Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gt v6
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 28, 2013 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie ..
czy mogło dojśc co zapłodnienia gdy moją partnerka miała okres 12 paż a 25 sie do siebie zbliżyliśmy nie chodzi mi o sex bo nie wsadzałem jej członka do pochwy miałem gumkę i smyrałem ją po pochwie ale wchodziłem a potem troche mocnej na dupcie nacierałem i gumka pękła .. na członku mógł pojawić ci płyn ale nie sperma .. i potem nie wiem czy nie dotknołem jej po pochwie ale nie wsadziłem jej członka do pochwy i czy mógł sie ten płyn przenieś do pochwy i dość do zapłodnienia ? bardzo proszę o szczera odp .. potem sie podtarła i oddała mocz .. po tym .. z góry dzięki za odp ;/
prawdopodobnie miała dni płodne .. a do tego (gdy zobaczyłem jak pękła prezerwatywa to członek był ''otwarty'' dopiero jak go zamykałem to z cewki wypłyneło cos przeżezroczystego .. ) więc nie jestem pewny czy jak sie przebiła gumka to juz był ten płyn .. z góry jeszcze raz dzięki za odp Smile
I czy żeby było zapłodnienie to np penis musi być cały w środku i wtedy ewentualnie puścić spreme czy ten płyn ? bo jak jest np na wargach sromowcyh to raczej nie powinny sie dostać substancje dalej do pochwy .. mimo że wydziliła sluz partnerka ..
przepraszam za błędy Sad pisze z tela i sie cos mi kalw. psuje :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Paź 28, 2013 10:36 pm Temat postu: |
|
|
gt v6 skoro nie doszło do wytrysku ani wewnątrz partnerki ani na jej narządy płciowe to jak ma niby być w ciąży ? płyn, który opisujesz to preejakulat, który wydziela mężczyzna przy podnieceniu, jedni produkują go mało inni więcej..plemniki w tym płynie nie są zdolne do zapłodnienia, zdolne są wtedy, gdy facet ma do wytrysku kilka sekund dosłownie, czyli, gdy wychodzi się z partnerki na tak zwany "styk" to ciąża jest prawdopodobna wtedy, bo istnieje ryzyko, że coś poleciało..na temat preejakulatu są napradę duże dyskusje i spekulacje.
wracając do Twojego przypadku: jeśli wytrysku nie było - ciąży nie ma..przez samo pocieranie narządów i to w gumce w ciąże się nie zachodzi, gdyby tak było to co druga by z brzuchem chodziła..co innego jakby wytrysk odbył się na wargi sromowe dziewczyny w czasie owulki, mogłoby coś się ewentualnie dostać, ale z tego co piszesz takiej sytuacji nie było, więc moim zdaniem ciąży nie ma. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gt v6
|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 11:25 am Temat postu: |
|
|
oki czyli jak mówisz że nie było wytrysku w środku pochwy to nie ma szans na ciąże ? mogłem ją "smyrnąc " członkiem w wargę sromową ale nie jestem pewny (gdy miałem ten płyn preejakulat .. ) ale w pochwie nie byłem napewno i miała dni płodne .. bo 26 chyba owolacja była ..
Dodano po 12 godzinach 30 minutach:
bo moglem dotknac jej wargi sromowej bez gumki jak sie przebila i moglem miec plyn ale nie wytrysk to szansa jest jakas ? potem sie podtarla i oddala ona mocz .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 8:32 pm Temat postu: |
|
|
gt v6 nie ma szans na ciążę, skoro tak strasznie się stresujesz takimi rzeczami skoro nawet wytrysku nie było ani pełnego stosunku to może zapoprzestańcie takich rzeczy, bo ześwirujecie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madźka23
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 10:16 am Temat postu: |
|
|
u mnie niestety ciąży z tego nie będzie:(( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gt v6
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 11:51 am Temat postu: |
|
|
o co chodzi ? nie chce żeby teraz ciąża była .. tylko za jakiś czas chce mieć dzieci za 4 lata |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gt v6
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 9:05 am Temat postu: |
|
|
witam .. no i okresu nie widac boli ja brzuszek raz za czas i piersi .. bol brzucha polega na kilku sekundowym bolem . nie wiem co dokladnie z okresem jak poczatem miala 12 paz a koniec 19 , 25 ja smyralem wiec teoretycznie okres powinna miec 8 list ale nie ma chodzi podenerwowana . moze ktos wyliczyc z tego kiedy powinien byc okres i czy moze sie tyle spoznic ? :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madźka23
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 11:36 am Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim uspokójcie się! takie spóźnienie to nie spóźnienie:) ja miałam większe ryzyko ciąży i co? nie stresowałam się, a okres przyszedł nawet wcześniej:) potrafiły mi się spóźniać okresy po 10-12 dni właśnie przez stres, także wyluzujcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gt v6
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 12:07 pm Temat postu: |
|
|
no ale wiesz martwimy sie :/ mam nadzieje że przyjdzie ale o czekanie to masakra :/ a mogła sie np owulka przesunąć z 25około na 30 paż? jest taka mozliwośc ? bo wczęsniej dwie miesiączki miała mniej więcej regularne .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madźka23
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 2:20 pm Temat postu: |
|
|
to tylko organizm, tu się mogą dziać różne rzeczy. Nie ma czym się martwić bo to tylko pogarsza sprawę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|