Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
izaS

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 26, 2013 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Mam takie pytanie.Zawsze mam miesiączkę 7 dni,tym razem trwała 3 dni.Czy jest możliwe że jestem w ciąży?Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Wrz 27, 2013 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A miała miejsce jakaś ryzykowna sytuacja?W ktorym dniu cyklu ( cykl liczymy od pierwszego dnia miesiaczki, do dnia poprzedzajacego pierwszy dzien nastepnej). Czy miesiaczka poza skroceniem byla mniej obfita?
izaS

PostWysłany: Pią Wrz 27, 2013 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Tak ta miesiączka była dużo mniej obfita i taka bardziej rozwodniona.Do tego jestem rozdrażniona .Pozdrawiam
Powrót do góry
madźka23

PostWysłany: Czw Paź 17, 2013 8:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej hej, piszę do Was abyście realnie ocenili moją sytuacjęSmile Moje cykle są różne, tzn cykle różnej długości... od stycznia patrząc wygląda to tak 28, 29, 35, 28, 28, 35, 28, 35, 25, a teraz jest 15dc.... w 9dc doszło do ryzykownej sytuacji. Czy widzicie tutaj szanse na ciążę?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 18, 2013 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ost cykl ile trwał ?
25dni?

Powrót do góry
madźka23

PostWysłany: Pon Paź 21, 2013 4:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie, 25 dni..
Powrót do góry
AlkaJ

PostWysłany: Sro Paź 23, 2013 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ponad miesiąc temu uprawiałam petting z moim chłopakiem. Bałam się, że mógł przenieść nasienie na palcach do mojej pochwy. było to na 8 dni przed spodziewanym okresem. Okres dostałam w terminie, zaczął się od zabarwionego śluzu, potem krwawienie ale trochę słabsze niż zazwyczaj przez około 5 dni potem znowu śluz zabarwiony resztkami krwi. Razem około 8 dni.

Czy mogło to być plamienie, czy to raczej był okres. Dodam, że od zakończenia zrobiłam dwa testy. Drugi wczoraj rano. Oba negatywne. Czy są wiarygodne?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 24, 2013 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alkaj tak sa wiarygodne.
nie jestes w ciazy.

madźka23 przy 25dniowym cyklu stosunek w 9dc jest jakas szansa na ciaze ale niekoniecznie.
tylko jedno zblizenie mialo miejsce czy pozniej tez?

Powrót do góry
madźka23

PostWysłany: Pią Paź 25, 2013 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope, właśnie nie było. fakt jest taki, że nie wiem, być może mam urojenia. ale np jakoś tak w terminie owulacji miałam na papierze czerwone plamki, teraz od momentu owulacji mam powiększone piersi, lekko mnie pobolewają, jajniki momentami też... powiem szczerze, że nigdy nie miałam takich objawów w trakcie owu, czy nawet przed-po...
Powrót do góry
AlkaJ

PostWysłany: Pią Paź 25, 2013 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam jeszcze mimo wszystko test hcg z krwi. Wynik 0,10

Czytałam, że jest w 100% wiarygodny. Prawda?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41