Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
polly113

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 4:41 pm    Temat postu: Pytanie o mozliwosc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie.. czy jesli dziewczyna ktora jeszcze nigdy nie uprawiala seksu moze zajsc w ciaze, gdy chlopak wlozyl palce do spodni dziewczyny a pozniej do pochwy???<chlopak mogl miec jaies nasienie na palach jednak z dosc duzym odstepem czasowym.. > jakie jest ryzyko zajscia w ciaze?

---- edit by Paweł:
Przeniesienie do właściwego działu postu oraz zmiana tematu, prosze nadawać bardziej sensowne tematy niżeli "ciąża", w innym wypadku posty będą blokowane.

Ostatnio zmieniony przez polly113 dnia Pon Paź 02, 2006 5:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bez przedady Wink
Powrót do góry
cimonika
Gość

PostWysłany: Pon Paź 02, 2006 6:01 pm    Temat postu: ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochanienie ma takiej opcji abyś mogła w ten sposób zajść w ciąże. więc wyluzuj pozdrawiam
Powrót do góry
pollu113
Gość

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale jesli uzywalam tampny to mogla zostac przebita blona dziewicza, prawda? i wtedy latwiej dostac sie plemnikom:./
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy masz błonę dziewiczą czy nie, plemniki i tak się mogą dostać bez problemu. Błona przed niczym takim Cię nie chroni...

Błona przez tampon mogła być przebita.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie z factem miesiac temu, po 3-ech tyg dostalam okres, zrobilam test i wynik wyszedl negatywny ale tez mam obawy.poza tym jakos dziwnie sie czuje.czasami robi mi sie nie dobrze ale nie wiem czy sobie nie wmawiam i nie wariuje bo duzo sie tutaj naczytalam.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Testy rzadko się mylą Smile Więc uważam, że nie jesteś w ciaży. Lecz dla pewności możesz test powtórzyć, jeżeli źle się czujesz.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz wydaje mi sie ze sobie wmawiam i tyl bo ja jestem chiolerna panikara i zawsze mam takie jazdy Laughing
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sadze ze to tylko psychika - jesli przestaniesz obsesyjnie myśleć o ciąży to dolegliwości miną Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

postaram sie wyluzowac co bedzie trudne bo jestem strasznie nerwowa i impulsywna
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 54, 55, 56  Następny
Strona 2 z 56