Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 3:31 pm Temat postu: |
|
|
behemott to, że dziewczyna jest dziewicą nie jest żadnym zabezpieczeniem.
i skoro nie liczy długości cyklów to skąd możecie wiedzieć kiedy są jej dni płodne i niepłodne?
takie mówienie, że za tydzień ma mieć okres więc twierdzenie, że prawdopodobnie ma dni niepłodne jest po prostu głupotą.
na dniach płodnych i niepłodnych można polegać jedynie wówczas kiedy cykle są regularne, poza tym dochodzi jeszcze do tego obserwacja ciała, śluzu, temperatury w pochwie itd.
jeśli sperma w jakiś sposób dostała się do pochwy i dziewczyna miała dni płodne to szanse na ciążę są.
a poza tym- skoro wiesz jakie artykuły w KK mówią o ochronie danych osobowych i informacji nt leczenia przed rodzicami to czemu nie masz na tyle rozsądku żeby się zabezpieczyć?
możesz iść do ginekologa, ale on Ci nic nie pomoże.
wszelkie tabletki przepisywane są konkretnej osobie. więc Ty, jako facet, automatycznie odpadasz jako "odbiorca" tabletki po.
dziewczyny do niczego nie zmusisz.
teraz pozostaje wam czekać i zrobić test (apteczny lub z krwi) po około 16 dniach od tego "stosunku". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maniutka2010
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Hej pisze bo mam problem juz nie raz zagladalam tu na forum i bardzo duzo mi to pomoglo pomoli mu ludzi ktorzy zostawiaja tu swoje posty wiec mam nadzieje ze i tzm razem znajdzie sie ktos kto mi pomoze ok powiem o co chodzi wiec tak MAM NIE REGULARNY OKRES NAWET BARDZO NIE WIEM DLACZEGO ALE NIE O TO CHODZI NIE WIEM CZY TO MOZLIWE ALE MIALAM OKRES W OSTATNIM DNIU MIESIACA I JESZCZE PRZEZ JAKIES 3 DNI NASTEPNEGO MIESIACA POZNIEJ OK 15 MAIALM ZNOWU OKRES WIEC MOZNA POWIEDZIEC ZE DWA RAZY W MIESIACU DLACZEGO Question Question Question
ALE SPRAWA JET TAKA ZE PRZED TZM 2 OKRESEM W MIESIACU JAK JUZ POWIEDZIALAM OK 15 STEGO 14 BYLAM BARDZO BLISKO Z CHLOPAKIEM NIE DOSZLO DO ZBLIZENIA TZLKO DO PIESZCZOT ON NIE MOGL WIEC NIC NIEW BZLO ALE SLZSZALAM ZE PODCZAS TAKCH PIESZCZOT TEZ MOZNA ZAJSC W CIAZE CZY TO PRAWDA Question Question QuestionQuestion ZARAZ PO TYM MIALAM MORMALNZ OKRES TYLKO TERAZ W GRUDNIU NIE MIALAM OKRESU NIE WIEM DLACZEGO NIBZ OBJAWZ BZLZ BOL BRRZUCH PLECOW ITP ALE MIESIACZKI NIE BYLO SLYSZALAM ZE SA OKRESY PUSTE MOZE TO TO
PROSZE POMOZCIE MI CZY JA MOGE BZC W CIAZY__ Question Question Crying or Very sad |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze nie pisz drukowanymi literami -> Poczytaj regulamin forum!
Po drugie jezeli nie bylo wytrysku to niie ma szans na ciaze bo co by cie mialo zaplodnic?
Jezeli nie mialas innych takich sytuacji pt. pelny stosunek wytrysk w Tobie lub w okolicach pochwy ewentualnie bezposreednie wprowadzenie swiezej spermy na palcach to nie ma mowy o ciazy.
Idz do ginekologa bo takie czeste krwawienia nie sa normalne i trzeba zarobic badania.
Jesli jednak sie niepokoisz o ciaze zrob minimum 14 dni od tej sytuacji test. Jednak jesli pelnego stosunku nie bylo i sperma nie znalazla sie tam gdzie nie trzeba to ciaze mozna wykluczyc. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maniutka2010
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 3:49 pm Temat postu: |
|
|
no tak tylko dlaczego nie mam okresu
a po za tym mysle ze nie doszlo do wytrysku ale nie jestem pewna ale nawet jesli to minimalnie bo przeciez bzm poczula mokra plame itp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Hmm jak mozesz nie wiedziec czy doszlo do wytrysku?!
W ramach prezycji do wytrysu moze dosc lub nie.. nie ma cczegos takiego jak minimalnie! Kazda ilosc spermy moze zaplodnic!!
Jesli byl wytrysk (jak nie wiesz to zapytaj chlopaka) w okolicach pochwy lub tez w tobie to idz po tabletke po.
A przyuczyna braku okresu moze byc:
a) ciaza
b) zaburzenia hormoanle
c) stres
d) antybiotyki
e) zmiany klimatu
f) torbiele, PCOS itp itd
Bez wizyty u lekarza sie nie obejdzie koniec kropka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Maniutka2010
Maniutka2010 napisał: | no tak tylko dlaczego nie mam okresu |
w tym celu idź do ginekologa. tylko on na podstawie badań może odpowiedzieć Ci na to pytanie.
my tu niestety rentgena w monitorach nie mamy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemott
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma regularnych miesiączek. Mówiła, że jej mama miała na sylwestra, a jej zaczyna się najczęściej zaraz po niej. Więc jednak mam nadzieję, że do niczego nie dojdzie.
Jestem największym kretynem na świecie. Samobójstwo w moim przypadku to będzie najlepsze rozwiązanie. Chodzę z moją dziewczyną 2 lata więc rodzicie wciąż powtarzali mi, żebym był rozsądny. Nie chcę patrzeć jak zareagują na informacje o ciąży. Gdyby się chodź ten jeden raz nam upiekło już nigdy nie zrobiłbym czegoś podobnego ;((((
EDIT
Chciałem jeszcze przypomnieć i zapytać, czy ta moja masturbacja, może w jakiś sposób zmniejszyć ryzyko ciąży? Słyszałem, że gdy ktoś zmasturbuje się 3 raz w tym samym dniu to w jego spermie prakytycznie nie ma już plemników zdolnych do zapłodnienia, zatem być może w moim 2 wytrysku też nie było ich na tyle dużo by zapłodnić kobietę nie umieszczając penisa w jej pochwie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 6:08 pm Temat postu: |
|
|
behemott
behemott napisał: | Mówiła, że jej mama miała na sylwestra, a jej zaczyna się najczęściej zaraz po niej. |
matko. za seks się bierzecie a nie wiecie kiedy dziewczyna ma okres i jak długie ma cykle?
behemott napisał: | Jestem największym kretynem na świecie. Samobójstwo w moim przypadku to będzie najlepsze rozwiązanie. |
to pozostawię bez komentarza..
Cytat: | Chciałem jeszcze przypomnieć i zapytać, czy ta moja masturbacja, może w jakiś sposób zmniejszyć ryzyko ciąży? |
moim zdaniem nie. to tak jak liczenie, że trafi się ślepej kurze ziarno..
nigdy nie wiesz czy w spermie jest odpowiednia ilość plemników. tylko specjalistyczne badania mogą to stwierdzić.
bez zabezpieczeń czy stosowania innych metod zapłodnienie w dni płodne zawsze jest możliwe.
wcześniejsza kilkukrotna masturbacja zabezpieczeniem przed ciążą nie jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemott
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 6:16 pm Temat postu: |
|
|
Gosia85 napisał: | behemott napisał:
Mówiła, że jej mama miała na sylwestra, a jej zaczyna się najczęściej zaraz po niej.
matko. za seks się bierzecie a nie wiecie kiedy dziewczyna ma okres i jak długie ma cykle? Shocked |
Już mówiłem. Upiliśmy się. Gdy człowiek jest piany to nie myśli. To co robiliśmy to nawet trudno nazwać seksem. To było... ocieranie się. Błagam niech to będą dni niepłodne... ;(((((((((((((( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 6:21 pm Temat postu: |
|
|
No teraz zostaje Ci modlić sie o to ... dzieci dzieci.... macie za swoje... oby was to czegos nauczylo
A podobno alkohol sprzedaje sie od 18 lat... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|