Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
doti28

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 27, 2013 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a własnie byłam u ginka dostałam luteinę 50 dopochwowo na wywołanie okresu okresu niemam juz 73 dni zatrzymałam sobie go mega stresem na prawko Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mka

PostWysłany: Czw Mar 28, 2013 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też byłam dziś u doktora po usg wszystko jest ok ciąży nie ma (BUUU) i jeżeli nie dostane @ przez kilka dni mam iść na krew bo boją się ciąży pozamacicznej

Dodano po 14 godzinach 39 minutach:

czy ta luteina na uregulowanie tych dni jest na recepte i czy to antzkoncepcja

Dodano po 15 minutach:

i co porawia ilosc sluzu
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Mar 28, 2013 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doti...mega stresem albo zaburzeniami hormonalnymi. Lekarz wykluczył pco?

mka luteina jest na receptę. Reguluje cykl. To progesteron więc wziety odpowiedni pomaga uregulowac cykl a w razie niedomogi lutealnej poprawia ją i wydłuża. W konsekwencji mniejsze ryzyko związane z problemem zagnieżdżania . NIe jest to w żaden sposób antykoncepcja...wręcz odwrotnie
Ilosc sluzu nie jest ważna....ważna jest JAKOŚĆ śluzu. Siemie lniane, wiesiołek, olej lniany itd

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Nie Mar 31, 2013 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Smile wiem,że może temat nie bardzo tu.. ale prosiłabym o odpowiedź. Spuchła mi jedna warga sromowa, jest lekko czerwona.. pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Co do podrażnień.. nie wiem czy mogłoby tak być? seksu nie uprawiałam,jedynie raz seks analny, po którym zabaw nie było. Jeśli chodzi o pieszczoty oralne (zazwyczaj palce)to mój chłopak stara się być delikatny więc nie rozumiem.. może być to coś groźnego? czy może to byś spowodowane seksem analnym? i czy jest ryzyko ciąży? (dość głupie,ale wystraszyłam się)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 31, 2013 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinga ciaza i palec?? Rolling Eyes chyba zartujesz. niby jak?
moze wydaje Ci sie ze napuchła.
czasem tak jest ze jedna warga jest wieksza od drugiej . nie ma w tym nic złego i niepokojącego.

Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Pon Kwi 01, 2013 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem,że to niemożliwe.. dziękuję za odp. Dziś opuchlizna zeszła,więc myślę że może po prostu podrażniłam.
Powrót do góry
mka

PostWysłany: Wto Kwi 02, 2013 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie to znowu ja wyjaśnię wszystko po kolei i dokładnie i proszę napiszcie mi co Wy o tym myślicie. A więc ostatnią @ miałam 17 lutego cykle mam nieregularne raz 28 dni raz 34(jak pisłam wcześniej) jednak 34 dni nigdy nie przekroczyło. pierwsza data spodziewanej @ to16 marzec ta druga data to tak gdzieś 23 marzec. Od niedzieli 24 marca pojawiły mi się przejżyste upławy z niewielką ilością krwi test robiłam 25 i był negatywny w 27 byłam u gina ciązy nie było ale kazali mi zrobić po świętach test lu beta hcg jeszcze nie robiłam. Do dziś mam upławy raz brązowe jakby się @ kończyła (ale to tak raz na jakiś czas)Raz czerwone Jakby miała się zacząć a potem znowu przejrzyste i ciutkę krwi. brzuch mnie nie boli piersi bardzo mocno z kolei. Czy możliwe jest że usg wtedy nie wykryło ciąży (powiem że cały czas współżyję z mężem) a może któraś tak podobnie miała. Aktualnie chcę być w ciąży jednak sama wiem że to mało prawdopodobne ale poczytałam tu i tam i boję się że to może jakaś wczesna menopałza (ale taka sytuacja wystąpiła pierwszy raz w moim życiu) napiszcie proszę co myślicie
Powrót do góry
kinga123456

PostWysłany: Wto Kwi 02, 2013 6:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

seks analny nie niesie ryzyka ciąży? czy jeśli spłyneło by coś to mogłoby tak być?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Kwi 03, 2013 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinga .....poczytaj troszke. Jest cały dział o tym jak dochodzi do zapłodnienia. Zaraz pojawią sie pytania o zapłodnienie przez ubrania itd.
mka trzeba posłuchac gina.

Powrót do góry
mka

PostWysłany: Czw Kwi 04, 2013 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziś zrobiłam teścik są 2 kreski więc teraz wizyta u doktora i zobaczymy czy to normalna ciąża czy pozamaciczna choc chyba ta druga bo czy przez 7 dni mogło sie coś pokazać. Zobaczymy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 16 z 41