Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"czy jestem w ciąży part.22"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
behemott

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli nie będzie dziecka to nauczy, jeżeli będzie to już nie będzie kogo uczyć... ale teoretycznie nawet w dni płodne oraz z umieszczeniem penisa w pochwie można nie zajść w ciążę, tak? W końcu niektórzy ludzie miesiącami starają się o dziecko... Te czekanie jest najgorsze...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teoretycznie tak ale jak to mowia "to jest dla tych ktorzy nie chca"... zwykle osoby ktore staraja sie o dziecko tak bardoz chca ze sie "blokuja".... i tyle...

Zrobcie test 14 dni od stosunku najlepiej z krwi.

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję wam za odpowiedzi. Chyba jedyne forum gdzie mnie nie wyśmiano i nie zbluzgano, chociaż mimo próśb nie obyło się bez pouczeń Smile. Może na razie nie zamykajcie tematu. Jak już będzie wiadomo co i jak to przyjdę was ucałować albo się pożegnać : Wink
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zagnego zegnania nie bedzie, taka opcja odpada!!

Nawet jesli sie okaze ze dziewczyna jest w ciazy to dacie sobie jakos rade, napewno rodzice wam pomoga i bedzie ok. Zagne zegnanie sie nie wchodzi w gre,

Zreszta musielibyscie miec mega pecha... naprawde... niech dziewczyna nie panikuje bo od tego tez sie jej okres mzoe spoznic. Czekajcie cierpliwie. A temat zapewne przez moderatora zostanie przylaczony w odpowiednie miejsce... ale to jakos sobie znajdziesz swoje tameaty z poziomu profilu.

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przeczytałem cały ten temat. Ktos23 uprawiała seks w dni płodne bez zabezpieczeń i mimo to nie zaszła w ciąże? Czy coś źle zrozumiałem o,o
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak sie zdarza. Nie każdy stosunek w dni płodne kończy się ciążą.To nie jest takie proste.Nie byłoby wtedy takich problemów z płodnością itd.

Powrót do góry
behemott

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli z drugiej strony w ciążę nie jest zajść tak łatwo. Boże, oby mnie to szczęście spotkało...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tej kwesti nigdy nic nei wiadomo, nie mozna powiedziec ze dziewczyna jesli miala dni plodne to bedzie 100% w ciazy ale tez nie mozna powiedziec ze 100% nie bedzie, zawsze ryzyko istnieje.
Skoro dziewczyna nie chce isc po tabletke po zostaje czekac... i zrobic test 14 dni po stosunku. Nie ma co juz walkowac tematu. Zostaje trzymac kciuki zebyście nie zostali rodzicami w wieku 16 lat...
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PS. i albo pomyślcie na przyszłość o zabezpieczeniu, albo wstrzymajcie się z alkoholem. zamiast niego pijcie szklankę zimnej wody na ostudzenie Wink
powodzenia. Smile
Powrót do góry
Thor

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co za durna BABA. Biegnijcie po tabletke PO, nie chce zapobiec ciazy, tylko dlatego ze mama bylaby zla?? A co, jak bedzie dziecko to bedzie mniej zla?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 54, 55, 56  Następny
Strona 55 z 56