Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 29, 2013 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doti test zrob w dniu @ albo po nim.
kiedy powinnas dostac??
moze dzis masz skok a do okresu jeszcze troche brakuje???
jesli temp nie bedzie spadała to moze to ciaza???

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
doti28

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 30, 2013 8:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres powinnam dostać 28 maja dzisiaj tempka 37.03 ale jeszcze nadal wysoko jak jutro spadnie poza linię to bedzie okres jak się podniesie to jak do niedzieli będzie utrzymywac się zrobię test po raz drugi
Powrót do góry
doti28

PostWysłany: Pią Maj 31, 2013 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rano tempka 37.14 ale test negatywny wiec dupa! dostałam plamienia wiec bedzie @ raczej ale nie wiem co bedzie jak @ sie nierozkreci.... a tempka dalej wysoko bedzie ....
Powrót do góry
fuxik

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Cze 04, 2013 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie czy niebepieczna jest taka sytuacja: Wytrysk na piersi dziewczyny oraz troche na posciel, wytarcie spermy z ciala, poscieli i rak (bez umycia sie) a nastepnie spanie w tej poscieli oraz dotykanie suchymi lecz nie umytymi dlonmi tej poscieli w ktorej sie spi.Sperma z koldry byla starta lecz zostala taka plama. nie kałuża lecz dobrze widoczna plama. czy kontakt z nia i miejscami intymnymi kobiety moze byc niebezpieczny?
dłonie suche wytarte ze spermy lecz nie umyte woda dotykajac pochwy?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Cze 05, 2013 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doti nie pisz posta pod postem . Tempka czasami spada dopiero w czasie okresu.

fuxik nie dramatyzuj Wink Nie ma obawy .

Powrót do góry
doti28

PostWysłany: Sro Cze 05, 2013 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dostałam okres zaraz po tescie heh wszystko oki Wink choc szkoda bo liczyłam na ciążę
Powrót do góry
fortminorx

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Cze 21, 2013 1:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam !

Kochałem się z dziewczyną w 1 dniu miesiączki, oraz 3krotnie w ostatni poniedziałek i wtorek (okolice jej owulacji - cykl średnio 23 dni). Dzisiaj, a właściwie wczoraj (14 dzień cyklu) zauważyła u siebie podczas kąpieli niewielkie krwawienie, które pobrudziło jej rękę (nie przypominało typowego okresowego, ale nie było też plamieniem). Czy powinniśmy się niepokoić, że owe może być spowodowane implantacją? A może z krawieniem owulacyjnym lub podrażnieniem ścianek po intensywnym współżyciu? Po przeczytaniu kilkunastu stron na temat plamień, osobiście nie jestem przekonany, że istnieje jakakolwiek szansa na ciążę w naszym przypadku, ale kiedy mam wątpliwości to lubię się tutaj skonsultować. Dodam, że do tej pory podobne krwawienie nigdy nie występowało, a stosunek w 1 dzien okresu był bez zabezpieczenia, ale nie zakończył się w środku, zaś ostatnie trzy odbyły się w prezerwatywie, szczelnej, z zakończeniem również na zewnątrz partnerki.

Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedzi Smile
M.
Powrót do góry
doti28

PostWysłany: Pią Cze 21, 2013 7:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

twoja dziewczyna na pewno w ciąży nie jest bo zrobiliscie to z zabezpieczeniem a co do plamienia to albo uszkodzenie mechaniczne albo plamienie okoloowulacyjne lub srudcykliczne
Powrót do góry
lunaaa

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Lip 13, 2013 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Ostatnio (ok 2 dni temu) odbylam stosunek bez zabezpieczenia. Byl on krotki (cos ok 10-20 sekund) a po nim (tuz przed samym wytryskiem-ok 4-3 sekundy) zostal wyciagniety z pochwy i wytrysk nastapil na zewnatrz. Czy istnieje ryzyko zajscia w ciaze w takim wypadku? Jesli tak to jak wysokie? Prosze bez zgryźliwych odpowiedzi, pozdrawiam. Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 14, 2013 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a miałas wtedy dni płodne? owulacje?
jesli zdazyl wysjc na czas i nic nie zostalo w srodku to nie ma szans na ciaze. gorzej gdy mialas owulacje a on nie zdazył wyjsc.
wtedy ryzko jest i to duze.
radze w dniu @ zrobic test, dowiesz sie czy to ciaza czy nie.
nast razme myslcie o zabezpieczeniu.
chyba jest tansze niz wychowanie dziecka?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 26 z 41