Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

litości....nie ma ciąży i koniec tematu.nie jest to nawet w minimalnym procencie możliwe. Opóźnienia są spowodowane różnymi czynnikami i wcale to nie jest to takie niezwykle.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zrozpaczony

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja kochana naczytała się w internecie że można mieć okres w ciąży ? :< że były takie przypadki , czy to prawda ? twierdzi że jej lekko urósł brzuch
ja już nie wiem co mam robić , przepraszam że was tak zamęczam
jest możliwość nie mieć np okresu w jednym cyklu a w kolejnym już mieć ?

-test odpada Sad na to co przeczytała w necie , popłakała się i strasznie się boi
Powrót do góry
sekutnica

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 1:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesteś jakimś trollem internetowym czy co? Sorry, ale mimo że takich pytań jest wiele to już nerwy puszczają.
Jak z tego może być ciąża? Chyba, że było coś jeszcze po tym, a o czym nie piszesz. W takim razie po cholerę taką sławą cieszą się prezerwatywy skoro i tak się zajdzie w każdy możliwy dzień?

Okres w ciąży? O ile wiem są to plamienia mylone z okresem. Przed okresem organizm może zatrzymywać wodę, kobieta może mieć, eh, wzdęcia, zaparcia itd. stąd "brzuch". A debilnych o2, kafeterii i pudelków niech nie czyta za dużo, bo tam to każda zaciążyła po zjedzeniu ciastka Razz.
Test wyjaśni sytuację w parę minut (licząc drogę z apteki do WC), a tak będziecie cudowali kolejne parę dni... Moim zdaniem "szkoda" tych 8-16zł w tej sytuacji Laughing. To jest okropne dla osób nie doświadczonych i nie chcących dziecka, czytać instrukcję i czekać na kreskę, no ale jakoś trzeba się przełamać i "zdobywać" doświadczenia. Bardzo dziękuję za taki stres, wolę już być pewna i ew. zmienić styl życia na zdrowszy Smile.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Czw Mar 21, 2013 11:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę o zakończenie tej śmiesznej rozmowy. Zrozpaczony czy ty w ogóle czytasz to co napisalysmy??bo nie wydaje mi się....

Powrót do góry
worasek888

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 2:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kobietki mam pytanko od 2 tygodni praktycznie codziennie współżyję z chłopakiem bez zapezpieczeń,miałam dostać okres wczoraj a tu nic,w sumie bolą mnie piersi jak przed miesiączką,ale do tego jestem jakas rozkojarzona mam wzmorzony apetyt i kują mnie po pare sekund jajniki. Niewiem w sumie kiedy mam dni plodne a kiedy nie więc jakie jest przwdopodobieństwo ciąży??? Serdecznie pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli termin miesiączki minął to zrób test.innego wyjścia nie ma.

Powrót do góry
mka

PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 10:24 am    Temat postu: ??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie miesiączkę miałam 17 lutego tego roku Mam nieregularne @ raz co 28 raz co 34 dni więc nie wiem kiedy były dni płodne. @ w tym miesiącu nie dostałam jednak wystąpił śluz z odrobinką krwi i raz upławy przybrudzone. Robiłam test w dniu obu spodziewanych miesiączek wyszedł negatywnie. wiem że muszę iść do gina jednak zastanawiam się czy jak nie miałam @ to mogą wystąpić dni płodne staramy się z mężem o bobaska i zaczynam sie martwić proszę was o pomoc
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy takich cyklach bardzo ciężko wyznaczyć dni plodne.niestety u ciebie pewnie znowu był cykl bezowulacyjny wiec zaczął się kolejny.duzo by tłumaczyć. Nie ustalisz dni płodnych.najlepiej ustabilizować cykl np.luteina aby miały stała długość.wowczas po kilku cyklach będzie ci łatwiej wcelowac w te właściwe dni.

Powrót do góry
mka

PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 2:25 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziś umówię się do ginekologa tylko najbardziej martwi mnie to że starania chyba trzeba będzie zawiesić
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj powinnam dostac okres nawet i wczoraj i nic nawet na to nie wygląda.Piersi pobolewają nie mocno,ale od czasu do czasu boli.Przed okresem jaki powinien byś śluz albo we wczesnej ciazy??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 15 z 41