Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinga123456

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres dziś się pojawił, boli jak cholera ale teraz jestem zupełnie szczęśliwa Smile Dziękuję wam ślicznie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrozpaczony nie ma szans na ciaze.
moze prezez chorobe sie opoznia?
mozecie zatestowac dla spokoju ale i tak nie ma sie czym martwic.

kinga no widzisz ^^ mowiłam Mr. Green

Powrót do góry
zrozpaczony

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Mar 19, 2013 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
zrozpaczony nie ma szans na ciaze.
moze prezez chorobe sie opoznia?
mozecie zatestowac dla spokoju ale i tak nie ma sie czym martwic.

kinga no widzisz ^^ mowiłam Mr. Green

mam nadzieję że masz rację , bo nie chcę zniszczyć przyszłości swojej dziewczynie . Mamy dopiero po 17 lat i postanowiliśmy że poczekamy z tym jednak do ukończenia szkoły żeby nie ryzykować wszystkiego . Mimo to się martwię bo zazwyczaj tydzień przed okresem boli ją brzuch itd a jak na razie nic . Jedynie mówiła mi około czternastego że czuje "jakby jej leciało" jednak okazało się że nic nie było , a potem już zero oznak itp. Sama mi mówi żebym się nie martwił ...

kinga123456 miała mieć 13 a dostała dzisiaj to może moja dziewczyna dostanie jutro , tylko że kingę bolał brzuch itp .?
Powrót do góry
alie

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przeczytałam tutaj już wiele odpowiedzi, które wskazują na to, że ciąży bez wytrysku nie ma, ale człowiek potrafi sobie czasami coś ubzdurać i zadawać setki pytań w głowie. Otóż kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale wytrysku oczywiście nie było, co więcej dochodził dopiero po jakimś czasie już na zewnątrz. Cykle mam od 28-31 dni. Kochałam się w dniu 10 i 22 w taki sposób. Mówię sobie, że przecież żadnej możliwości nie ma, ale Internet aż huczy od artykułów o możliwości zapłodnienia przez preejakulat. No i niedługo powinnam dostać okres, za jakieś 2-3 dni. Objawy w sumie mam podobne jak zwykle, bolą mnie piersi, troszkę brzuch pobolewa i boli mnie kręgosłup. Czy jest w ogóle możliwość, że doszło do zapłodnienia ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alie jest wyrtrysk był duzo pozniej i na zew to nie ma mowy o ciazy chyba ze cos w trakcie "poleciało.." a Ty byłas w 10dc wiec juz dni płodne..

zrozpaczony nie ma sensu porownywac czyjegos cyklu do Waszego.
doczekacie sie.
okres to nie zegarek ktory nastawisz i zadzwoni.

spokojnie.

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga123456 naturalne ,ze wystapił. Innej opcji nie było.
zrozpaczony napisał:

Moja dziewczyna miała już dwa okresy od 14.01-21.01
oraz od 14.02 , problem polega na tym że w lutym jej okres wyglądał tak że miała 3 dni później była chora, przeziębienie i gorączką (też około 3-4 dni) , po chorobie okres powrócił i był obfity .
Powinna dostać okres tak około 14-16 marca jest 19 i ciągle nic . nie bolał ją brzuch jak przed okresem , zero oznak ...
czy jest możliwe że po 2 okresach może być w ciąży ? czy przez to że w lutym miała taki okres może jej się aż tak opóźniać ?
pozdrawiam , proszę o szybką odpowiedź

dodam że seks był przerywany , od początku w prezerwatywie , do wytrysku nie doszło w środku .

Nie wiem jak to sobie wyobrażasz....tyle miesięcy okres wystapił a mimo to może byc w ciazy bo jedna miesiaczka się opóźnia??? No przecież to nie logiczne prawda??. Jesli jest miesiaczka to znaczy ,ze nie doszło do zapłodnienia jajeczka, endometrium się złuszcza i pojawia sie krwawienie. Plemniki nie są w stanie przezyc do kolejnej owulacji. Nie ma takich Smile. Okresy + stosunek w prezerwatywie dają zerowe szanse na ciaże. Nie wiem ale czy trudno sobie zapamietac jak dochodzi do zapłodnienia....No przeciez z taką wiedza nie bedziecie sie nigdy kochac z przyjemnością tylko ze stresem.
To,że cos boli przed okresem nie oznacza ,że przed nastepnym tez bedzie bolało. Oznaki sa rózne i zalężą od kobiety, od danego cyklu, od przemian hormonalnych.
Podstawa to wiedzieć jak dochodzi do zapłodnienia i nie doszukiwać się dziwnych symptomów.
alie napisał:
Przeczytałam tutaj już wiele odpowiedzi, które wskazują na to, że ciąży bez wytrysku nie ma, ale człowiek potrafi sobie czasami coś ubzdurać i zadawać setki pytań w głowie. Otóż kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale wytrysku oczywiście nie było, co więcej dochodził dopiero po jakimś czasie już na zewnątrz. Cykle mam od 28-31 dni. Kochałam się w dniu 10 i 22 w taki sposób. Mówię sobie, że przecież żadnej możliwości nie ma, ale Internet aż huczy od artykułów o możliwości zapłodnienia przez preejakulat. No i niedługo powinnam dostać okres, za jakieś 2-3 dni. Objawy w sumie mam podobne jak zwykle, bolą mnie piersi, troszkę brzuch pobolewa i boli mnie kręgosłup. Czy jest w ogóle możliwość, że doszło do zapłodnienia ?

Jesli wytrysk był na zewnatrz po jakimś czasie to ryzyka nie ma. Oczywiście mówimy o przypadku gdzie partner wcześniej nie miał wytrysku...

Powrót do góry
alie

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odpowiedź. Wytrysku wcześniej nie miał, no chyba, że kilka godzin przed stosunkiem, ale nie wydaje mi się Smile
Powrót do góry
zrozpaczony

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję że macie rację , wiem że to nie możliwe tymbardziej że do stosunku doszło 2 dni po miesiączce więc chyba dni płodne , były 2 okresy , dziewczyna była chora prawie przez cały miesiąc z krótkimi przerwami więc może to dlatego te opóźnienia .

dzisiaj skarżyła się na bóle brzucha , jednak mówiła że są jakieś inne nie jak przed okresem (kłucia) a okresu nadal nie ma .
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o jej przestan juz panikowac.
nakrecacie sie nawzajem. TY ją a ona Ciebie.
tym samym opoznia sie @ bo stres wpływa negatywnie.

wszystko bedzie dobrze.
za pare dni dostanie @.
jak sie boisz to idz po test.

Powrót do góry
zrozpaczony

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 9:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tym że ona się nie stresuje właśnie , chyba że tak mówi tylko . co jak co ale jutro mija tydzień .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41