Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fortminorx

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 07, 2013 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj zdenerwowani to już jesteśmy od początku sierpnia, a jeszcze jak na złość objawów pełno, a krwawienia brak, jedynie jakieś plamienia. Śmiejemy się, że to niewidzialny okres. No nic, ja się już uspokajam, liczę na to że dziewczyna również się wyluzuje i że coś ciekawego niebawem będę znów mógł przekazać. W każdym razie dziękuję już teraz za wszystko, gdyby nie Twoja pomoc to pewnie byłbym już w jakiejś depresji. Liczę na dalsze wskazówki i ten wykresik na pw Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paulka18

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 29, 2013 6:57 pm    Temat postu: Paranoja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, chciałabym się was poradzić bo tylko to forum uważam za najbardziej zaufane i rzetelne, a więc jestem straszna panikarą co raz bardziej zastanawiam się czy to nie jakas fobia przed nie chciana ciążą.... Tak więc nigdy nie współżyłam z chłopakiem i obecnie nie zamierzam póki nie dorosne do tego, ale i tam mam obawy, stąd moje pytanie czy plemniki no po masturbacji pozostawione gdzies np na klamce, drzwiach, reczniku itp są zdolne do zapłodnienia? Sytuacja wygląda tak, ze pare dni temu czysty i suchy( tak przynajmniej mi sie wydaje bo nie czułam, żadnej wilgoci) palec włożyłam do przedsionka pochwy na krótką chwile i boje się, że dotykajac np klamki gdzie mogły (choć tego nie wiem) znajdować sie plemniki to czy nie doszło do zapłodnienia... spóźnia mi sie okres ale to pewnie przez stres, dodam, ze w sierpniu brałąm 2 antybiotyki co pewnie tez mogło sie do tego przyczynic.... przepraszam za głupie pytanie i prosze o odpowiedz w miare możliwości...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Sie 29, 2013 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plemniki nie są w stanie przeżyć poza pochwa. Gdyby była możliwość zajścia w ciążę w taki sposób o którym piszesz byłoby nas zdecydowanie B.b.b.b.b duzo:D

Powrót do góry
Paulka18

PostWysłany: Czw Sie 29, 2013 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jej, dziękuje Ci uspokoiłaś mnie i to bardzo Smile Zdawałam sobie z tego sprawe ale ludzka wyobraźnia nie zna granic, a moja to już w szcególności. Czyli mogę spokojnie spać tak ? Smile
Powrót do góry
fortminorx

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 29, 2013 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o moje 3 grosze, to również uważam to za nieprawdopodobne Smile i zachęcam do uspokojenia się Smile
Powrót do góry
Paulka18

PostWysłany: Czw Sie 29, 2013 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje na prawdęSmile Myślę, że stres zdecydowanie się zmniejszy i w końcu przestane tak panikować Smile Zawsze starałam się o tym nie myśleć i wydawało mi się to tak samo nieprawdopodobne jak mówisz, ale zawsze była myśl" co jeśli mam pecha i akurat tak się stało" głupia myśl, ale myślę, że już nie będzie dreczyć. Jeszcze raz wam dziękuje Smile
Powrót do góry
kowalski123456

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Wrz 19, 2013 6:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, ocierałem się z dziewczyną swoimi narządami, trwało to może 10 sekund. Stwierdziliśmy, że nie warto ryzykować i przestaliśmy. Po chwili zobaczyłem, że na moim penisie jest śluz. Czy jest opcja aby dziewczyna mogła zajść w ciążę. Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ bardzo się denerwuję. Pozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Wrz 20, 2013 1:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma opcji Smile Ale pamiętaj o zabezpieczeniu na przyszlosc Wink
zaniepokojona18

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Wrz 25, 2013 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam takie pytanie do was a mianowicie 27 sierpnia uprawiałam seks z chłopakiem lecz najpierw założył prezerwatywe na drugą stronę znajdowało sie troche prejakulatu chyba na prezerwatywie niby chlopak wytarl ale no nigdy nie wiadomo a potem doszło do stosunku normalnego lecz nie doszedł we mnie a miesiączke dostałam 1 września była normalna i trwała do 6 wrzesnia. I teraz jeszcze jedno pytanie 9 września uprawiałam znowu seks również w zabezpieczeniu ( nie doszedł we mnie). gdzieś 17 wrzesnia czyli tydzien po 2 stosunku zaczął mnei bolec brzuch oraz podbrzusze, niedawno zaczeło mi sie odbijac w ciagu dnia i bolą mnie czasme piersi jak przed okresem. wykonałam 2 testy jeden 20 wrzesnia czyli 11 dni po stosunku i kolejny dzisiaj tj. 25 wrzesnia. bardzo sie stresuje. dodam ze cykle ostatnie 6 miesiecy mialam regularne 30 dniowe czy ejst możliwość że jestem w ciazy po którymkolwiek stosunku? dodam ze były to 2 moje pierwsze współżycia. czekam na odpowiedz i pozdrawiam

Dodano po 3 minutach:

dodam ze testy wyszly negatywnie zapomnialam napisac.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Wrz 26, 2013 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma możliwości abyś była w ciąży.

Dolegliwości które opisujesz moga byc wynikiem stresu związanego ze stosunkami / ewentualną ciążą, lub po prostu cos zjadłaś.

Mimo wszystko zachecam do kontrolnej wizyty u ginekologa, aby wykonał cytologię i rozwiał wszystkie Twoje wątpliwosci.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 30 z 41