Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciaży cz.31

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stokrotka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 27, 2013 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ponownie:)mam takie pytanko czy to mozliwe abym byla juz w ciazy?od wczoraj mam straszna zgage,i nie bardzo mam apetyt.moze to byc objaw ciazy?mam takie bole jajnikow i boli mnie podbrzusze pozdrawiam i prosze o odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Lut 03, 2013 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stokrotka to mogą być objawy ciąży, albo zbliżającej się miesiączki.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 03, 2013 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie lepiej zrobic test??

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lut 04, 2013 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najpierw test później pytania;).objawy jak objawy o ciąży świadczyć nie muszą

Powrót do góry
kate.5

PostWysłany: Wto Lut 05, 2013 1:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Smile

Mój chłopak po ściągnięciu prezerwatywy (w której doszedł), dotykał swojego członka palcem, którego 3-5 minut później włożył mi raz do środka (3-4 cm, niecały).
Zanim jednak to zrobił, dotykał moich ud i łóżka (a więc mógł się nieco wytrzeć, tak myślę).
Był to dzień owulacji lub dzień po, na pewno dzień płodny.

Pamiętam, że jego penis nie był ze spermy (nie łudzę się, że nic nie zostało, ale musiałoby być tego b. mało), wydawał się jedynie 'oleisty' -przed założeniem prezerwatywy, stosuje nieco żelu intymnego...

On sam twierdzi, że jest to niemożliwe, lub cholernie mało prawdopodobne 'w praktyce' Very Happy
W teorii wiem, że wszystko jest możliwe, więc choć nie panikuję - wolałabym się dowiedzieć czy to prawdopodobieństwo rzeczywiście jest tak małe Embarassed
Powrót do góry
Żanetka18

PostWysłany: Wto Lut 05, 2013 1:20 pm    Temat postu: czy to jest ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Robilam test bhcg 6 dni po zaplodnieniu i wynik wyszedl mi 1,600 dodatkowo robilam testy z moczu jeden wyszedl pozytywny. nie wiem co mam myslec bo to by byla moja pierwsza ciaza mam dopiero 18 lat ale bardzo bym chciala dzidziusia. a tak przy okazji bola mnie piersi, podbrzusze, @ sie spoznia jestem bardzo senna i mam zawroty glowy i nudnosci.... bardzo prosze o szybko odpowiedz bo nie chce sie niepotrzebnie nastawiac . z gory dziekuje Smile
---pisz w odpowiednich tematach. Regulamin... - - - tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 05, 2013 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli był wytrysk a później członek nie został umyty oraz ręce to niestety ryzyko istnieje. Małe bo małe ale zawsze jakieś. Mógł oczywiście przenieść plemniki do pochwy ponieważ było to tuż po wytrysku.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lut 05, 2013 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a skad wiesz kiedy było zaplodnienie?
tego nikt nie wie. mozesz sie domyslac a i tak na 100% nie wiesz.
test robisz w dniu okresu i nigdy wczesniej bo moze dojsc do ciazy pozamacicznej.

@ ile sie spoznia? ja bym powtorzyła test, jesli wyjdzie pozytywnie to do lekarza na wizyte.

Powrót do góry
zrozpaczony

PostWysłany: Wto Lut 12, 2013 8:59 pm    Temat postu: Problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich . Prosze was o porady , jednak błagam was o to żebyście nie robili sobie żartów bo jest to dla mnie bardzo ważne.

Przeżyłem swój pierwszy raz z dziewczyną 21 grudnia 2012 roku zabezpieczyliśmy się prezerwatywami i wyszedłem z niej przed wytryskiem , 13 stycznia dostała okresu , wcześniej nie było żadnych plamień ani nic z tych rzeczy ona jest pewna że okres był normalny taki jak zawsze , trwał 7 dni . na początku lutego zaczęła ją boleć głowa , miała także katar i była przeziębiona lecz oprócz tego przez 2 dni rano chciało się jej wymiotować i bolał ją brzuch . Okres ma nieregularny i nie wiem kiedy powinien być ale jutro mija miesiąc od ostatniego . Czy może być w ciąży ? czy gdyby była to miałaby już jakieś objawy ?
proszę o pomoc

dodam że stosunek odbył się dzień po okresie , prezerwatywa durex extra safe , po stosunku sprawdziłem czy jest szczelna nic nie wypływało
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 12, 2013 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans na ciążę.... Nawet minimalnych

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41