Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 9:44 pm Temat postu: |
|
|
litości....nie ma ciąży i koniec tematu.nie jest to nawet w minimalnym procencie możliwe. Opóźnienia są spowodowane różnymi czynnikami i wcale to nie jest to takie niezwykle. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zrozpaczony
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 10:47 pm Temat postu: |
|
|
moja kochana naczytała się w internecie że można mieć okres w ciąży ? :< że były takie przypadki , czy to prawda ? twierdzi że jej lekko urósł brzuch
ja już nie wiem co mam robić , przepraszam że was tak zamęczam
jest możliwość nie mieć np okresu w jednym cyklu a w kolejnym już mieć ?
-test odpada na to co przeczytała w necie , popłakała się i strasznie się boi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sekutnica
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Mar 21, 2013 1:22 am Temat postu: |
|
|
Jesteś jakimś trollem internetowym czy co? Sorry, ale mimo że takich pytań jest wiele to już nerwy puszczają.
Jak z tego może być ciąża? Chyba, że było coś jeszcze po tym, a o czym nie piszesz. W takim razie po cholerę taką sławą cieszą się prezerwatywy skoro i tak się zajdzie w każdy możliwy dzień?
Okres w ciąży? O ile wiem są to plamienia mylone z okresem. Przed okresem organizm może zatrzymywać wodę, kobieta może mieć, eh, wzdęcia, zaparcia itd. stąd "brzuch". A debilnych o2, kafeterii i pudelków niech nie czyta za dużo, bo tam to każda zaciążyła po zjedzeniu ciastka .
Test wyjaśni sytuację w parę minut (licząc drogę z apteki do WC), a tak będziecie cudowali kolejne parę dni... Moim zdaniem "szkoda" tych 8-16zł w tej sytuacji . To jest okropne dla osób nie doświadczonych i nie chcących dziecka, czytać instrukcję i czekać na kreskę, no ale jakoś trzeba się przełamać i "zdobywać" doświadczenia. Bardzo dziękuję za taki stres, wolę już być pewna i ew. zmienić styl życia na zdrowszy . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 21, 2013 11:50 am Temat postu: |
|
|
Proszę o zakończenie tej śmiesznej rozmowy. Zrozpaczony czy ty w ogóle czytasz to co napisalysmy??bo nie wydaje mi się.... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
worasek888
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 2:27 am Temat postu: |
|
|
Kobietki mam pytanko od 2 tygodni praktycznie codziennie współżyję z chłopakiem bez zapezpieczeń,miałam dostać okres wczoraj a tu nic,w sumie bolą mnie piersi jak przed miesiączką,ale do tego jestem jakas rozkojarzona mam wzmorzony apetyt i kują mnie po pare sekund jajniki. Niewiem w sumie kiedy mam dni plodne a kiedy nie więc jakie jest przwdopodobieństwo ciąży??? Serdecznie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 9:42 am Temat postu: |
|
|
Jeśli termin miesiączki minął to zrób test.innego wyjścia nie ma. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 10:24 am Temat postu: ??? |
|
|
witajcie miesiączkę miałam 17 lutego tego roku Mam nieregularne @ raz co 28 raz co 34 dni więc nie wiem kiedy były dni płodne. @ w tym miesiącu nie dostałam jednak wystąpił śluz z odrobinką krwi i raz upławy przybrudzone. Robiłam test w dniu obu spodziewanych miesiączek wyszedł negatywnie. wiem że muszę iść do gina jednak zastanawiam się czy jak nie miałam @ to mogą wystąpić dni płodne staramy się z mężem o bobaska i zaczynam sie martwić proszę was o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 11:09 am Temat postu: |
|
|
Przy takich cyklach bardzo ciężko wyznaczyć dni plodne.niestety u ciebie pewnie znowu był cykl bezowulacyjny wiec zaczął się kolejny.duzo by tłumaczyć. Nie ustalisz dni płodnych.najlepiej ustabilizować cykl np.luteina aby miały stała długość.wowczas po kilku cyklach będzie ci łatwiej wcelowac w te właściwe dni. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 2:25 pm Temat postu: ... |
|
|
dziś umówię się do ginekologa tylko najbardziej martwi mnie to że starania chyba trzeba będzie zawiesić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
|
Wysłany: Sro Mar 27, 2013 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj powinnam dostac okres nawet i wczoraj i nic nawet na to nie wygląda.Piersi pobolewają nie mocno,ale od czasu do czasu boli.Przed okresem jaki powinien byś śluz albo we wczesnej ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|