Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
behemott
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 6:31 pm Temat postu: |
|
|
jezeli nie będzie dziecka to nauczy, jeżeli będzie to już nie będzie kogo uczyć... ale teoretycznie nawet w dni płodne oraz z umieszczeniem penisa w pochwie można nie zajść w ciążę, tak? W końcu niektórzy ludzie miesiącami starają się o dziecko... Te czekanie jest najgorsze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 6:50 pm Temat postu: |
|
|
Teoretycznie tak ale jak to mowia "to jest dla tych ktorzy nie chca"... zwykle osoby ktore staraja sie o dziecko tak bardoz chca ze sie "blokuja".... i tyle...
Zrobcie test 14 dni od stosunku najlepiej z krwi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemott
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 7:17 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję wam za odpowiedzi. Chyba jedyne forum gdzie mnie nie wyśmiano i nie zbluzgano, chociaż mimo próśb nie obyło się bez pouczeń . Może na razie nie zamykajcie tematu. Jak już będzie wiadomo co i jak to przyjdę was ucałować albo się pożegnać : |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Zagnego zegnania nie bedzie, taka opcja odpada!!
Nawet jesli sie okaze ze dziewczyna jest w ciazy to dacie sobie jakos rade, napewno rodzice wam pomoga i bedzie ok. Zagne zegnanie sie nie wchodzi w gre,
Zreszta musielibyscie miec mega pecha... naprawde... niech dziewczyna nie panikuje bo od tego tez sie jej okres mzoe spoznic. Czekajcie cierpliwie. A temat zapewne przez moderatora zostanie przylaczony w odpowiednie miejsce... ale to jakos sobie znajdziesz swoje tameaty z poziomu profilu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemott
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytałem cały ten temat. Ktos23 uprawiała seks w dni płodne bez zabezpieczeń i mimo to nie zaszła w ciąże? Czy coś źle zrozumiałem o,o |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Tak sie zdarza. Nie każdy stosunek w dni płodne kończy się ciążą.To nie jest takie proste.Nie byłoby wtedy takich problemów z płodnością itd. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemott
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 9:05 pm Temat postu: |
|
|
Czyli z drugiej strony w ciążę nie jest zajść tak łatwo. Boże, oby mnie to szczęście spotkało... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 9:24 pm Temat postu: |
|
|
W tej kwesti nigdy nic nei wiadomo, nie mozna powiedziec ze dziewczyna jesli miala dni plodne to bedzie 100% w ciazy ale tez nie mozna powiedziec ze 100% nie bedzie, zawsze ryzyko istnieje.
Skoro dziewczyna nie chce isc po tabletke po zostaje czekac... i zrobic test 14 dni po stosunku. Nie ma co juz walkowac tematu. Zostaje trzymac kciuki zebyście nie zostali rodzicami w wieku 16 lat... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 10:30 pm Temat postu: |
|
|
PS. i albo pomyślcie na przyszłość o zabezpieczeniu, albo wstrzymajcie się z alkoholem. zamiast niego pijcie szklankę zimnej wody na ostudzenie
powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Co za durna BABA. Biegnijcie po tabletke PO, nie chce zapobiec ciazy, tylko dlatego ze mama bylaby zla?? A co, jak bedzie dziecko to bedzie mniej zla? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|