Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gt v6

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 28, 2013 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie ..
czy mogło dojśc co zapłodnienia gdy moją partnerka miała okres 12 paż a 25 sie do siebie zbliżyliśmy nie chodzi mi o sex bo nie wsadzałem jej członka do pochwy miałem gumkę i smyrałem ją po pochwie ale wchodziłem a potem troche mocnej na dupcie nacierałem i gumka pękła .. na członku mógł pojawić ci płyn ale nie sperma .. i potem nie wiem czy nie dotknołem jej po pochwie ale nie wsadziłem jej członka do pochwy i czy mógł sie ten płyn przenieś do pochwy i dość do zapłodnienia ? bardzo proszę o szczera odp .. potem sie podtarła i oddała mocz .. po tym .. z góry dzięki za odp ;/

prawdopodobnie miała dni płodne .. a do tego (gdy zobaczyłem jak pękła prezerwatywa to członek był ''otwarty'' dopiero jak go zamykałem to z cewki wypłyneło cos przeżezroczystego .. ) więc nie jestem pewny czy jak sie przebiła gumka to juz był ten płyn .. z góry jeszcze raz dzięki za odp Smile

I czy żeby było zapłodnienie to np penis musi być cały w środku i wtedy ewentualnie puścić spreme czy ten płyn ? bo jak jest np na wargach sromowcyh to raczej nie powinny sie dostać substancje dalej do pochwy .. mimo że wydziliła sluz partnerka ..
przepraszam za błędy Sad pisze z tela i sie cos mi kalw. psuje :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Paź 28, 2013 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gt v6 skoro nie doszło do wytrysku ani wewnątrz partnerki ani na jej narządy płciowe to jak ma niby być w ciąży ? płyn, który opisujesz to preejakulat, który wydziela mężczyzna przy podnieceniu, jedni produkują go mało inni więcej..plemniki w tym płynie nie są zdolne do zapłodnienia, zdolne są wtedy, gdy facet ma do wytrysku kilka sekund dosłownie, czyli, gdy wychodzi się z partnerki na tak zwany "styk" to ciąża jest prawdopodobna wtedy, bo istnieje ryzyko, że coś poleciało..na temat preejakulatu są napradę duże dyskusje i spekulacje.

wracając do Twojego przypadku: jeśli wytrysku nie było - ciąży nie ma..przez samo pocieranie narządów i to w gumce w ciąże się nie zachodzi, gdyby tak było to co druga by z brzuchem chodziła..co innego jakby wytrysk odbył się na wargi sromowe dziewczyny w czasie owulki, mogłoby coś się ewentualnie dostać, ale z tego co piszesz takiej sytuacji nie było, więc moim zdaniem ciąży nie ma.
gt v6

PostWysłany: Wto Paź 29, 2013 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki czyli jak mówisz że nie było wytrysku w środku pochwy to nie ma szans na ciąże ? mogłem ją "smyrnąc " członkiem w wargę sromową ale nie jestem pewny (gdy miałem ten płyn preejakulat .. ) ale w pochwie nie byłem napewno i miała dni płodne .. bo 26 chyba owolacja była ..

Dodano po 12 godzinach 30 minutach:

bo moglem dotknac jej wargi sromowej bez gumki jak sie przebila i moglem miec plyn ale nie wytrysk to szansa jest jakas ? potem sie podtarla i oddala ona mocz ..
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Paź 29, 2013 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gt v6 nie ma szans na ciążę, skoro tak strasznie się stresujesz takimi rzeczami skoro nawet wytrysku nie było ani pełnego stosunku to może zapoprzestańcie takich rzeczy, bo ześwirujecie Wink
madźka23

PostWysłany: Pią Lis 01, 2013 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie niestety ciąży z tego nie będzie:((
Powrót do góry
gt v6

PostWysłany: Pią Lis 01, 2013 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o co chodzi ? nie chce żeby teraz ciąża była .. tylko za jakiś czas Razz chce mieć dzieci za 4 lata Smile
Powrót do góry
gt v6

PostWysłany: Wto Lis 12, 2013 9:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam .. no i okresu nie widac Sad boli ja brzuszek raz za czas i piersi .. bol brzucha polega na kilku sekundowym bolem . nie wiem co dokladnie z okresem jak poczatem miala 12 paz a koniec 19 , 25 ja smyralem wiec teoretycznie okres powinna miec 8 list ale nie ma Sad chodzi podenerwowana . moze ktos wyliczyc z tego kiedy powinien byc okres i czy moze sie tyle spoznic ? :/
Powrót do góry
madźka23

PostWysłany: Wto Lis 12, 2013 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim uspokójcie się! takie spóźnienie to nie spóźnienie:) ja miałam większe ryzyko ciąży i co? nie stresowałam się, a okres przyszedł nawet wcześniej:) potrafiły mi się spóźniać okresy po 10-12 dni właśnie przez stres, także wyluzujcie.
Powrót do góry
gt v6

PostWysłany: Wto Lis 12, 2013 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale wiesz martwimy sie :/ mam nadzieje że przyjdzie Smile ale o czekanie to masakra :/ a mogła sie np owulka przesunąć z 25około na 30 paż? jest taka mozliwośc ? bo wczęsniej dwie miesiączki miała mniej więcej regularne ..
Powrót do góry
madźka23

PostWysłany: Wto Lis 12, 2013 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to tylko organizm, tu się mogą dziać różne rzeczy. Nie ma czym się martwić bo to tylko pogarsza sprawę.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41