
Powinna dostać okres tak około 14-16 marca jest 19 i ciągle nic . nie bolał ją brzuch jak przed okresem , zero oznak ...
czy jest możliwe że po 2 okresach może być w ciąży ? czy przez to że w lutym miała taki okres może jej się aż tak opóźniać ?
pozdrawiam , proszę o szybką odpowiedź

dodam że seks był przerywany , od początku w prezerwatywie , do wytrysku nie doszło w środku .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 13 z 41